Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помогнете с избор на телефон около 300 лв

Featured Replies

Аз лично бих си взем SE k770i. По-добър дизайн от к800, по-лоша камера, за сметка на това няма джойстик, дето да се скапе. Освен това чувам, че му се изстъргва боята от бутоните, а и прави малко по-лоши снимки от к800.

Добра камера, добро радио, малко вградена памет, за съжаление няма wifi. Екранът е 240/320, идеално се вижда на дневна светлина.

• Автор
Аз лично бих си взем SE k770i. По-добър дизайн от к800, по-лоша камера, за сметка на това няма джойстик, дето да се скапе. Освен това чувам, че му се изстъргва боята от бутоните, а и прави малко по-лоши снимки от к800.

Добра камера, добро радио, малко вградена памет, за съжаление няма wifi. Екранът е 240/320, идеално се вижда на дневна светлина.

400 лева иначе е супер телефона. Не знам точно колко пари ще ми отделят за телефон. Ако дават слушалки и usb със к770 направо ще е супер.

Редактирано от karrlito (преглед на промените)

• Автор
Sony Ericsson K770i + Hands Free + Кабел + Flash Card

270 лв от A-unitel

ТУК

Тука може ама от онлайн магазин няма да купувам sad.gif

Е защо , не си купувал до сега или какво ? Аз си купих от expresslink.bg SE K800 за 250 кинта и съм доволен с гаранция със всичко а и освен това можеш първо да разгледаш стоката дали нещо му работи и ако не ти харесва можеш да си го върнеш..

• Автор
Е защо , не си купувал до сега или какво ? Аз си купих от expresslink.bg SE K800 за 250 кинта и съм доволен с гаранция със всичко а и освен това можеш първо да разгледаш стоката дали нещо му работи и ако не ти харесва можеш да си го върнеш..

Майка ми е чела за онлайн сайтовете някакви лоши отзиви laugh.gif а и мен си ми е по спокойно като знам от къде съм го купил. Стария си го взех от фантастико германос и 2 пъти го носих на поправка и никакви проблеми, даже май аз го бях развалил biggrin.gif

Започвам да се отчайвам като те слушам... Странна логика имаш.

Относно пазаруването онлайн:

1. Излиза малко по-евтино.

2. Доставят ти го до вратата, изпробваш го на място и ако не работи както трябва - връщаш.

3. Имаш си абсолютно пълна гаранция (Ако апаратът дефектира и си го купил от магазин, дори и да го занесеш в магазина няма да ти го оправят, защото си има специални оторизирани сервизи за тази работа. И от магазин, и от интернет, ако апаратът дефектира, ще ти го оправят все на едно и също място)

Щом се влияеш от мнението на майка си, значи тя плаща. Щом плаща тя - значи си ученик. Щом си ученик - значи ще използваш телефона за филми, игри, музика, интернет и каквото ти скимне. За да можеш да правиш всичко това спокойно, ти трябва телефон с операционна система, т.е. смартфон. За 324 лв. получаваш всичко това в една машинка.

Огледай се и из други теми и ще забележиш, че 9 от 10 човека препоръчват Nokia E51... и не случайно. Замисли се, едва ли толкова народ се е заблудил.

И понеже каза, че ти е скъп - аз ще доплатя останалите над 300 лв. само и само да можеш да се убедиш, че това е правилният избор. cool.gif

Редактирано от k0n3v3 (преглед на промените)

• Автор

wifi няма къде да ползвам, телефона няма светкавица и камерата не е много добра, само дето има симбиан. Няма как да убедя майка ми. Чела е във форум че като бил развален телефона не го приемали и пари не връщали и не знам си какво и сега не иска и да чуе за онлайн поръчка.

Така значи търся си телефон около 300 лв с камера, да не е много лоша минимум 2 мегапиксела. с карта за памет задължително. Да има добра батерия за да слушам музика и дислей 240х320 262хил или 16 мил цвята и радио и задължително да чете мп3 и да има блутут. Да не е от онлайн сайт нямам им доверие, сигурно ще го взема от handy или германос, може и 2бе. Обичам да играя игри също. За сега съм се спрял на Samsung M3510 Beat, Nokia GSM 5220 Xpress Music, Sony Ericsson GSM G502, Samsung u600, nokia 3600 slide, nokia 5310, nokia 3120 classic, Sony Ericsson k800i, nokia 6120. От всички най много ми харесват 6120, защото е със симбиан и 5310 и 5220. По възможност бих искал и micro usb да има. Благодаря предварително.

просто ми цъкни на подписа, бе братле

• Автор
просто ми цъкни на подписа, бе братле

Без гаранция не купувам никога.

• Автор
И в крайна сметка избра ли си някакъв телефон?

Като отида в магазина ще разгледам 6120 смартфон и 5220, 6300 и Се g502.Ако ми отпуснат 400 лв направо взимам к770. Тея данни по сайтовете дет са дали са малко оскъдни. Там на място ще определя от тея кой ще е.

П.п. Само с гледане не става трябва и да се пипне.

Редактирано от karrlito (преглед на промените)

• Автор

Купих t700 biggrin.gif няма автофокус и звука не е много силен, но пък е много удобен и качеството на екрана е супер. Сложих 2гб и доста добре върви. Има и някакъв сензор за осветеност.

Купих t700 biggrin.gif няма автофокус и звука не е много силен, но пък е много удобен и качеството на екрана е супер. Сложих 2гб и доста добре върви. Има и някакъв сензор за осветеност.

Ае първо честито , наистина треаше да си го земш през нета,верно че родителите са много скиптични за онлайн пазаруването и моите бяха так в началото но вече баща ми дори си купува застраховката на колата през нета biggrin.gif ,а и т700 не струвяа ли 4 стотачки biggrin.gif ,аз лично не бих го зел ,но всеки с вкуса си,все пак след всичката тая критика пак честито :cheers:

• Автор
Ае първо честито , наистина треаше да си го земш през нета,верно че родителите са много скиптични за онлайн пазаруването и моите бяха так в началото но вече баща ми дори си купува застраховката на колата през нета biggrin.gif ,а и т700 не струвяа ли 4 стотачки biggrin.gif ,аз лично не бих го зел ,но всеки с вкуса си,все пак след всичката тая критика пак честито :lol6:

Мерси. Аз се бях хванал за 6233 обаче го намерих само в един магазин и то последния останал и батерията не се пусна. t700 е супер, тънък и с доста екстри.

• Автор

Може ли някой да обясни как да настроя телефона да ползва Интернет през usb от компютъра. sad.gif

пичове,

Имам нокия Е51 от това лято и мисля че за 350 лв по-добър няма.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.