Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaldata.com участва в конкурса 'БГ сайт 2005'

Featured Replies

Здравейте!

На мен се падна честта да ви съобщя, че kaldata.com участва в седмото издание на най-престижното уеб събитие у нас - конкурса БГ Сайт 2005. Тази година журито ще трябва да избира от 279 сайта, разпределени в 16 категории.

Kaldata.com участва в раздел 'Новини'. Ако харесвате нашия сайт и искате да гласувате за него - можете да направите това от тук или ако натиснете върху банера на началната страница.

След като натиснете линка ще ви се отвори страница с всички кандидати в нашата категория. Там ще трябва да натиснете върху 'Стъпка 2' (долу в дясно), след което ще ви се отвори страница, където трябва да попълните вашия e-mail и да натиснете бутона 'Гласувам!'. На посочения e-mail организаторите ще ви пратят потвърждаващо писмо, в което ще намерите линк, който трябва да отворите.

Важно: Вашият глас се брои едва след като отворите линка в писмото, което организаторите са ви пратили!

Надявам се да съм обяснил добре. Ако имате въпроси - питайте, ще ви обясним! :clap:

гласувах с две ръце на калдата , защото го заслужава .... баси т'ва звучи като реклама на дамски превръзки :clap: , но си е така

И аз гласувах за kaldata.com сайта е страхотен, и заслужава първо място в тази категория.

Радвам се и съм сигурен, че много от Вас ще подкрепят Kaldata.com.

Разбира се и аз го направих.

Искам само да добавя, че не смятам за правилно всеки който гласува да напише пост от рода на "и аз гласувах" и т.н. Според ме това е просто излишно.

Поздрави на всички! :bye:

Нека по-добрите да спечелим :clap:

Единственото което мога да кажа е :yanim: Нека по-добрият да победи а това е kaldata.com

Мдааа,направих го снощи.В някои категории имеше напълно непознати сайтове за мен.

Миналата година публиката ни номинира наред с ide.li и bnr.bg. Разбираемо, победи Българското Национално Радио. Сайта определено е много добър (и доста по-многоезичен от kaldata.... :yanim: ). Но тази година, няма какво да говорим, ние сме №1!

И аз гласувах за kaldata.com разбира се защото е най доброто решение.Успех на kaldata.com. laugh.gif

Гласувах веднага !

Благодаря на създателите и на всички ,който го поддържат !

Нека бъдем реалисти - Kaldata.com cool.gif

Днес се регистрирах, към 17.00 часа, и до сега, вече 5,30 часа обикалям из форумите. А те са много - разнообразни, полезни и можеш да намериш от всичко по нещо. Как стана - търсех информация около Windows Vista, и минах почти навсякъде. Даже си и заслужих и (-1) рейтинг. Добре е, като за начало.

Много сте готини, продължавайте в същият дух.

И дано сайта спечели. Пожелавам го от все сърце.

Генчо Зашев

или

Genohead,

The Soundchaser

PS:

А на Spursy ще кажа следното:

В сайта където се гласува, не пише:

1. Защо ти харесва сайта

2. Какви потребители влизат в него

3. Какво го прави № 1 според теб

или вместо по - горе описаното, там минаваш стъпка 1, 2, 3 и "Благодарим Ви", чао.....а потребителите тук според мен изразяват лично отношение към кaldata.com, когато опишат гласа си, радостта, че има някъде, където могат да дадат вот за това, което харесват.

Ако не съм прав - поправи ме.

И аз гласувах за калдата още вчера.За най доброто. :hush:

Чао :bye:

В конкурса ще бъдат дисквалифицирани сайтове, които:

разпространяват информация, данни, текст, софтуер, музика, звук, фотографии, графики, видео, съобщения или други материали, нарушаващи по какъвто и да е начин конституционно гарантираните права на гражданите;

Това не се ли отнася за форумите ohmy.gif

Новини

Новинарски сайтове, сайтове на медии, електронни издания.

news.com

www.ft.com

Такса регистрация: 25 лв. /50 лв. 1-25.09.2005/

Само тези два сайта са тук къде е Калдата?

Намерих ги в участници

Участници

Категория: Новини

Дата Име на сайта Регистрирал

2005-07-01 Български тунинг портал Ремзи Даут

2005-07-01 Автопрес 2001 Леонид Селиктар

2005-07-14 Dnes.bg Деница Георгиева

2005-07-20 www.vlastta.com Веселина Савова

2005-07-28 .:Novini.BG:. - Интернет новини Иван Иванов

2005-08-08 kaldata.com - IT Новините Калин Карабойчев

2005-08-25 Actualno.com Евгени Блажев

2005-08-30 nessebar-news Красимир Косев

2005-08-31 Дарик Радио Геновева Петрова

2005-09-23 Всеки ден Любомир Любенов

А във категории няма никой?[е само 2]

Редактирано от VANKATA_14 (преглед на промените)

Само тези два сайта са тук къде е Калдата?

<{POST_SNAPBACK}>

Това е пример за това какви сайтове се включват в категорията... news.com не е български сайт за да участва

Участниците са тук:

http://bgsite.org/vote/index.php?a=1a&id=9

Това е пример за това какви сайтове се включват в категорията... news.com не е български сайт за да участва

Участниците са тук:

http://bgsite.org/vote/index.php?a=1a&id=9

<{POST_SNAPBACK}>

Благодаря за уточнението DarkLight :wors:

Ако става въпрос за истински новини то безспорен лидер е агенция Фокус.Ако става въпрос за ИТ новини това е Калдата.Повечето сайтове в тази класация са някакви измислени като например какво търси някакъв сайт за тунинг там?Недоумявам.

• Автор
Ако става въпрос за истински новини то безспорен лидер е агенция Фокус.Ако става въпрос за ИТ новини това е Калдата.Повечето сайтове в тази класация са някакви измислени като например какво търси някакъв сайт за тунинг там?Недоумявам.

<{POST_SNAPBACK}>

Прав си... наистина категориите не са много добре измислени.

Може би ще е по-добре ако има подкатегории, но тогава пък конкуренцията ще е много по-малка.

<{POST_SNAPBACK}>

Еми ако го отвориш, ще видиш че си има новини за автомобили и тунинг на автомобили... и те със същото право могат да попитат какво търси сайт за програми там :wors:)

И аз избрах kaldata.com, но няма да пиша защо . Постовете преди мен са го казали

Мисля,че е излишно да споменавам за кой сайт гласувах,а причините са толкова много,че цял един ден няма да ми стигне да ги изброявам. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.