Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво става със замунда?

Featured Replies

Дава ми 403 Forbidden

Unauthorized IP address. Затвориха ли сайта или проблема е другаде?

Дава ми 403 Forbidden

Unauthorized IP address.

БАН ..

Дава ми 403 Forbidden

Не са го затворили :):) (дано и да не го затварят никога :idea: )Проблема ще да е от тебе cool.gif

Дава ми 403 Forbidden

Да,затворили са ти на теб достъпа.Сайта си работи.

Като си сгафил , ще си носиш последствията , имаш забрана от сайта , за какъв период провери сам cool.gif

Колега,с кой браузър пробваш да влезеш?Аз пробвах с Google chrome и не успях,но с Opera нямам проблеми. cool.gif

Редактирано от kantaris (преглед на промените)

• Автор

Какъв бан?!? Вчера си влизах нормално, телих един торент и днес бан ohmy.gif

Никакъв проблем-работи си,тегля си;)

• Автор

мистерията е разгадана, с динамично IP съм и явно при логването при доставчика ми съм попаднал на баннато IP. Реконектнах се и всичко е наред cool.gif

Системата на тракера периодично изтрива акаунти с нисък коефицент!

Ако коефицента ти е бил под 1.000, то най-вероятно е станало точно това, освен ако разбира се не си направил некоя БЕЛА! ;)

Нищо подобно - няма изтривани акаунти, нито БАН. При мен също не се отваряше и даваше еррор а сега си работи.

Ще влезеш, ще видиш.

Стига сте плашили човека biggrin.gif

Системата на тракера периодично изтрива акаунти с нисък коефицент!

Ако коефицента ти е бил под 1.000, то най-вероятно е станало точно това, освен ако разбира се не си направил некоя БЕЛА! :angry:

Не е вярно:

10dd870752963d65.PNG

Не е вярно:

10dd870752963d65.PNG

Значи си или късметлия, или.. връзкарче в замундата....

Аз имам точно 2 баннати регистрации заради нисък коефицент ( под 0.500 ) ......

П.С А преди малко влязох там, и си свалям филми нормално...

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Не е вярно:

Дам...

Eто моята регистрация: 64605170.JPG

Тоя account е на година и 9 месеца...

Това за ниският коефециент, изобщо не е вярно :

93709847ks1.jpg

Този акаунт, мисля че е от година, като рейтингът е падал под 0.150, без последици. Преди време (6-7 месеца), получавах предупредителни съобщения, че изтеглени от мен торенти на са сийдвани, но от тогава до сега или вече не работи това нещо или просто наистина съм голям късметлия. Както и да е, идеята ми е че ако поддържате коефициенат над 0.300, няма да имате никакви проблеми с изтриване на акаунти и т.н. Вече ако се правите на разбирач в коментарите под торентите или не спазвате правилата на ######, тогава ще го изядете във всички случаи ..

Хубаво си го написал това но...трябва да имаш някакъв коефициент да може да си изкажеш мнението за даден филм - дали ти харесва или не и т.н ?! Вчера изтеглих един филм (ще напиша как се казва) Get Smarts Bruce And Lloyd Out Of Control и днеска го пускам и няма звук ;)

Цял ден сийдваш да може коефицента да ти е по-висок и накрая какво получаваш......

Май ще спра да свалям от замунда вече :speak:

Акаунти се трият ако определено време не си се логвал или при нарушение.

...Цял ден сийдваш да може коефицента да ти е по-висок и накрая какво получаваш...

Че какво ти пречи да го провериш още докато се тегли? Това е трудно само ако филмът е ДВД, иначе няма проблем да се види състоянието на недосваления файл. Пък и обикновено към филмите има коментари, все някой щеше да пише за проблема.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Това за ниският коефециент, изобщо не е вярно :

93709847ks1.jpg

Този акаунт, мисля че е от година, като рейтингът е падал под 0.150, без последици. Преди време (6-7 месеца), получавах предупредителни съобщения, че изтеглени от мен торенти на са сийдвани, но от тогава до сега или вече не работи това нещо или просто наистина съм голям късметлия. Както и да е, идеята ми е че ако поддържате коефициенат над 0.300, няма да имате никакви проблеми с изтриване на акаунти и т.н. Вече ако се правите на разбирач в коментарите под торентите или не спазвате правилата на ######, тогава ще го изядете във всички случаи ..

Много внимавай с тези предупредителни съобщения.Станат ли 3 акаунта заминава и трябва да си правиш нов.Аз имам около 4 изтрити така само за дето не съм сийдвал навремето,сега сийдвам и се радвам на коефициентът ми с ранк супер потребител.Но трябва да се внимава с правилата.

• 1 месец по-късно...

От 20 минути не мига да заредя ######.Имам активни задачи,сийд има(но тракер няма-офлайн)...опаа докато пиша гледам,че само на 2 от активните задачи тракера е онлайн,иначе сийдвам 11 задачи,но другите са офлайн:виждам бройка сийдъри,бройка лийчъри,теглят от мене ама ще ми се отчете ли ъплоуда...и за капак не се зарежда сайта на тракера.

ЕДИТ:Имаше някакви алтернативни пътища за логване.Ако някой се сеща може ли едно ЛС.Иначе съм си в софия,нещо моментно е надявам се.

Редактирано от манол (преглед на промените)

От 20 минути не мига да заредя ######.Имам активни задачи,сийд има(но тракер няма-офлайн)...опаа докато пиша гледам,че само на 2 от активните задачи тракера е онлайн,иначе сийдвам 11 задачи,но другите са офлайн:виждам бройка сийдъри,бройка лийчъри,теглят от мене ама ще ми се отчете ли ъплоуда...и за капак не се зарежда сайта на тракера.

ЕДИТ:Имаше някакви алтернативни пътища за логване.Ако някой се сеща може ли едно ЛС.Иначе съм си в софия,нещо моментно е надявам се.

и то 5 минути да не работи и пускате мнения, зарежда си нормално (вече)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.