Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за adobe premiere

Featured Replies

2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва съдържанието на самата тема. Заглавия от рода на "Помощ!", "Имам проблем" и т.н. не са желателни.

Здравейте! Може ли да ми се окаже помощ - при опит за работа с Adobe Premiere - излиза съобщение, че процесорът ми който е AMD - Atlon на 1,6 Gh- няма SSE2 инструкции и програмата не ще да тръгне. Как да емулирам тези инструкции?

Моля ви да ми пращате ъсобщения на следния адрес: [email protected]

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

с коя версия на премиера си?

от 2.0 нагоре иска Пентиум 4 или атлон 64

погледни това е от хелпа на премиера http://kb.adobe.com/selfservice/viewConten...0&sliceId=2

Редактирано от bogomilZ (преглед на промените)

• 6 месеца по-късно...

Здравейте.

Възползвам се пак от тема ,защото ако създам нова не знам как да я формулирам и не знам в кой раздел да е .

Та,нямам проблем с програмата ,но искам да знам нещо.

Създадох видео само с текс,който върви от долу на горе върху друго видео със заснет клип.Искам таймлайна с текста да избледнее по средата и после пак да се появи -примерно на 5-6 сантиметра преди да се скрие отгоре,търся в ефектите от половин час не мога да открия нещо такова,къде е ,ако изобщо има,моля ви наистина ми трябва и ако някой знае ,моля да ми помогне.

Сложих "screen key" върху видеото с текста стана прозрачно но искам да изчезне само в средата на екрана този текст-в смисъл да избледнее и после пак да си се появи.

Благодаря предварително.

П.С.

Забравих да кажа с коя версия съм-Adobe Premiere Pro 2.0

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

Това се прави с маска с Афтър Ефектс ;)

Знаех си аз ,че премиер няма да може.Благодаря много за бързия отговор. ;)

P.S.

Да с маска и -> "mask feather",там също се променят стойностите и тогава става перфектно постепенно избледняване и постепенно показване на самия текст.Благодаря ти много 'grigoo'

• 1 месец по-късно...

Добро утро.

Искам да попитам как да експортна проекта си от премиер за да е в MPEG формат.

Обикновено правя така-

1-Ctrl+M

в прозореца ,който ми излиза да запаметя файла има "settings"

2-отварям го-и най-отгоре са настройките "general"-"file type"-от падащото меню би трябвало да има и MPEG формат,но няма???

От там ли всъщност е тази настройка за изходния формат?

До сега съм ги изкарвала в "Microsoft DV Avi",но така ми стават много големи файловете-моля ви помогнете ми .

Eто снимки на настройките->

342050.png

342051.jpg

342052.jpg

342053.jpg

Знаех си аз ,че премиер няма да може.Благодаря много за бързия отговор. :wors:

P.S.

Да с маска и -> "mask feather",там също се променят стойностите и тогава става перфектно постепенно избледняване и постепенно показване на самия текст.Благодаря ти много 'grigoo'

Разбира се че може. Кликваш върху парчето от клипа. На ефектс контрол, на opasity слагаш контролни точки - например в началото и в края - 100% а в средата 0% или каквото искаш.

Успех.

Разбира се че може. Кликваш върху парчето от клипа. На ефектс контрол, на opasity слагаш контролни точки - например в началото и в края - 100% а в средата 0% или каквото искаш.

Успех.

Благодаря много ,а по втория ми въпрос..да не би да знаеш как да експортна в MPEG? sad.gif

Благодаря много ,а по втория ми въпрос..да не би да знаеш как да експортна в MPEG? sad.gif

В момента не съм на работата, но за да export-неш в :

*avi се натиска => file => export => movie

За *.mpg се натиска => file => export => Adobe Media Encoder

premiere-export-movie.gif

cool.gif

Благодаря много "B-boy",аз се оправих,просто наистина ми трябваше спешно-благодаря наистина-поне поста ти ще помогне на други незнаещи като мен :) Златен си ти! kiss.gif

• 1 месец по-късно...

Моля ви помогнете ми :wors: проекта който ми дадоха е разпокъсан на много-стотици avi-та-отгоре на всичко са разместени поредните номера-01,02,03-всъщност не отговарят на реалното време в което са заснети-разместени са през едно ...през две-как да направя така,че в самия таймлайн да се подредят сами по час,моля ви се спешно имам нужда от помощта ви,започнах да слагам DVDate-но не може така едно по едно да ги гледам кой след кой е -не може да няма опция ,която да ги подреди ;):lick lips::clap::love:

Зависи как е снимано и дали има сняма на Timecode на камерата...можеш да пробваш да създадеш нова папка NEW BIN => и тук имаш два варианта:

1. даваш IMPORT => като се отвори браузъра за файловете => цъкни изгледа да с десен бутон на мишлата View => DETAILS => щракни върху Date Modified (или както беше там)...след това натисни Ctrl + A => импортни ги и изчакай да се конформнат. След това ги селектирай всички и ги постави на sequence-ата.

2. даваш IMPORT => директно ги импортваш в BIN-a и от менютата избираш да се подредят по MEDIASTART => пак изчакай ако има conform след това ги селектирай и ги поставяш на sequence-ята.

' date='26 септември 2009 - 15:43 ' timestamp='1253968987' post='1520928']

Зависи как е снимано и дали има сняма на Timecode на камерата...можеш да пробваш да създадеш нова папка NEW BIN => и тук имаш два варианта:

1. даваш IMPORT => като се отвори браузъра за файловете => цъкни изгледа да с десен бутон на мишлата View => DETAILS => щракни върху Date Modified (или както беше там)...след това натисни Ctrl + A => импортни ги и изчакай да се конформнат. След това ги селектирай всички и ги постави на sequence-ата.

2. даваш IMPORT => директно ги импортваш в BIN-a и от менютата избираш да се подредят по MEDIASTART => пак изчакай ако има conform след това ги селектирай и ги поставяш на sequence-ята.

Благодаря ти!!!!!!!Просто не съм се съмнявала ,че само твоето обяснение ще може да го разбере човек!Всичко се нареди както трябва ,жив и здрав да си -и мога да кажа ,че винаги с точните думи обясняваш и всеки би те разбрал!БЛАГОДАРЯ!

.П.С.

Забравих да спомена-с CS2 съм.

• 1 месец по-късно...

Здравейте .

Отново имам нужда да задам въпрос относно премиер.

Как зад въпросно видео да се сложи примерно зелен фон-да речем някакви хора в ресторант и отзаде да се сложи нещо като фон?Изобщо с премиер ли се прави или се слага някакво изображение фотошопско отзад??

Афтър Ефекта може да ти свърши работа .. фотошопа не мисля... няма как да покриеш само фона без останалата част

Афтър Ефекта може да ти свърши работа .. фотошопа не мисля... няма как да покриеш само фона без останалата част

Малко да подскажеш как точно /че не съм от най-напредналите/ :speak: примерно само зелено отзад sad.gif ,ако може де.

Урок за това как се сменя фон на афтър ефектс Тук

Дано ти свърши работа :D

• 1 месец по-късно...

Имам въпрос за премиер CS4 .Защо когато сложа видео от торент .ави не мога да го обработвам-излиза в нереално време,а когато дам рендер и трябва да стане в реално си седи само един и същ кадър ,пак не става как трябва да конвертирам самия клип за да мога да го режа и да го обработвам в програмата??

• 1 месец по-късно...

Защото Avi не е премиерски формат .. преди да го обработваш на премиер го конвертираш с някоя програмка по твой избор и вкус и след това го вкарваш в премиера

• 4 седмици по-късно...

Защото Avi не е премиерски формат .. преди да го обработваш на премиер го конвертираш с някоя програмка по твой избор и вкус и след това го вкарваш в премиера

Го конвертираш в?Ави ?или какво?предложения,моля.Аз в ави си ги правя-ако сменя да е примерно в .мов?по добре ли ще бъде?

Намираш си някой свестен конвертор... дори плеъра Jet Audio e идеален за тази цел след което си го обръщаш в MPEG2 вкарваш в премиера .. работиш и сейваш в удобния за теб формат :lol6:

Avi е контейнер, интересно е кодирането на видеопотока

• 2 седмици по-късно...

Аз ги конвертирам в мов-чета още от самото начало и няма никакви проблеми нито в Премиер, нито в Афтър Ефектс. Ползвам Xilisoft video convertor. Препоръчвам да опиташ така

Редактирано от tru_ridah (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.