Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Need For Speed ще се разработва от друго геймстудио!

Featured Replies

With the last episode of Electric Playground a rumour is going on, that EA is cutting the Need for Speed series. According to the onlinemagazine Joystiq this might not be entirely true. Instead of shutting down NFS, EA wants to close the EA Black Box Studios in Vancouver, which developed the latest NFS games, and move the development team to the larger studios in Burnaby.

Joystiq's source says, that the next NFS game in the series will be developed by Criterion, the developers of the Burnout series and most likely use their own engine. The three teams from EA Black Box currently developing NFS will consolidate into one drastically downsized team, leading into less NFS releases with more continuity.

There is no official confirmation from EA yet, but we might can expect more information this week.

Източник NFS-Planet

Това може би ще направи Need For Speed отново най-добрия рейсър. Който незнае, Criterion Games са създателите на серията Burnout, която е една от най-добрите излизали някога. Надявам се тази промяна доста да разнообрази играта, че май на EA Games им се поизчерпаха идеите за NFS Публикувано изображение

• Автор

Burnout за PC има ли.Един приятел има играта BurnOUT ама на PS2

Ами, февруари 2009 ще излезе Burnout Paradise за PC. Иначе Burnout има само за PS2, PS3 и XBox360.

Ами интересна новина :) ама , ще видите че на НФС ше си му остане само името , играта ще е коренно различна , все пак тия ще се стремят да направят различна ира не като на ЕА , а и е вазможно да не издадат PC версия ! Аз лично си предпочитам играта да е от EA :lol6::P ! Кой знае може пък и играта да ни хареса :speak::hush:

То пак е на ЕА (те никога не са правили игра, само я разпространяват), само че на друго студио, което са закупили или наели.

То пак е на ЕА (те никога не са правили игра, само я разпространяват), само че на друго студио, което са закупили или наели.

Оспокояващо Публикувано изображение обаче така или иначе , играта ще е ,мн по различна от досегашните :) ! Важното е че като включим играта ще се появява логото на ЕА Публикувано изображение !!!

Важното е че като включим играта ще се появява логото на ЕА Публикувано изображение !!!

Което не е плюс ... но както и да е. По темата - тази новина не е много сигурна. Два дни преди нея обявиха спрането на поредицата, а сего това. Каквото и да направят, няма да ни стане известно в близките няколко месеца.

Което не е плюс ... но както и да е. По темата - тази новина не е много сигурна. Два дни преди нея обявиха спрането на поредицата, а сего това. Каквото и да направят, няма да ни стане известно в близките няколко месеца.

+1 .. обаче аз сам голям почитател на ЕА и ме кефи логото им ! Публикувано изображение
  • Автор

Става въпрос, че се е оказало че няма да спират NFS, а искали да спират EA Black Box, затова е станало объркването.

+1 .. обаче аз сам голям почитател на ЕА и ме кефи логото им ! Публикувано изображение

Ти обаче си и единственият почитател на EA, защото никой не го кефи нито логото, нито EA.

Относно слухът... Criterion по-добре да си правят Burnout-ите. Ако почнат NFS-и да правят, няма да има пък Burnout-и. Добре си ги правят, спор няма, а и щом се задава и PC версия - екстра.

И възможното закриване на EA Black Box стана заради провала на Undercover. Но абсолютно сигурно ли е, че EABBox спират работа ?!

И възможното закриване на EA Black Box стана заради провала на Undercover. Но абсолютно сигурно ли е, че EABBox спират работа ?!

Ето ти я необходимата информация:

Info: EA restructuring, Black Box is moving Friday, 19.12.2008

Electronic ArtsThe publisher Electronic Arts is currently undergoing some restructuring and announced today redundancies of 10% (~1,000 people) of its work force (which represents a four percent increase from the six percent reduction EA announced in October).

Additionally at least nine studio and publishing locations are going to be closed or consolidated, among them EA Black Box, the developers of the Need for Speed series since Hot Pursuit 2. The development team will move to the nearby EA studio location in Burnaby, British Columbia.

So the rumours of shutting down the NFS series last week (see » here and » here) are partly true, but it doesn't seem like EA is cutting NFS. It's not sure however, who will continue the series: the Black Box team, maybe Criterion Games (the makers of Burnout) or a fusioned team...

The layoffs and restructuring plan will result in annual cost savings of approximately $120 million and restructuring charges of approximately $55-65 million over the next several quarters.

Не съм го чел цялото, защото наистина не ме вълнува ... но явно и тях ги е ударила финансовата криза. Между другото това е добре (колкото и налудничаво да звучи). Едно време качествените игри ги правеха екипи от по 50 човека ... сега само в Credits-а на CoD5 можеш да преброиш няколко стотака ...

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Ми ако пиратсвото продължава и други игри сигурно ще бъдат спрени.Но не всеки има пари за игри Публикувано изображение ,особенно за PC.То на PCто да се чудиt хардуер ли да му вземаш или да си купиш играта.Аз се надявам някой да купи NFS от ЕА.Въпреки всичко най-ще е яко ако C&C се прави от BLIZZARD.

Редактирано от jamc (преглед на промените)

Няма да я спрат. Все още им носи достатъчно добри постъпления. Просто ще намалят екипите и ще си седнат на задниците.

Разбира се че няма да я спрат , има милиарди будали като мен които си копуват оригиналните игри , та те ЕА са живи заради НФС-тата , и зарди Хари Потър :huh: , И ако спрат нфс , ше си им остана само аз фен предполагам Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от Half_Blood_Prince (преглед на промените)

Едно време качествените игри ги правеха екипи от по 50 човека ... сега само в Credits-а на CoD5 можеш да преброиш няколко стотака ...

абе да не обръщаме темата на стари срещу нови игри, но аз примерно с кеф си изгледах надписите и на Crysis и на Warhead и с голямо уважение към хората работили по играта и просто като видях колко много народ е участвал по някакъв начин ,бах мааму, много хора много нещо и крайният резултат е....невероятен( за играта има мн ламерски мнение ама тва е друга тема) ...та NFS–то ще видим на къде ще отиде, преди се говореше за 2 студиа които да се редуват в изкарването на NFS игра, сега се говори за затварянето на Black Box...ще видим кое ще се окаже вярно

Малко факти. Codemasters ще правят официално продължението на F1 2002! И как няма да бъдат избрани, след като направиха чудесни игри? RaceDriver GRID...нямам думи. Нещо просто и в същото време толкова прекрасно! Замислих се скоро, че EA дръпнаха назад, след като зарязаха NFSPS! ProStreat, колкото и да бе плюта, бе много напред с графика и геймплей! Единствено и куцаше управлението с клавиатура. Undercover няма нито графика, нито геймплей и което е най-странно за мен, много по-лошо управление от ProStreat! За мен изхода от кризата е, връщане към графиката и геймплея от ProStreat и управлението от по-предните версии на NFS... все пак да уточня, че държането на автомобилите е най-добро при Pro Streat и няма нужда от MostWanted или Carbon!

Като се замисля сега, може би грешката на EA е и в подценяване на клиентите си. Все пак, поредицата NFS... е от много години и главните клиенти са бивши клиенти! Tе не искат детски играчки като UNDERCOVER! Ако целта е привличане на децата с UC, ЕА малко са закъснели! Вче не са единствените, които предлагат скапани аркадни игри! Май недооцениха, че техните клиенти вече са пораснали!

абе да не обръщаме темата на стари срещу нови игри, но аз примерно с кеф си изгледах надписите и на Crysis и на Warhead и с голямо уважение към хората работили по играта и просто като видях колко много народ е участвал по някакъв начин ,бах мааму, много хора много нещо и крайният резултат е....невероятен( за играта има мн ламерски мнение ама тва е друга тема) ...та NFS–то ще видим на къде ще отиде, преди се говореше за 2 студиа които да се редуват в изкарването на NFS игра, сега се говори за затварянето на Black Box...ще видим кое ще се окаже вярно

Всъщност, обърни внимание, кое студио е правило Crysis. Това са хората от Cryteк!

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Ами, игри като Crysis, Call of Duty, Assassin' s Creed, Prince of Persia (първата трилогия за мен си е една игра), FarCry и т.н. нямат по 12 версии разработени за ~10 години. Ясно е, че NFS се изтърка. Добре че някъде по света хората почнаха масово да правят нелегални състезания, че да се появи Underground. Сега единственото, което може да се направи е да се вземе вдъхновение от нещо ново, което досега го е нямало в NFS серията (то не остана, но все може да се измисли нещо), и да се разработи качествено. Това ще стане само с много труд. Ако наистина ЕА искат да си запазят позицията, която здраво се разклати от GRID и не толкова от Juiced, то ще направят нещо по въпроса. Общо взето досега от Underground до Undercover всяка игра имаше нещо общо с филми като Fast and Furious. Задава се нов филм, евентуално и ново вдъхновение за ЕА. За жалост последното такова ... Carbon ... е най-слабата игра от поредицата.

Вече не мога да ги мисля, каквото и да направят ще изиграя и следващата игра ...

А относно Кризис ... много добра игра, но къде са и основите? ... Това е FarCry, в който имаш готин костюм. За времето си Crysis е уникална, но не може да стъпи на малкият пръст на FarCry Публикувано изображение

Абе дайте да си говорим честно и открито , че ЕА се издигнаха главно сас СИМС , после станаха ощеееееееее по популярни със НФС и Хари Потър това са си фактите , а сега , вече са и c Left 4 Dead , и т.н Публикувано изображение

Абе дайте да си говорим честно и открито , че ЕА се издигнаха главно сас СИМС , после станаха ощеееееееее по популярни със НФС и Хари Потър това са си фактите , а сега , вече са и c Left 4 Dead , и т.н Публикувано изображение

ти явно си се родил след "95 година, защото поста ти е направо нечовешки смешен.

симсове и спори инат доста ограничен брой фенове. спрямо общия брой заглавия на ЕА.

а и игрите са от друг жанър не бъркай понятията

NFS изпапкаха навремето конзолния суперхит TEST DRIVE 6

NFS има само една неуспешна игра от серията

и то единствентата причина е че преди 8 години интернет мултиплеерите неможеха да са актуални

Публикувано изображение

играта излезе след NFS Porsche

Half_Blood_Prince що не се научиш първо да ползваш малко по-правилно ъ-тата? Чак след това евентуално някой може да те взима на сериозно... :lol6:

Никой не играе Harry Potter. В тая игра няма нищо добро, освен че е единствената по филма. Симс също. EA Sports едно време бяха ненадминати (сега и те си намериха майсторите). Останалите игри, в началото на които се появява логото на ЕА не са разработени от ЕА (например Crysis) ... така че ЕА не е нещо особено. Беше, ... но вече не е.

..има милиарди будали като мен които си копуват оригиналните игри....

Момче ти знаеш ли колко е населението на земята ? Я да махнеш някоя друга нула че е малко смешно :offtopic_s:

Ами по темата ,предпочитам на направят нова игра с ново име,предвид развитието на събитията.Сигурен съм,че и нея ще я чакаме както всяка нова NFS,макар и само от любопитство да видиме какво аджеба са направили от това новото студио.

Need For Speed вече си загуби доста от рейтингът с последните 2-3 части,и лично аз бих предпочел нещо ново и като заглавие.

NFS вече няма какво интересно да предложи на феновете на този жанр,мисля че следващият им продукт (както и да се казва) трябва да е направена с перфектното управление на автомобилът (те вече имат доста опит с всичките си части на nfs),и да е изпипана за online игра,нещо както са CS/UT при 3D shooter-ите.Ако екипът се справи добре,може и да стане хит.А не като NFS undercover,която ми омръзна преди да я свърша,и последните 10-15 rases ги минах насила едвали не...

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

• Автор

Нали всички искат NFS да се промени доста? Повярвайте ми, ако следващите NFS-та се разработват от Criterion разликата ще е огромна. Публикувано изображение

Еми NFS просто вече няма какво ново да предложи... и така и EA не разбраха, че трябваше да продължат Underground серията. U2 си е най - успешната игра от поредицата. Можеха да и направят продължение с нов графичен енджин и щеше да е милиони пъти по-добре от Undercover-а.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.