Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Питане за конфигурация(отново)

Featured Replies

Добре српях се на 4850 гигабайт, сега се чудя обаче дали няма да е по-добре да взема палит за 270лева и да купя аселеро+тиха перка или да взема гигабайтският модел за 300 лева?

Как мислите, като се замисля аз това аселеро ще го ползвам и за следващите видео карти, но пък ако самите възможности на гигабайт са по-добри ще взема нея.

Пак настъпи няква дилема седмица предо да купя нещо, направо се побърках sad.gif

Аз бих си взел или палитката за 270лв, за да дам по-малко парички или бих с ивзел 1гбтовата версия http://sky.bg/Details.aspx?ID=11495 , отива същита пари отколкото аселеро+перка, ако не се клоква всяко охлаждане е направено така, че да си държи температурата добра.

Редактирано от vidimiq (преглед на промените)

• Отговори 62
  • Прегледи 5,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

http://www.mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=38932

Toва е картата. 1GB Samsung памети, които спокойно ходят на 2200, пасивно охлаждане и пълна тригодишна гаранция. А с една бавнооборотна перка може да закараш ядрото дори и на 740-750MHz.

• Автор

Доста ми харесва последното предложение, до колкото съм чувал паметите на самсунг са хубави...

Една перка мога да сложа без проблем, а защо картата е толкова по-евтина от модела на гигабайт с охлаждане залман, че и от другият модел с обикновенно охлаждане?

Също така да попитам, в сайта на мост намирам диларите, но след това какво?

Обаждам се и ги питам дали имат компонента а след това питам каде е офисат им нали?

Никаде в сайта не видях да пише адреси, а само телефони...

Ако има някой от софия нека каже номера на дилъра и адреса първо на него да звуня, пък после ще звъня на сляпо и

ще гледаме как ще се намериме с дилъра :angry:

Редактирано от parpan (преглед на промените)

Отиваш в Мост и си я купуваш,не ти трябват дилъри.Върху 196$ слагаш 20% и това ти е крайната цена.За кутии може да погледнеш какво предлагат в Мост също така тук или тук.

Редактирано от Joll1Roger (преглед на промените)

Ами каде е магазина на мост?

На бул.Щипченски проход в блока срещу 1-во районно.Където им е и главния офис общо взето държат целия партер на блока (две помещения са през 20-на м. едно от друго) едното е офис за фирми другото магазин за крайни клиенти

А ако мога да попитам защо не пазаруваш от sky.bg ....ще ти излезе по-евтино :offtopic_s:

ПП. Пише се кЪде, а не кАде.

• Автор

Ами доколкото знам там я няма тази видео карта, иначе знам, че от там ще ми е по-лесно, но нямата това видео, само видеото ще закупя от мост :speak:

• Автор

Какво мислите за това дъно GB EP43-S3L по-добро ли е от ЕП31 и става ли за клок, говорим за клок на нещо от сорта на Е5200. Питам защото изглежда ще ходя в леадер да купувам видео картата, а за 1 дъно не ми се ходи до скай, та ако дъното не е лошо ще е 3 пъти по-лесно да го взема от леадер, тъй като там нямат ЕП31.

Благодаря ви предварително.

EP35-DS3L нямат ли?

Ами нямат го... Все пак какво ще кажете за дъното лошо ли е?

По-лошо ли е от ЕП31?

Просто утре сутринта отивам да поръчвам нещата и...

Е, тогава взимай ЕP43 -все пак е по-нов чипсет и няма как да е по-зле от Р31.

• Автор

Ами нямат го... Все пак какво ще кажете за дъното лошо ли е?

По-лошо ли е от ЕП31?

Просто утре сутринта отивам да поръчвам нещата и...

Редактирано от parpan (преглед на промените)

• Автор

Днес поръчах нещата от лидер.

Рам Памет А-ДАТА 2ГБ 800мхц

Видео карта на Гигабайт R485MC-1GH

Процесор Интел Е5200

Кутия Фокскон TSAA-891

Твърд Диск Hitachi 320GB 16mb 7200rpm

В петък ще отида да ги взема :jumping11:

Само дъното няма да взема от лидер тъй като не ми харесват...

Ще взема от скай ЕП31.

Благодаря на всички помогнали за крайният избор :jumping11:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.