Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нова конфигурация за около 650лв.

Featured Replies

Чакай малко сега....какво ти е захранването, какъв ти е хард-а.Ако не е САТА ще ти бави компютъра.Ако е...от конфигурацията на Spell като махнеш хард-а, който е ~85лв. стават 565лв, което мисля че е поносимо и е с ново захранване. Btw ако ще ползваш старата кутия направо си вземи едно захранване отделно Fortron 400W PNF и всичко е екстра.А ако ваште могат да отпуснат още малко пари смени дъното с това. cool.gif

Като гледам никой не е предложил АМД конфигурация :О

MSI MSI K9A2 CF-F

Athlon64x2 5400+

А-DATA DDR2 1GB/800 x2

500GB HITACHI, SATA2, 7200rpm, 16MB

ATi HD4670, 512MB, Sapphire, 128bit, GDDR3, PCI Express, HDMI, TV Out

По груби сметки излиза 600. Слагаш едно добро захранване.За видеото не съм много сигурен.Някой може да ме поправи :cheers:

Хардовете ми са 80гб и 320гб, но не помня точно дали бяха SATA или SATA2... Захранването е Black Diamond 400W. А и това че няма да си ползвам тази кутия. Тоя комп сигурно ще го ползва майка. А и като се има на предвид, че тия 530лв са си мои и това че си надвишил с 5лв цената няма да ги озори, та могат да добавят нещо... :Р

Хардовете ми са 80гб и 320гб, но не помня точно дали бяха SATA или SATA2... Захранването е Black Diamond 400W. А и това че няма да си ползвам тази кутия. Тоя комп сигурно ще го ползва майка. А и като се има на предвид, че тия 530лв са си мои и това че си надвишил с 5лв цената няма да ги озори, та могат да добавят нещо... :Р

За тебе нещо такова

Gigabyte EP35 DS3

INTEL E5200 2.5GHz 2 MB BOX

2X2GB ADATA 800+

9600GT DDR3

~540 + още ~30лв

200лв със сигурност стигат, предлагам ти тове дъно http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=534624 , има и други варианти, не твърдя, че е най-доброто, но мисля, че е много добро biggrin.gif
Не искам да те упрекна ,но дъното което си дал е доста зле само петни чипсета.... ха biggrin.gif Дори да не го гледаме по спецификации виж разположението му на всичко и сам реши... кофти е дъното.. Тва което е предложил @ coolmeen е доста по-добра алтернатива хем е ново... има нови глупости.

Кво и има пък на спецификацята на дъното, до разположението може да не е перфектното на какво толкова те интересува предполага се, че всички части могат да се свържат и да не си пречат, какво искаш да е раположението, да има два метра разстояние от процесора до видеото ли кво?И не твърдя,че дъното е най-доброто просто много трудно можеш да кажеш, че дъното е зле, ти да си го погледнал?Да гигабайта на кулмен е може би малко по-добър, но тоя асус пък е по-ефтин от него.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.