Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя видео карта да избера

Featured Replies

а имаш ли представа колко пари е защото не я намерих в нета

Аз ти дадох линк ето тук - http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1231743

Но HD3850 е по-добра. Не я знам тая GeCube колко е читава, но сигурно нищо и няма.

• Отговори 63
  • Прегледи 5,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

• Автор

ами значи тя остава :computer2:

мерси на всички

Аз ти дадох линк ето тук - http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t&p=1231743

Но HD3850 е по-добра. Не я знам тая GeCube колко е читава, но сигурно нищо и няма.

Един от най-добрите са GeCube.Изработката е близка по качество на eVGA,Zotac,XFX.Не е като разни умрели катъри като Palit,Galaxy,Xpert Vision,Sparkle и тем подобни.

• Автор
Един от най-добрите са GeCube.Изработката е близка по качество на eVGA,Zotac,XFX.Не е като разни умрели катъри като Palit,Galaxy,Xpert Vision,Sparkle и тем подобни.

да, ама за съжаление не я намерих на ниска цена....

Аз не съм останал с впечатлението GeCube да се славят като доказана марка, но щом казваш ...

Аз не съм останал с впечатлението GeCube да се славят като доказана марка, но щом казваш ...

Защото не са много разпространени на БГ пазара,затова.Но са сериозни.

Защото не са много разпространени на БГ пазара,затова.Но са сериозни.

Това го знам. Ама не са единствените слабо разпространени в България, и това не ги прави "върха". Няма да споря, според мен няма никаква разлика в картите. В най-лошия случай се правят по еталон наложен от АТИ или нВидиа, които е на 100% изпипан. Дефектиралите Палит са точно толкова колтото дефектиралите XFX. Според мен не е нужно да се набиват пари в марката. Единствено за ROG бих дал пари (или някоя подобна), защото Асус добавят по някоя изгъзица.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

• Автор

значи днес ще отида да питам или да си поръчам тази от електроника и софтуер http://sky.bg/Details.aspx?ID=11592

пак благодаря на всички за съдействието :)

Редактирано от BOS4O (преглед на промените)

А добре ,но по какво ги преценяваш или не ти а другите кои производители са по-добри от другите ?> Аз до колкото знам всички те произвеждат по един процес.За видео карти специално, в повечето случаи производителя следва референтния дизайн на AMD/NVIDIA така да ги преценяваме на марки коя е добра и коя не е толкова.. как става ?

• Автор

а ще има ли значителна разлика от моята 8400 GS ? NFS Undercover го подкарвам на максимална резолюция всичко на high само anti aliasing съм го махнал

а ще има ли значителна разлика от моята 8400 GS ? NFS Undercover го подкарвам на максимална резолюция всичко на high само anti aliasing съм го махнал

120x240?!

ха-ха-ха. Или видео картата ти не е 8400GS или ти си злоупотребил с някое упояващо вещество. HD4670 е много, да не кажа в пъти по-добра от 8400GS, но едвам се справя с Undercover при висока резолюция и всичко на макс (плюс АА).

120x240?!

Ти па ... 128х160. :P

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

• Автор

1280.1024 вижте прикачените файлове....

не знам защо е толкова мощна но играта си върви перфектно :)

само новия gta iv ми прави проблеми

post-174092-1231360558_thumb.jpg

post-174092-1231360601_thumb.jpg

post-174092-1231360778_thumb.jpg

да сигурен съм :grimace: даже сега влизах пак да видя :P

btw: I KILL YOU :bedtime2:

Копни един Everest. Да не се окаже, че сменяш 8800GT, за EAH4670 laugh.gif

• Автор
Копни един Everest. Да не се окаже, че сменяш 8800GT, за EAH4670 laugh.gif

не виждаш ли че съм прикачил картинка отгоре? не сменям нищо

не виждаш ли че съм прикачил картинка отгоре? не сменям нищо

Прочети, това което написах пак, още веднъж и отново. Сега брой до 10-ет, и го прочети пак.

Moй не се излагай така. Верно че лъжеш първо че си я клокнал, после че е 256 бита, че сичко е на макс при ундерковер-нали се виждат на какви квадрати е сянката.Имам същата 8400gs на Асус. Скапана работа е. И аз искам ся да имам gtx280 но уви имам само 8600ГТС. Аз се надявам кат паднат цените да си я купя. И пак си помисли дали не стягаш каишката(лъжеш).

• Автор

оф големи разбирачи... това с клокването пробвах драйвърите от диска които ми дават тая програмка за клокването само че не стана като хората и преинсталирах драйвърите от сайта на нвидиа..... играта си върви перфектно даже и видео с камерата мога да направя laugh.gif но нека да оставим тая игра на мира.... питах само дали ще се усети по голяма разлика

оф големи разбирачи... това с клокването пробвах драйвърите от диска които ми дават тая програмка за клокването само че не стана като хората и преинсталирах драйвърите от сайта на нвидиа..... играта си върви перфектно даже и видео с камерата мога да направя laugh.gif но нека да оставим тая игра на мира.... питах само дали ще се усети по голяма разлика

Е ти щом това играеш на макс, значи всичко можеш да играеш поне на Medium на тая резолюция. Така че няма смисъл да сменяш видео картата. Доста по-бързата HD4670 няма да може да ти предостави чак такава производителност.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.