Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ми помощ срещу един психопат

Featured Replies

Та така. Ако някой се е чудил що ме нямаше напоследък - да не се чуди. Правих сайт. Има го в подписа ми. Сайтът има и форум.

Само че сайтът бе нападнат от психопат. Не е бот, а истински психар. Всеки ден пуска по 50 нови "мнения" на юридическа тематика. Ежи се на всички и обижда. sad.gif

Затова ми трябва помощ. Форумът има 100 поста, а психопатът пуска по 30-40 "поста" /копи-пейст едно и също/ на ден, което е повече от 1/3 от съдържанието на форума. Нямам време ежечасно да следя нещата, имам помощници, но не стигат.

"Мненията" са в този дух:

http://www.lawsbg.com/forum/index.php?topic=62.msg265#msg265

Т.е. абсурдни. Човекът не е много добре с психиката, защото го банвам всеки ден, но влиза през проксита и пише пак. Него имах предвид в последните теми срещу ръководството, по които писах тука. Няма отърване от тоя с никакви средства. Негодува срещу технологичния възход, който му краде от клиентите, а той явно е от тези алчните адвокати, които таксуват клиентите си на парче за всяка тяхна дума.

За да стане ясно обяснявам: Това е все едно във форума на калдата да влизат разни програмисти, които да казват на всеки, който зададе въпрос по темата, че е муфтаджия и андрешко. Че консултациите не са безплатни и само програмист или дизайнер има право да дава такива по дадените теми. Да кълне по тия, дето отговарят на въпросите и да им казва, че са срам за гилдията, а на останалите да ги обижда, че не са учили с години за това, за което говорят.

Накратко: понеже не мога да следя форума ежеминутно...трябват ми модератори. Абсурдно е форум със сто мнения да се модерира от няколко човека, но в случая има нужда, защото един потребител прави 30% от съдържанието на форума спам и флууд. Не е нужно да разбирате от право, но би било добре. Преди психара влизаше и на сайта да пуска коментари по статиите /все юридически/, но се отказа. Форумът му е по-сладък сякаш. :P

Който има желание - да ми пише.

Модове, не ми трийте темата, не рекламирам.

Айде весело.

ПП. Също ще се радвам някой ако ме посъветва за програма, която може да спеди Ай Пи адреси така, че да не може пича да влиза през проксита. Не знам дали е възможно.

Опитай да спретнеш регистрацията с адрес на електронна поща. Така в един момент ще му писне да си прави адреси. Освен това хвърли едно око на HTTP хедърите, там понякога прокситата слагат допълнителен, който е нещо от рода: HTTP-FORWARD

• Автор

Благодаря за преместването. Както и за съвета. И сега изисквам регистрации. Първоначало го бях настроил и гости да пишат, но се наложи да изисквам регистрация за писане... Той се регистрира отново и отново. Нови проксита, нови пощи, нови регистрации. Банвам и Ай пи-то и е-мейла и ника. Няма отърване. Довечера ще видя какви са тези хедъри, но знам, че няма 100% начин отърване от проксита.

Редактирано от trapped (преглед на промените)

Благодаря за преместването. Както и за съвета. И сега изисквам регистрации. Първоначало го бях настроил и гости да пишат, но се наложи да изисквам регистрация за писане... Той се регистрира отново и отново. Нови проксита, нови пощи, нови регистрации. Банвам и Ай пи-то и е-мейла и ника. Няма отърване. Довечера ще видя какви са тези хедъри, но знам, че няма 100% начин отърване от проксита.

тук си прав и решението го знаеш не от един или два форума, нали biggrin.gif

P.s.Честита Нова Година cool.gif

много се смях с тоя окъсал адвокат,

ами защо не го направиш видим само за България тоя форум, колко ли IP та ще намери

докато най накрая го хванеш и от кое реално пише

после може да предупреждаваш бъдещите потребители че има и подобни клошери дето не им е провървяла професията и остават злобни коментари и да не ги приемат на сериозно.

Най-ефикасния начин за борба с форумни тролове е да ги игнорираш. Рано или късно ще се откаже, ако никой не му обръща внимание.

Moжеш също да направиш всяка регистрация да трябва да се одобри от администратор, преди потребителя да може да пише.

Също, стига форума да има такава опция, може да се сложи лимит за максимален брой постове, пуснати на ден от един потребител.

Редактирано от Max_Payne (преглед на промените)

• Автор

Въпросният е пловдивчанин и не е от тези, които се отказват. Форумът на лекс.бг е пропищял от него. Вече две години прави същото и там. Старите потребители не му обръщат внимание, но винаги има нови, които са просто шашнати от тоя и нали не е за вярване цялата му философия и почват разни неща - все едно е за пръв път.

Има десетки теми за него от рода на тази:

http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?f=5&...003&start=0

И тази:

http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=31078

И тази:

http://lex.bg/forum/viewtopic.php?p=219173

И тази:

http://www.psavova.lex.bg/forum/viewtopic....p;sk=t&sd=a

Идеята да се вижда форума само от България е супер. Ще огледам из настройките на СМФ-а после, че сега отивам да пия.

Ае наздраве. :)

Редактирано от trapped (преглед на промените)

Или с header-ите го правиш или потърси ip адреси на прокси сървъри и бан на всички в htaccess.

Аз цяла индия съм спрял така

Ако можеш да пуснеш по някакъв начин Trace IP може и да го хванеш. За форум не знам как може да се пригоди, но когато си пишеш с някой в Skype веднага се вижда. Успех!

• 3 седмици по-късно...

Здравей!

Защо не се опиташ да "филтрираш" част от най-използваните думи от "добрия" Потребител?

Изобщо: защо не го БАН-неш? :wors:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.