Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за TrustPort Antivirus, Internet Security & Total Protection

Featured Replies

TustPort

Home users and small businesses can purchase both antivirus products in the form of one, three or five packs. The software now includes three scanning engines - AVG, Norman and Dr.Web. The Ewido Antispyware Scanning engine, licensed by AVG Technologies is no longer being developed, however its capabilities are now part of the AVG engine.

Medium and larger companies can order TrustPort Antivirus and TrustPort PC Security in the form of multi-licenses (more than 10 computers), and they are also entitled to receive TrustPort Management for free. The program in this case contains four scanning engines, and the basic price includes engines AVG and Norman, with the possibility to further purchase a license for Dr.Web and VirusBlokAda.

• Отговори 57
  • Прегледи 9,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Смятам че така ще отговоря и на двамата

http://www.trustport...ginesupdate.htm

TrustPort Antivirus 2012  use of two top anti-virus engines AVG (Argon) and BitDefender (Xenon) in real time and on-demand mode against virus, spyware, and other online threats.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Да, добре, но в официалния им форум пишат за постоянни промени в енджините . Има специална тема точно за това.

Имащите лиценз от някаква игра ползват Argon (AVG) и Neon (Vipre)....

Значи аз ключа си го взех от една промоция във Фейсбук и ми го пратиха с линк за сваляне на версията от сайта .Четири дни чаках за тоя ключ и накрая след писане със съпорта успях да го получа. Най отдолу ми е името . Идея си нямам защо правят тия шашмалогии със смяната на енджините и по тая причина няма и да споря с никой . Най накрая ще се окаже ,че всички сме прави и само Trust Port си знаят какво точно са сложили. По последните тестове от месец Февруари е с 98% успеваемост този антивирус и мисля ,че за домашен компютър си е повече от добре.Два скенера не са малко и като се добави и едно контролно сканиране веднъж на месец с MBAM и работата заспива. Изобщо за първи път попадам на подобен продукт с толкова много скенери и да работи така незабележимо и гладко .

Публикувано изображение

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

АЗ съм с Тръст Порт интернет секюрити и след като махнах Касперски Тръст Порт-а откри 15-ина вирусчета в инсталационните -ключове пачове и тем подобни.Останах :shy11: доволен-изчисти ги всичките нещо ,за което програмата е често критикувана ...

Редактирано от Лудият Учен (преглед на промените)

АЗ съм с Тръст Порт интернет секюрити и след като махнах Касперски Тръст Порт-а откри 15-ина вирусчета в инсталационните -ключове пачове и тем подобни.Останах :shy11: доволен-изчисти ги всичките нещо ,за което програмата е често критикувана ...

Ау, тук за Касперски или добро или нищо...

Дай поне шотче че ще те бият :help wanted4:

Програмата е доста добра .Страшно много тестове и правих откакто излезе и съм доволен.

Toва че ти е премахнала разни кракове и пачове, едва ли трябва да те впечатлява чак толкова. :D

Аз също останах разочарован от Касперски, след 5 месеца ползване, последните 2 седмици редом с Kingsoft, ето какво откри mbam след едно бързо сканиране:

Публикувано изображение

Не грешите ли - никой не знае колко тревоги са фалшиви... Личните ми впечатления - тази програма още е твърде далече от нивото на грандове като Симантек или Касперски. Можем да я тестваме,ако желаете - в подходящата тема, при форсмажорни реалности.

Кусури всички си имат. TrustPort имат ли безплатна или поне условно безплатна версия?

Не грешите ли - никой не знае колко тревоги са фалшиви... Личните ми впечатления - тази програма още е твърде далече от нивото на грандове като Симантек или Касперски. Можем да я тестваме,ако желаете - в подходящата тема, при форсмажорни реалности.

При домажорни обстоятелства бих се жертвал срещу грандовете ама с тия 4 енджина как да го направя?

Ау, тук за Касперски или добро или нищо...

Аз също останах разочарован от Касперски

Защо или добро или нищо-можем да си я критикуваме колкото си щем,кой ще каже две? :D(ето аз ще кажа лошо за Касапа-може да бъде прескочен по много начини)

Няма перфектана антивирусна все още-дори МБАМ не лови всичко(въпреки активното подпомагане със семпли)

Едит:

И защо са 4 енджина? Та те няма как да не донатрупват грешки.

Hitman Pro защо е и той с толкова?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Hitman Pro 3.5.9 е с GDATA, Ikarus,Prevx,Emsisoft,Dr WEB. Неслучайно съм си подбрал точно тази версия от 2011 г - заради уж харесана комплектност. Понякога я включвам да сканира. Обаче при сканиранията си защо ли само бисквитки досега е намирала? Подобни резултати подсказват за реално качествена защитеност - при това осигурена само с един енджин. Дори може и без никакъв инсталиран антивирус - при вариант като например Comodo Firewall + DW 2.56.

• 1 година по-късно...

Малко да раздвижим темата са нова информация.Нова версия (13.0.11.5111) със следните промени:

Улучшения и изменения

- Поддержка Windows ADK для создания Windows PE CD в Windows 8
- Оптимизировано обновление для движка Vipre (для серверов)
- Улучшен процесс обновления AVG
- Исправлена ошибка лога антивируса
- Оптимизирована функция лечения
- Исправлено: Совместимость "Инспектора приложений" с Windows Server 2012
- Улучшения "Инспектора приложений" в сетевой среде

линк

Малко да раздвижим темата са нова информация.Нова версия (13.0.11.5111) със следните промени:

линк

това чудо с какви енджини е в момента

това чудо с какви енджини е в момента

Използва 3.Свой собствен, на Битдефендер (Xenon) и AVG (Argon).Програмата е ужасно тежка, така и не направих подобрения в тази насока.Със сигурност не бих я препоръчал на близък човек. :D

Според теста на comss.ru  не е тежка. 

Мани го теста им.Говоря от личен опит, който не вярва сам да провери.Абе никси на тия руснаци тестовете им много измислени бе братко, що на нито един не видях да ъпдейтнат дефеницийте?Къв им е принципа на тестване?

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Мани го теста им.Говоря от личен опит, който не вярва сам да провери.Абе никси на тия руснаци тестовете им много измислени бе братко, що на нито един не видях да ъпдейтнат дефеницийте?Къв им е принципа на тестване?

Що питаш мене? Участвах тук там в някой тест и видях накъде клони всичко там. Все пак който плаща той и поръчва музиката  :D

Що питаш мене? Участвах тук там в някой тест и видях накъде клони всичко там. Все пак който плаща той и поръчва музиката  :D

Мислех, че може да имаш някаква (вътрешна) информация.А пак казвам, тестовете на космонавтите въобще не искам да коментирам (пък и всички останали!) :ph34r:

Мислех, че може да имаш някаква (вътрешна) информация.А пак казвам, тестовете на космонавтите въобще не искам да коментирам (пък и всички останали!) :ph34r:

Ще я сложа тия дни и тогава може да споделя мнение. Може пък наистина да са я оптимизирали. 

Ще я сложа тия дни и тогава може да споделя мнение. Може пък наистина да са я оптимизирали. 

Съмнява ме, информацията ми е отпреди месец.Между другото третата поправка е много важна, преди отнемаше значително време докато свали деф. на AVG.Тествай и сподели, аз нямам намерения.

p.s. Голямо шоу става, когато разархивираш архив с голям брой заплахи! :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.