Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо някои се правят на интересни?

Featured Replies

Щом те се заяждат с мене тогава и аз ще им отвърна.

Линк с моята репутация

имам репутация -5, а всъщност трябва да е -3. С две от забележките съм съгласен и една я пропускам защото беше нов\a модератора\ка(а пък и си доказах невинността)[изтрили са ми темата иначе щях да ви дам линкче].

значи има 2ма които са ми сложили по -1 явно за да ги има и тях.

След като ми е направена ВЕДНЪЖ забележка ТРЯБВА ли да получавам още една? Aко е така защо не всички потребители да ми сложат????

Сега искам ТЕ да получат -1 репутация и в съобщението да пише "Заяждане с друг потребител!"

Потребител dragozow и Потребител VooDooTo

P.S. в този раздел трябва да се пише за самия site kaldata.com, но аз пиша тук понеже нямате раздел за обсъждане на форума и потребителите му :)

Редактирано от nokia (преглед на промените)

ех тая репутация какво ти пука за нея.... гледай да се държиш добре и да си без бан :)

Не мога да разбера, защо пукате теми за щяло и нещяло. Аз каквата и репутция да имам никога не бих "оревал" света заради нея. Пък и щом не ме харесват тук, значи проблема е в мен. И защо се пускат безсмислени теми от рода "отивам си от калдата, моля за съболезнование", "Сърдя ви се, задето ми понижихте репутацията, защото пиша на латиница и със заглавие от рода "HELP!!!!!!!"

Сега искам ТЕ да получат -1 репутация и в съобщението да пише "Заяждане с друг потребител!"

И сега задето си писал на латиница получаваш заслуженото -Х към репуацията. Понякога по 2ма 3ма се изреждат, ама преди латиницата мисли.

И накрая

ей тъпак след дъжд качулка
Ами сега кой обижда потребител?

Темата е глупава, смятам някой от екипа да даде изчерпателен отговор и да се заключи.

Това наистина е много тъпо двадесет потребителя да ти намалят репутация за едно провинение. Аз се старая когато намалявам да поглеждам преди мен някой да не го е сторил преди мен за това му провинение.

• Автор
И накрая Ами сега кой обижда потребител?

Темата е глупава, смятам някой от екипа да даде изчерпателен отговор и да се заключи.

<{POST_SNAPBACK}>

а я виж, че е драснал -1 репутация чак ДВА дена по-късно! все едно пишеш на латиница правят ти 2 залежки и някой гъзар след два, три дена айде по още -1, за да не останат. как ти се струва? Няма да се ядосаш така ли?

Това наистина е много тъпо двадесет потребителя да ти намалят репутация за едно провинение. Аз се старая когато намалявам да поглеждам преди мен някой да не го е сторил преди мен за това му провинение.

<{POST_SNAPBACK}>

мерси за подкрепата

Редактирано от nokia (преглед на промените)

• Администратор

<{POST_SNAPBACK}>

А когато 20 потребители ти повишат репутацята за едно и също нещо не пищиш нали ? Айде да не плюем само тогава когато не ни изнася. Погледни собствената си репутация и ще разбереш какво имам предвид. Имаш няколко плюса за едно и също и това хич не ти пречи, никъде не видях тема: "Ама на мен ми е повишена репутацията няколко пъти за едно и също". Колкото и да не ви харесва "Системата за репутация" ще я има и ще работи така както до сега. На който не му харесва :bye:

Искам да коментирам някои неща от гледна точка на екипа на форума и моя лична гледна точка.

Първото, което е - начинът, по който поднасяш проблема си. Заглавието ти е фурмулирано така, че да предизвикаш доста "интересни" реакции. По традиця, имали сме две-три подобни теми във форума (ако това може да се нарече традиция), които са завършвали доста поучително за тези, които ги пускат. Питаш защо някои хора се правят на интересни или наистина искаш да разбереш повече за правилата и това как се опитваме да решаваме нещата, които сме сметнали за важни ние в този форум, в това число и потребителите му, в това число, между другото и ти, като регистриран потребител? Искаш някакви обясния и си сърдит, че си наказан?

Това, че се писал на латиница е едно от основните неща, за които всеки от форума ще те накаже, това нещо го пише в правила, които ти си прочел и с които си се съгласил, още при регистрацията си; преди да публикуваш съобщение има достатъчно ясни и предупредителни надписи какво се случва с неща, написани на латиница. Ако отказваш да се съобразиш с това, защо другите са длъжни да четат и да не реагират на това, което си написал?

Не си използвал търсачката и после си бил наказан за което предполагам има своите обяснения (за това, че не си я използвал), които ти ако искаше можеше да дадеш като коментар след намалената ти репутация. На мястото на това ти си написал доста неприятни и обидни неща към потребителите (които междудругото можеше и да си останат незабелезани или неизкоментирани, просто защото да речем, че си нов и все още не си се ориентирал какви са взаимоотношенията и че тук не се обиждаме, ако някой има мнение и си го казва) Отношението ти към модератор в системата за репутация също доста ме озадачава и е недопустимо!

Това ти желание ме кара да си помисля, че не си чел какво е системата за репутацията, защо е създадена и обсъжданенто й. Можеш да се запознаеш с това, което има вече написано тук. Обърни внимание на правилата за даване на плюсове и минуси, кой има право да ги дава и за какво най-вече се раздават те.

Иска ми се най-вече да ти обърна внимание и на един друг момент. Редът и правилата във форума съществуват много повече време преди ти да се регистрираш. Те са действащи, защото са приети и няма други - един правила се спазват, независимо дали са добри или лоши, докато те не бъдат променени. Правилата в този форум нито са много, нито толкова сложни за изпълнение. Това да не обиждаме е едно от тях.

Тук никой не е повече от останалите и никой на никого не е длъжен. На никого не е отказана помощ и никой не е върнат, стига да се държи колегиално и най-вече с уважение към хората, които поддържат този форум и към всеки един отделен потребител.

С пускането на подобна тема тема от теб мога само да предполагам (няма да го коментирам) какво целиш. От моя гледна точка тя не носи нито нещо конструктивно, нито пък ти ще останеш удоволетворен, след като тя се развие. Обикновено аз лично смятам, че такива теми трябва да бъдат трити, защото ако ти наистина търсеше обяснение и разрешение на проблема си, щеше просто да попиташ защо така се получава, никой от екипа нямаше да пренебрегне едно лично съобщение от теб (дори и с този тон като тук да беше написано), щеше да ти обясни нещата и да вземе отношение.

Сега твоята тема може да стои, за да четат всички как са твоите неща, как ти реагираш когато не си прав, да видят всички, че ти си обидил модератор и потребители, че продължаваш да правиш квалификации по отношение на потребилите...

ЦИТАТ:

големи патриоти станахте всички.

а да те питам ти прост ли си? след като nickfox веднъж ми е сложил -1 ранк за какъв ... ми слагаш и ти, а? или просто да те има?

Това ми е написал потребителя като обяснение на намалената репутация от моя страна.Заслужаваш още -1 но ще се въздържа.Ако има проблем моля продължи на лично и не занимавай целия форум с това.Мисля че съм се аргументирал защо съм ти я намалил и е срамота че не си прочел правилата след като не си вчерашен.

Няма да пиша повече по въпроса.

• Автор

<{POST_SNAPBACK}>

ами аз отново ще ти отговоря с доказателства.

Когато съм писал на латиница това не ми е бил ПЪРВИЯ пост в този форум. Всички други са на КИРИЛИЦА. Причините поради които може да НЕ съм писал на кирлица са две. едната е, че тогава може да съм бил с линукс или 'вградената кирилица' не се е заредила( в много случаи така се получава) има ме регистриран в друг форум (локален) там аз съм модератор. знам какво е да не се спазват правилата.

питаш дали ще съм удоволетворен след като се развие темата? ами ДА, понеже всички ще я видят поради както каза 'интересно' заглавие.

явно не си прочел, че това с търсачката не е вярно. обяснението е изтрито (направо цялата тема е изтрита) в която си доказвам невинността.

Сега твоята тема може да стои, за да четат всички как са твоите неща, как ти реагираш когато не си прав, да видят всички, че ти си обидил модератор и потребители, че продължаваш да правиш квалификации по отношение на потребилите...

ами да нека стои и четат. аз съм модератор както споменах и не съм повече от другите потребители. не съм някаква златна особа, не обичам да ме защитава 'админа', като банне някой.

Това ми е написал потребителя като обяснение на намалената репутация от моя страна.Заслужаваш още -1 но ще се въздържа.Ако има проблем моля продължи на лично и не занимавай целия форум с това.Мисля че съм се аргументирал защо съм ти я намалил и е срамота че не си прочел правилата след като не си вчерашен.

Няма да пиша повече по въпроса.

а ти малко уважение имаш ли? дадения потребител съм аз, аз съм и направил темата, и на МЕН пишеш този пост. така, че да беше написал 'Това ми беше написал ТИ като обяснение...'

защо да не занимавам форума. сигурен съм, че има и някой друг наказан несправедливо като мен.

Исках да споделя още едно мнение на член от екипа на Калдата.

nokia, извинявай за по-грубичкият тон, но честно казано смятам, че пишеш пълни глупости. Обясненията ти са направо смешни, твърденията глупави и необосновани.

Няма да ти отговарям на постовете, защото според мен ще бъде загуба на време. Все пак ако беше направил както те посъветва mireto (да се опиташ да вникнеш в нещата, вместо да се правиш на сърдит), щеше да разбереш за какво става на въпрос. Освен това за всички неща ти беше отговорено изключително изчерпателно и подробно, така че и другите потребители да могат да прочетат.

Смятам, че колкото повече даваме трибуна на сърдити потребители, толкова повече ще пълним този подфорум с гневни излияния на хора, които реагират прибързано и пресилено (отново се обръщам към това, което каза mireto). В тази връзка затварям темата и ще те посъветвам да прекараш известно време в размисъл (ще е хубаво да прочетеш още веднъж какво ти бе писано от модераторският екип) и тогава да решиш дали искаш да останеш при нас и да спазваш правилата, които ние сме установили или да решиш да се отдадеш само на твоят форум, където си модератор.

Считай това и като предупреждение, че ако направиш още една обидна квалификация, ако нарушиш дори и малко някое от правилата, то незабавно ще бъдеш насилствено изгонен от тук, защото не желаем такива потребители.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.