Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за радар детектор

Featured Replies

Ta ме щракнаха с радарче (полицията) и реших да си вземам радар детектор.. всички хвалят кобрите, но имам познати, които карат със някакви руски от 40-60лв и още не са имали проблеми.. а кобрите са от 100лв на горе.. какво ви е мнениетео за руските :P

те не бяха ли забранени, на кой му пука ама какви бяха санкциите и дали си струва

иначе от как ме няма в България не съм ползвал , имах кобра сега се сетих като прочетох ама пистолетите не ги ловеше или ги хващаше вече като беше късно , така бях свикнал с него че ... веднъж си вземам колата от тенекиджия и ми го бяха свили и докато и се радвах 162 км , добре че бяха подкупни и се разминах

• Автор

Ами доколкото знам, все още няма закон с който да са забранени. Твоята кобра е била без POP функция, но те над 200лв мисля, че имат чак.. Но и те не помагат много - спасяваш се само ако са "стреляли" по кола пред теб..

Има полза... баща ми има радар Кобра и ги хваща, но ако са зад някой завой не ги хваща, чак ако си на по прав път тогава, а и ги хваща само ако радара им е насочен срещу теб в смисал към твоето платно ако е насочен на другата страна не ги хваща.Дори ако минеш покрай къщи със СОТ, или ако някой с друг радар мине покрай тебе пак писука... Има полза от тях, и да кажа тези радари са забранени ако те хванат с тях глоба... затова ако ще си слагаш го сложи на малко по кофти място такаче да не се вижда, поне баща ми го беше скрил мн добре че дори и аз не го виждах biggrin.gif.Или ако видиш полицай и го засече криеш радара под седалката и си готов ;)

• Автор

Взех си http://www.emk-33.com/shop/saver-g-213-p-160.html и ще видя колко работи :)

по погрешка го вързах на 5 волта но пак тръгна, но не мисля, че ще работи нормално...

Щом неискаш Кобра пробвай със Saver той е руски и също е много добър.

струва 30-40 лева-

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.