Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Малко дизайн и малко изкуство

Featured Replies

Здравейте,

Обичам експериментите и искам да се представя на хората, защото искам нещата да се оценяват обективно, а не като ония дето сами се разберат и харесват :ill: Правя го достъпно и понятно за всеки. Който ме харесва съм благодарен много, койте не ме харесва си вземам поука, а пък който ме купува съм доволен. Когато те оцени друг тогава можеш да се оцениш и сам себе си дали си постигнал нещо. Това е галерията ми и ще съм Ви благодарен ако я разгледате и кажете, коментирате, желаете или каквото там Ви дойде на ум.

уеб галерия - www.pavel3.deviantart.com

С Уважение:

Павел Влахов

Разгледах чантите и ми дойде на ум че някои от моделите биха се харесали по-насевер.

Това което не успяваш да продадеш в Русе или бг не е задължително "лошо", просто не си среща купувача.

Някои от моделите чанти и на мен ми харесват. През лятото от време на време се размотавам с една платнена чантичка.

• Автор

Благодаря, че ги оценявате. Ами в общи линии около половината модели ги купиха чужденци по време на Панаира на занаятите през 2007 във Варна. Общо взето това са харесвани модели и от българи, но коментарите им бяха типично български - прекалено скъпи били и щели били да си ги направят и сами. За първото не съм съгласен, защото върират между 20 и 40 лв. ленените и другите леки материи, а кожените са най-скъпи те са по 55лв. Докато за направата направо ми стана не смешно ами ми идеше да се пръсна от смях, не защото не може да си ги направи всеки ами затова, че идеята е ценна, защото когато ти си предложил значи има уникалност и просто никой не се е сетил или най-малкото не го е предложил чрез такава достъпна форма, а не като някакви сурвакарски или плетени торбички. Смешно ми стана не за друго от коментарите на българските клиенти, защото те не осъзнаваха, че пред тях стояха изключителни материали на по 100-тина години с невероятна стойност и въстъновяването им и тяхното копиране от нас бе наистина предизвикателство. Имаме и наши идеи и изработване на елементи по отделно. Виждате ги сами, че не са грандиозни идеите за стилистиката им, ами просто са вземани познати ни до болка елементи от българския бит. Там много от майсторите и участниците ни поздравиха, защото съчетаваме дизайн с традиция. Затова съм благодарен на всеки, който види фолклора ни и неговите уникални елементи и детайли, защото това си е наше и аз не съм го измислил, а просто съм го подредил и дооформил чрез по-комерсиалния стил на дизайна.

Там много от майсторите и участниците ни поздравиха, защото съчетаваме дизайн с традиция.

Според мен най-голямия майсторлък е да ползваш традиционни елементи и идеи без това да се забелязва (да не бие на очи) от непрофесионалисти.

То когато не му мислиш много кой какво щял да каже творческият ти дух е най-освободен и ражда уникални творби. Като го пуснеш на воля да се изявява подсъзнанието и то те изненадва приятно, та чак се чудиш после как си стигнал до такиви блестящи решения.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.