Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да разкодирам радиокасетофон Blaupunkt от Америка

Featured Replies

преди години си донесох от америка радиокасетофон бладпункт, стар и кодиран бях забравил,но го намерих и въпросът ми е дали и как мога да го разкодирам?!

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

В някой сервиз ще ти го разкодират. Освен това американските неща са на малко друг диапазон (до 104MHz) и хващат само с нечетна последна цифра (примерно 104,2 не може да се избере). За без модел и подробности толкова.

Придържам се към горния отговор. Ако не ти се занимава го носиш на сервиз, другия вариант е по модел да търсиш софтуер за разкодиране (по сериен номер и т.н).

• Автор

моделът е " blaupunkt " na bosch malaysia...с номер BP9580R1524806.... и още : phoenix SQR 29 7 649 580 517.... и някакъв друг номер FD070.....незнам дали си струва да го нося на сервиз вече 2 ро радио ми крадът от колата , бих си купил някое старо, но ми се ще преди това да пробвам това а къде има софтуеар и как се въвежда номера?! Публикувано изображение

За този модел поне според моите писания кода е в паметта SDE2506 Кой има програматор за нея да я прочете е отделен въпрос. Кода е 4 цифри, няма да го налучкаш, най-много да го затъпчеш и блокираш окончателно. Обикновено услугата е 10-15 лв.

• Автор

моделът е " blaupunkt " na bosch malaysia...с номер BP9580R1524806.... и още : phoenix SQR 29 7 649 580 517.... и някакъв друг номер FD070.....незнам дали си струва да го нося на сервиз вече 2 ро радио ми крадът от колата , бих си купил някое старо, но ми се ще преди това да пробвам това а къде има софтуеар и как се въвежда номера?! Публикувано изображение

за 10-15 да но искат 30!

Смени сервиза. При мен е колкото съм написал. Дали ще може да заработи на наш стандарт и за колко е отделна работа, може и тези 30 да са за това.

• Автор

Смени сервиза. При мен е колкото съм написал. Дали ще може да заработи на наш стандарт и за колко е отделна работа, може и тези 30 да са за това.

в такъв случай, ще бъда бладорен ако ми дадеш някакви координати!
  • Автор

ясно,това обеснява и цената.....в софия всичко е дабъл,мерси,но ми е далечко Публикувано изображение

• 1 година по-късно...

Ми те направо са ти го направили да не го търси или винаги да го намира ! Ти след година се сети за темата си .

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

• Автор

не съм убеден,понеже като му подам ток на екранчето се появяват слотчета за код...пуснах касетка..нищо..!?Ами сега го разкодираха..уж...по-добре късно,отколкото никога!!:wors:

Обикновенно кода се въвежда от бутоните (цифрите) на радио-то на които за запаметени станциите.След което се натиска бутон за потвърждаване. При загуба на ток (захранване) от акумулатора или свързване наново на радиокасетофона е необходимо отново въвеждане на кода.

1: Common Blaupunkt Radios:1096

(BMW, Nissan, Honda, MG, Rover and most others)

2. Older Blaupunkt Radios : 1096

If first digit is 1 or blank - Pre 1992 Models

-------------------------------------------------------------

Please check the following for Original Equipment Radio

[OEM] Variations before using the Common Code

-------------------------------------------------------------

3. ALL Vauxhall / Opel: 1096

All Vauxhall Units including CDC2 Changer

4. Fiat RNS3: 0656

Fiat RNS 3 Navigation System

5. Citroen & Peugeot PRE 2001: 2435

Models including PF3 / PH1 (Option 1)

6. Citroen Older Units: _435

ALL Citroen models where 1st digit is either 1 or blank

7. Citroen & Peugeot PRE 2001: 0602

Models including PF1 (Option 2)

8. Renault All Units: 5927

All standard renault factory fit radios

9. Fiat, Alfa & Peugeot: 3636

All models from 1999 Onwards (with Buttons 1-6)

• Автор

мерси за инфото! значи,точно този код са ми дали-1096, излиза , че въобше не са го разкодирвали.. но проблема сега е,че не мога да го въведа... колкото и да натискам ,както и да натискам нищо не става... просто не се въвеждат числата..да не говорим , че са от 1 до 5 а кода е 1096.... като ми го дадоха на екранчето поне се изписваще "code",а сега и това го няма....

мерси за инфото! значи,точно този код са ми дали-1096, излиза , че въобше не са го разкодирвали.. но проблема сега е,че не мога да го въведа... колкото и да натискам ,както и да натискам нищо не става... просто не се въвеждат числата..да не говорим , че са от 1 до 5 а кода е 1096.... като ми го дадоха на екранчето поне се изписваще "code",а сега и това го няма....

Когато си въвеждал няколко пъти грешен код обикножено има защита и в зависимост от модела трябва да се изчака определено време(най-малко час),за да можеш отново да въвеждаш.

• Автор

чаках го даже ден-два.. ту включен ту изкл.... нищо..а даже незнам дали съм въвел грешен код при положение ,че вкарвам цифри на екранчето...

Оставяш го включен без да го пипаш, поне до 12 часа . Трябва да се появи екрана за кода . Аз не мога да си обесня как са ти го разкодирали и не са ти показали как става . Единстеното логочно обяснение е че са ти взели парите и нищо не са направили .

• Автор

мерси! много радиа, много мещо, но точно този модел го няма..plaupunkt phoenix ...7649580517...

• 5 месеца по-късно...

....

Редактирано от capnemo
кирилица!!! (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.