Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любима марка коли

Koq vi e lubimata marka koli? 76 гласували потребители

1. 1. Koq vi e lubimata marka koli?

• BMW
      17%
      13
    • Mersedes
      19%
      14
    • Ferrari
      9%
      7
    • Lamborghini
      10%
      8
    • Jaguar
      1%
      1
    • Ford
      2%
      2
    • Toyota
      4%
      3
    • Mazda
      0%
      0
    • Lexus
      1%
      1
    • Druga (koq?)
      32%
      24

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

VOLVO е интересна марка при автомобилите- казват че е най- безопасната кола. Мисля, че няма констатиран смъртен случай при катастрофа на хора, возили се в VOLVO! Но е може би с най- скъпата ПОДДРЪЖКА марка (като цяло) от серийно произведените коли.

• Отговори 73
  • Прегледи 11,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• мда, наистина и от спортна гледна точка - окачване, хидравликата, задвижване.много са напред хората

Аз затова си карам ладата !!! :)

Браво! И аз като теб... :P

VOLVO е интересна марка при автомобилите- казват че е най- безопасната кола. Мисля, че няма констатиран смъртен случай при катастрофа на хора, возили се в VOLVO! Но е може би с най- скъпата ПОДДРЪЖКА марка (като цяло) от серийно произведените коли.

Мдам, съгласен съм, аз също си карам едно Волво и съм доста доволен. Ако имам пари бих си взел или Волво S80 или Пежо 607.

Дизел фен кара Лада? :eek

Аз за ладите си мисля, че е скъпо неУдоволствие да има човек лада (имал съм 2, карал съм 3)

А от 1998г съм единствено ДИЗЕЛ фен- само дизели :) И така ще бъде докато дизела е (трайно) по- на далавера. :P

... Ако имам пари бих си взел или Волво S80 или Пежо 607.

Повярвай ми! Забрави Пежото! :) То означава проблеми!

Повярвай ми! Забрави Пежото! :)  То означава проблеми!

Ти карал ли си точно това Пежо? Знам че Пежо са имали проблеми, но ме съмнява новите модели да имат.

Че е неУдоволствие да караш Лада - така е, но какво му е толкова скъпото...За сега толкова са ми възможностите, един ден Лада-та ще замине на вторични суровини. Карал съм доста време бус Пежо и не съм имал никакви проблеми, даже на магистралата повечето леки коли доста се трудеха да ме подминат. На едно приятелче майка му вече сигурно пета година кара една 306-ца и е доста доволна от нея. Не знам какво толкова имаш против Пежо-то, вярно че частите му не са от най-евтините, но не е лоша кола (не говорим за по-старите). А дизеловите им мотори са доста добри.

А дизелова кола скоро няма да си взема, поне докато нямам една прилична сума, защото по-евтините дизели на пазара не стават за нищо...

Понеже като малък,батко ми ми казваше само мерцедеса оставам си с Mercedes! :ph34r:

Принципно карам Пежо Партнер 2.0Hdi с вси- те нормални екстри. Както Diezel каза хубаво е да го караш- мека возия, сУмати удобства, но много често влиза в "бокса" sad.gif а не съм му направил 80 000км. А това ми се отразява ЗЛЕ, щото парите не ми валят от небето. Примерно за последно се разваля вентилатор на купето- искат ми за нов (с поръчка) 450лв. За подобна сума човек може да си купи кола ;) А това все пак е вентилатор. До мен на един не му отчиташе датчика за гориво в резервоара- казаха му да си купи!!! ново табло (1000лв) :ph34r:

А за динамиката- бърза е, бързо ускорява, но е фабрично "спъната" до 180км/ч.

По въпроса за Пежо 607 с момчето което е шофьора му (вози един директор), като се видиме си говориме кой какви ПРИКЛЮЧЕНИЯ е имал в сервиза.

А това ми се отразява ЗЛЕ, щото парите не ми валят от небето. Примерно за последно се разваля вентилатор на купето- искат ми за нов (с поръчка) 450лв. За подобна сума човек може да си купи кола ;) А това все пак е вентилатор. До мен на един не му отчиташе датчика за гориво в резервоара- казаха му да си купи!!! ново табло (1000лв)  :ph34r:

Това цени от морга ли са или от магазин. Ако са толкова високи, вземи намини към Севлиево, понеже бащата има автоморга и ще уредим нещо ;)

Tragedy, благодаря ти за предложението, но проблема го реших по подобен начин (втора употреба- 70лв)- това е от нещата, при които може да се прави компромис с втора употреба. А от повече от 10г не съм излизал извън София, и дори да имах желание, едва ли си заслужава за части да ходя някъде толкова далеко.

А цената (450лв) беше разбира се на СФА- офиц. вносител.

Ей приятелю, какво говориш ти спъната била, това е Партнер все пак! laugh.gif

А на всички нови коли са им скъпи частите, въпроса е колко често се подменят...

А на всички нови коли са им скъпи частите, въпроса е колко често се подменят...

Това е така (за цените)! Въпроса е че малко (км) изкарват!!! sad.gif

Но, когато човек си купува нова кола, го прави с презумцията че в следващите 3-5г или 100 000км ще сменя най- вече консумативи! И по изключение РЕМОНТИ. Но при Пежо РЕМОНТИТЕ не са изключение, а нещо с което човек трябва да свикне! И когато нещо елементарно се "счупи" в сервиза НЕ искат да ремонтират агрегата, въпреки че е възможно (в повечето случай), а ти казват да си купиш целия агрегат (така било в Европа :eek )

Спъната- това е каруца, все пак!

edit:

Знам че Пежо са имали проблеми, но ме съмнява новите модели да имат.

А Аз съм сигурен че вече новите коли (поне тия които се внасят в БГ) се правят така че да се развалят :ph34r:

Редактирано от p_floyd (преглед на промените)

А Аз съм сигурен че вече новите коли (поне тия които се внасят в БГ) се правят така че да се развалят :ph34r:

Стига бе човек, ти ме разби напълно. Баси конспирацията! Това вярно ли е? Не съм такъв специалист, но все пак....

Има разлика в моделите, които се предлагат в България (Източна Европа по-точно). В смисъл усилено окачване и ниво на оборудване, позволяващо минимална цена...А иначе има и един друг момент - за Източна Европа отиват автомобилите произведени именно в Източна Европа и Азия, кой ще ги допусне тези с неясно качество на изработката на западаните пазари, където конкуренцията е убийствена...

Стига бе човек, ти ме разби напълно. Баси конспирацията! Това вярно ли е? Не съм такъв специалист, но все пак....

Абсолютно вярно.Но не само тези които се внасят в БГ.Колите които са призведени след 95 / особенно Пежо / не са толкова здрави,При най-лекия

удар и отива цялата тенекия

Вижте сега, съгласен съм, че колите които се внасят в страните от Източна Европа са с по-лошо качество от тези предназначени за другите пазари. По тази точка съм съгласен с Dizel и sanig. Но пък чак нарочно да се правят така, че да се развалят, за да се печели повече от резервни части или нещо подобно - това не мога да повярвам.

Също така съм съгласен със B]sanig, че новите коли като се блъснат и отиват по дяволите. Но все пак с навлизането на новите технологии и с желанието на производителите да олекотят купето и да го направят по-евтино за изработка, новите коли се правят все по-крехки и от по-слаби материали (нямам в предвид всички марки, но някои от тях)

Твърдо номер 1 за мен си остава Пежо. Peugeot 407 ауууууу ау аууууу... направо тръпки ме побиват като го вида!!!:ph34r:

Твърдо номер 1 за мен си остава Пежо. Peugeot 407 ауууууу ау аууууу... направо тръпки ме побиват като го вида!!!;)

Аз видях една спортна разработка на 407-цата в Белгия и ми останаха очите. Чак ми се доплака, как може да е толкова хубава отвън и отвътре. :ph34r:

Стремейки се да постигнат по-ниско тегло, производителите вече изработват голяма част от купето от алуминий. Алуминият обаче при катастрофа става като смачкан станиол от шоколад...

Е, ти па... сигурно ги подсиват!

Е, ти па... сигурно ги подсиват!

Мдам и аз това се канех да питам.

Иначе има коли, които са бая подсилени. Чичо ми си взе джип Волво XC90 и вратата му е 15 сантиметра дебела и едвам я затварям. Невероятно укрепена кола.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.