Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любима марка коли

Koq vi e lubimata marka koli? 76 гласували потребители

1. 1. Koq vi e lubimata marka koli?

• BMW
      17%
      13
    • Mersedes
      19%
      14
    • Ferrari
      9%
      7
    • Lamborghini
      10%
      8
    • Jaguar
      1%
      1
    • Ford
      2%
      2
    • Toyota
      4%
      3
    • Mazda
      0%
      0
    • Lexus
      1%
      1
    • Druga (koq?)
      32%
      24

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Абсолютно вярно.Но не само тези които се внасят в БГ.Колите които са призведени след 95 / особенно Пежо / не са толкова здрави,При най-лекия

удар и отива цялата тенекия

Това за тенекиите е вярно, но то се прави с цел- омекотяване на удара при катастрофа. Въпреки че и малко по- силно да се натиснат с ръка се огъват :ph34r:

Аз имах друго предвид- ходова част, двигател, че дори и елементи от купето се правят с минимални допуски за устойчивост. Първо 'щото е по- евтино- по този начин автомобила има конкурентна цена, и второ- като се счупи дадена част (вероятно се има предвид изтичане на гаранцията) човек отива и я купува sad.gif

Друго нещо, в което напоследък се убеждавам е че всеки завод си има поне две "линии" І-во качество за БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ (западна Европа, САЩ и Япония), ІІ-ро качество за развиващите се страни, и вероятно ІІІ-то за БГ и Централно Африканските държави. Един завод едва ли може да произвежда продукция без фира (малко по- некачествена продукция) и едва ли може да си позволи да я бракува. Затова тя се предлага на БЕДНИ пазари на занижени цени.

А за подсилване на ходова част знам единствено за такситата, при това Вектрите, внесени от 9732121. Възможно е да има и други, но това са поръчкови изпълнения- те винаги вдигат цената.

• Отговори 73
  • Прегледи 11,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• мда, наистина и от спортна гледна точка - окачване, хидравликата, задвижване.много са напред хората

Ми аз знам и за Дачия с подсилено окачване, но както и да е. По въпроса за различното качество, например в Германия един от заводите на Опел произвежда само за вътрешен пазар.

Ей момчета, ще трябва да помагате, защото мисля скоро да вземам кола (както се разбра от по-горните постове), а нещо взех да се плаша вече.

Ей момчета, ще трябва да помагате, защото мисля скоро да вземам кола (както се разбра от  по-горните постове), а нещо взех да се плаша вече.

Нема се плашиш...! Имам една много здрава откъм ламарина Лада за теб! :ph34r:laugh.gif

не се гъбаркай с Ладите .Аз си ги харесвам . Особенно новите.Когато си купувам друга кола /един господ знае кога ще стане/ да бъде чистак нова Лада. По нищо не се различа ва от другите

не се гъбаркай с Ладите .Аз си ги харесвам . Особенно новите.Когато си купувам друга кола /един господ знае кога ще стане/ да бъде чистак нова Лада. По нищо не се различа ва от другите

След като ги видях най-новите на последния автосалон в София не мога да се съглася с теб...Правено-недоправено, все ще има нещо, което няма да е изпипано като хората. За малко повече пари има доста по-свестни автомобили.

Не че не уважавам Лада-та, но не може да се мери със западните (освен Нива).

Абе аз като видях на какво приличат новите модели на Лада и Москвич, направо не можах да ги позная. Разликата е значителна, но все пак са доста по-назад от западните коли.

Аз съм фен на Порше от доста години, това е колата за мен :ph34r:

Пък може и така да е , но частите им са супер ефтини

Това е безспорен факт.

Твърдо номер 1 за мен си остава Пежо. Peugeot 407 ауууууу ау аууууу... направо тръпки ме побиват като го вида!!!:)

...... Още малко часовника щи спре......

Единственото хубаво Пежо за мен е 307....

В този ред на мисли най- хубавия Форд е продадения :)

Разбира се това важи и за всички собственици на италиански и френски коли cool.gif

Имаше една приказка за Опел - Добре че бяха тея от Форд, че Опел да не са най-чупените автомобили :yanim:

Иначе за мен BMWто е за малки гъзарчета, Мерцедеса е за пенсионери. Lexus е колата!

Незнам колко от вас имат възможността да карат последните модели от изоброените марки в анкетата, но поседните 2-3 години японските автомобили доста задминаха европейските що се отнася до качеството.

Имаше една приказка за Опел - Добре че бяха тея от Форд, че Опел да не са най-чупените автомобили :wors:

Иначе за мен BMWто е за малки гъзарчета, Мерцедеса е за пенсионери. Lexus е колата!

Незнам колко от вас имат възможността да карат последните модели от изоброените марки в анкетата, но поседните 2-3 години японските автомобили доста задминаха европейските що се отнася до качеството.

За японските коли съм много съгласен :yanim: въпреки фалита на Мицубиши sad.gif

А за Опел (въпреки че съм му фен) има и друга приказка: На всеки 10 000км се сменя масло, филтър и ... "вежди" (запознатите знаят кво е това) :wors:cool.gif

А за Опел (въпреки че съм му фен) има и друга приказка: На всеки 10 000км се сменя масло, филтър и ... "вежди" (запознатите знаят кво е това)

хахах, тва за веждите отрепа коня :yanim: Е, то и аз имам опел де :wors: До сега не са му излизали младежки пъпки, дано и скоро да няма!

• 1 година по-късно...

Аз гласувах за Mercedes,защото в тази кола има най-голяма съвкупност от качествата,които харесвам,иначе ако започна да се задълбочавам във всяка марка,от предложените за гласуване,бих си харесал по нещо ...абе падам си по хубави коли (то кой не си пада biggrin.gif )

Аз гласувах за друга- Фолксваген Пасат.

Няма ли фенове на английски коли? На мен най-много ми допада Aston Martin.

Редактирано от Maggot (преглед на промените)

Serie-7_B.jpg

Е това е cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.