Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лека нощ на ... !

Featured Replies

Знам ,знам. Ти нали знайш,че съм близо до звездите, та подшушват ми това онова. Да ти кажа инструмента нищо не струва без свирача, тъй че аз не мога да ги подредя.

• Отговори 2k
  • Прегледи 163,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Знам ,знам. Ти нали знайш,че съм близо до звездите, та подшушват ми това онова.

Мани ги. Тия не шушнат те подрънкават и позвънкват само. И то най-нахално!

Да ти кажа инструмента нищо не струва без свирача, тъй че аз не мога да ги подредя.

Определено мога да кажа звукът от кой инструмент ме радва най-ногу...

П.П. Видя ли я онъзи, как се изсули като пръднато из ретка гаща се изсули...

Тъкмо щях да кажа ,че онова дет много му знай балалайката незабелязано се сурна от клона и ти ми взе думата от устата. Иначе за гайдата две мнения няма... ама и Теодосий как му вади душата на кавала. Ми не мога аз, разтроявам се.

Вземи извади и мандолината ти от другия ръкав , не се прави на ударен. Иначе усещам как някой ще се хване утре за главата, като едни пияници се разпростряхме тука.

Лека нощ. Дарко, на теп хубав ден. Трябва да направя опит за спане. :surfing::vacation6::drum2:

Иии... примързя ме да намеря картинка.

Ади... Ето... Едно кат Бухла... :)

Публикувано изображение

п.п. Бухло, обичам тъ... дан съ разсърдиш ся! :P

Лека и приказна, Мерил. :withballoon2: Колко пъти да ти обяснявам ,че не умея да се сърдя?

По- скоро ме боли. Все пак съм човек, а ние човеците умеем да летим само надолу.

Рекох да н'са тръгнали да ти растът крила, че само ангелите не се сърдят. Ма сега веч'ш'знам само ангелите и Уишата не знаят как да се сърдят :)

Ами да. В интерес на истината съм опитвала, обаче не ми се получава. Мога да се разбуренося на момента , обаче да се сърдя..тц. Ти сега да не вземеш да ме изпитваш?

Хубава е я, особено да ти я онагледят е още по- хубава. Искаш да кажеш ,че ще ме спъваш да падам и така сто пъти , докато накрая не се разсърдя, така ли? :D

Няма да те спъвам сто пъти. Но виш, сто различни белички мога да измисля :) П.П. Няма да те разбуреносвам. Нали съм на Добрата Ламя Спаска племенник :)

Ами рано е, но дори не мога да стоя седнала и да пиша.

п.п.п.п.п. Ми блейка съм... Забравих да напиша на теп хубав ден, Даркито...

И с усмифка. :)

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Лека нощ.

Уишоу, слагам една беладжийска картинка... ама да я гледаш, без да посягаш...

Айде, лягвам си и не се връщам от пътя /диванчето/... :P

Публикувано изображение

Надявай се, аз съм си перманентно бръкнала в контакта вече ехеййй толкова години.

Лека, като си казала, обаче не гарантирам къде ще се озовала вилицата на сутринта.

Публикувано изображение

ПП Чак сега загрях за какво си я турила тая вилица. Знам те аз,сърце няма да ти даде да я сложиш там само за гледане. Дощяло ти се е , видиш ли, някой невинен да светне, че да не ти е самотно светулково.

Загрявам аз , бавничко, ама загрявам.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Лека нощ.

Уишоу, оставям ти фенери, защото явно си под леглото с книшката и ти трябва светлинка.

Допускам /на върха на иглата/, че след цялото следобедно бдение, което си праснала, може и да си заспала вече... малко вероятно, като се има предвид, че си форумния поп Вечерко, ама и в двата случая, фенерите са за теб.

Публикувано изображение

:D Хвана ме , с книшката бях. И пак ме хвана, по халат и килимявка. :clown: Другият път не ме издавай така, да не вземе да се засили някой да ме връзва. Да знаеш,че имаш благословията ми за лека нощ и тихи мирянски сънища. / тук пак няма подходящи емотикони, ама така е то, като не се разпореждам аз с набора им/ пп Мерси за фенерите. Преди малко си мислех, че скоро не съм правила малки подаръци...

Айде още нещо да ти оставя, щото те подозирам, че ми търсиш изненада... :P Пък и пасва.

Този път наистина се предавам на съня...

А да и що ми пожелаваш тихи мирянски нощи, щот съм Бабет, а?! :D

Публикувано изображение

Лека нощ.

Сама ми е забавно само в закрит басейн... :) не и тук...

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.