Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Некачественият материал" на България

Featured Replies

Явно, откъде е явно или цитираш Анкарската преса. Ти турски знаеш ли?

Явно по качествения материал в сравнение с вас двамата БЪЛГАРИ cool.gif Да ме прощават останалите не толкова качествени БЪЛГАРИ laugh.gif

• Отговори 88
  • Прегледи 6,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Явно, откъде е явно или цитираш Анкарската преса. Ти турски знаеш ли?

Не цитирам нищо , за разлика от други, споко :P

cool.gif И какво ако знам турски :P

Така и преполагах, един от калфите на Агент Сава а.к.а. Меди (ер)Доганов... :P

тези са от между градския

оооооооп грешка от международния

дето по избори идват на гости при роднини

по кърджалииско

по разградско

по шуменско

да ма прощават местните БЪЛГАРИ cool.gif

Така и преполагах, един от калфите на Агент Сава а.к.а. Меди (ер)Доганов... :P

laugh.gif А чувала ли си за приказката, " Глупава патка - агенти на Сава а.ка.а сънува " biggrin.gif

П.С Айде успокой се малко от международните конспирации, иди при Боленчо да ти изпише едно от неговите лекарства против шизофрения, и се наспи :P

Това важи само ако не си клиент на синчето му, и негово другарче по магистралки

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Тези от БСП и ДПС колкото повече опитват да очернят Бойко толкова повече PR му правят. Аз ако бях на негово място пускам още 2-3 такива коментара и ще имам най-голямата рекламна кампания и то безплатно.

Тези от БСП и ДПС колкото повече опитват да очернят Бойко толкова повече PR му правят. Аз ако бях на негово място пускам още 2-3 такива коментара и ще имам най-голямата рекламна кампания и то безплатно.

laugh.gif

хаха, дерзайте.. личи си че малко сте учили .... рекламата и ПР се базират на доста неща cool.gif

Diin,

няма такъв лумпен като теб. Признали сме те!

Diin,

няма такъв лумпен като теб. Признали сме те!

cool.gif издигам се в очите на овчарите явно laugh.gif

Мерси, мерси, с комплименти ще оттървете кожите biggrin.gif

Айде-е, запраска с нарицателните, защо така дийн-ибрик? И все пак турски знаеш ли?

;)

laugh.gif А чувала ли си за приказката, " Глупава патка - агенти на Сава а.ка.а сънува " biggrin.gif

П.С Айде успокой се малко от международните конспирации, иди при Боленчо да ти изпише едно от неговите лекарства против шизофрения, и се наспи :inlove1:

Това важи само ако не си клиент на синчето му, и негово другарче по магистралки

Изчетох всичко,което сте писали вчера.

Явно България е единствената страна,която не умее да се учи от грешките си.Навремето настроенията бяха същите за царя,още по-рано за СДС.Дано да сме живи и здрави да видим Бойко Борисов-а като се разочароваме от него ще хукнем подир Волен Сидеров.Май други не останаха.Е,тогава ще започнем на чисто.

И аз съм на мнение,че хора без средно образование и над 60 години,не трябва да гласуват.

Прибавям и тези без постоянно местожителство в страната,поне 1 година,и какво става ?-Няма Тройна коалиция... :speak:

Моето виждане,няма да се нарече "демократично",но изгубих толкова приятели по чужбина,толкова години в "реформи",че просто.... sad.gif

И защо според теб майка ми и баща ми да не могат да гласуват....или твоята майка и баща? мислиш, че не могат да разсъждават и са манипулируеми ли? Хм.... Може би според теб трябва да и да се задължат всички да гласуват, и то да гласуват за "правилната" партия? Аз мога да ти кажа, че аз НЕ гласува и ще продължа да НЕ гласувам докато не видя поне 30% сега действащия политически елит от всички партии в затвора, както докато не се въведе процедура по която всеки който кара кола на стойност над 30000 лв да бъде задължен да доказва произхода на доходите си, и дали всички са декларирани! До тогава нямам доверие никой, който се натиска за власт и нищо и никой не може да ме накара да гласувам!

Ние сме на принципа " На вълка му е дебел врата защото сам си върши работата, и не чака помощ от никого " :P

Солташаци рядко ни интересуват :ph34r: Е когато много се натискат, може да се смилим и над тях хихихи

П.С Също нищо лично biggrin.gif

Баат Дийн, ногу вълци се навъдиха, бре?... ;)

....на времето българите ги плащеха комуналните евреи(един от който е Доганката) със слогана: "Студ, глад, вълци, турци". :speak::lol6:

Баат Дийн, на тебе какво ти е отношението към Доганката? -Земляк ти е пък се преска и муслюманин, като тебе?.... :rolleyes:cool.gif

Като гледам темата, сякаш е по-добре да съм флеймър отколкото недоучен и незнаещ начинаещ ламер който ръси малкото си мозък и спами в темите воден от манталитета "на всяка манджа аз да съм мерудия" независимо дали разбирам от това или не....

Да, ти баш разбирача, ако не си наясно че точно Доган (прехваления лидер на прехваленото ДПС) е двоен агент на ДС още от преди преврата значи няма какво повече да пишеш тук, без да попаднеш в същата тази група ръсещи глупости ламери. Оппа, ти вече си там с мерудийката ... :speak:

Редактирано от Q-tech (преглед на промените)

Да, ти баш разбирача, ако не си наясно че точно Доган (прехваления лидер на прехваленото ДПС) е двоен агент на ДС още от преди преврата значи няма какво повече да пишеш тук, без да попаднеш в същата тази група ръсещи глупости ламери. Оппа, ти вече си там с мерудийката ... :)

Предпочитам да съм в мерудията , отколкото на върбите като теб laugh.gif

Вижда се че си политически късоглед и вземането на поука от миналото ( както споменаха по горе) не ти е силна страна .. А това какъв е бил Доган, би трябвало да те радва...Все пак държавната машина ДС е работела за България, за разлика от прехвалените ти любимци които работят само за себе си откакто се помнят ;)laugh.gif

Предпочитам да съм в мерудията , отколкото на върбите като теб laugh.gif

Вижда се че си политически късоглед и вземането на поука от миналото ( както споменаха по горе) не ти е силна страна .. А това какъв е бил Доган, би трябвало да те радва...Все пак държавната машина ДС е работела за България, за разлика от прехвалените ти любимци които работят само за себе си откакто се помнят :)laugh.gif

не си налагай мнението

алллллллло компетентния

и за барове

и за политика

и за жени

и за доган

по добре станни съветник на цяла България

та белким са успокойш

и не дразни повече

все пак не живеем в турция

post-208859-1234089208_thumb.jpg

не си налагай мнението

алллллллло компетентния

и за барове

и за политика

и за жени

и за доган

по добре станни съветник на цяла България

та белким са успокойш

и не дразни повече

все пак не живеем в турция

laugh.gif Я виж ти, кой ми имал зъбче biggrin.gif , неможах да разбера каква връзка имат жените тук, както и баровете cool.gif

Благодаря за съвета , но мисля че не съм достоен за съветник, навярно първи помощник на съветник бих могъл да стана :)

Знам къде живея , явно ти обаче не знаеш къде, и с кого живееш ..... А относно налагане на мнения, попитай първо синия почитател какво направи циганина им дето ни управлява че толкова го люби , долюбва, прехвалва... И какво разбира под ДС, защото за тях ДС е само доносници laugh.gif (което е мноооого смешно )

Някои хора не можаха за 20 години да разберат,че не може да се делим на управници и управлявани!Всички сме еднакви!Всеки народ заслужава съдбата и управниците си!А най-много ние!

Вижда се че си политически късоглед и вземането на поука от миналото ( както споменаха по горе) не ти е силна страна .. А това какъв е бил Доган, би трябвало да те радва...

Да ме радва? Затова, че свали две правителства точно когато българите бяхме най-добре финансово и с най-големи надежди? Защото е в една група с бандитите които ни разпродадоха и докараха до мизерия? Или затова, че е олицетворение (наред с противоконституционната си партия) на целия този "демократичен" фарс повече от 15 години? Бивш агент на ДС няма. И всичките тези сиви вълци, които и сега ни "управляват" са от тази "партия".

За мен на 10.11.1989 г. не сменихме "партията", а само нейните представители, а ако ти вярваш в друго значи "компаса" ти е сериозно повреден.

П.П. ДС никога не е "работела за България" по времето на комунизма, а за да служи на БКП и братята руснаци...

Да ме радва? Затова, че свали две правителства точно когато българите бяхме най-добре финансово и с най-големи надежди? Защото е в една група с бандитите които ни разпродадоха и докараха до мизерия? Или затова, че е олицетворение (наред с противоконституционната си партия) на целия този "демократичен" фарс повече от 15 години? Бивш агент на ДС няма. И всичките тези сиви вълци, които и сега ни "управляват" са от тази "партия".

За мен на 10.09.1989 г. не сменихме "партията", а само нейните представители, а ако ти вярваш в друго значи "компаса" ти е сериозно повреден.

П.П. ДС никога не е "работела за България" по времето на комунизма, а за да служи на БКП и братята руснаци...

:yanim: Браво браво, добре си си научил урока с който синята партия пълни тиквите на почитателите си ... но не съм съгласен :nono:

ДС е работела за държавата... БКП е била партия -да, но също така е управлявала държавата... а за сътрудничеството със СССР , било е ползотворно.. за разлика от сътрудничеството с Гад Зееви например на седесарите , или с дупенето и лизането на американските задници от циганчето и сие .. М/ у другото, тябва да ти е ясно че бяха спонсорирани от ЦРУ точно твоите любимци ;) за да продадат майка си и баща си в интерес на хамериканците основно......

Браво браво, добре си си научил урока с който синята партия пълни тиквите на почитателите си

Ако прочетеш поста ми преди това, ще разбереш че не почитам партийните цветове, тъй-като много от тези "сини" също са от ДС и няма как да не са, след като половината депутати досега от парламентите ни са нейни "членове".

Това че станаха от една държавна огранизация на няколко икономически групировки съвсем не означава, че не могат да играят по чуджа свирка...

А, да - и ако под "служене на държавата" разбираш убийството на стотици родни учени, интелектуалци и др. през годините на "комунизма" (толкова комунизъм колкото и демокрацията ни в момента) - то да служеха й с пълна сила, само че с каква полза???

а за сътрудничеството със СССР , било е ползотворно

Друг път.

Ако прочетеш поста ми преди това, ще разбереш че не почитам партийните цветове, тъй-като много от тези "сини" също са от ДС и няма как да не са, след като половината депутати досега от парламентите ни са нейни "членове".

Това че станаха от една държавна огранизация на няколко икономически групировки съвсем не означава, че не могат да играят по чуджа свирка...

А, да - и ако под "служене на държавата" разбираш убийството на стотици родни учени, интелектуалци и др. през годините на "комунизма" (толкова комунизъм колкото и демокрацията ни в момента) - то да служеха й с пълна сила, само че с каква полза???

Да, имало е и тъмни страни в тяхната дейност.. но предвид че борбата с шпионите на противника се е водела безмилостно и от двете страни на блоковете, е разбираемо.. И покрай сухото е изгаряло понякога и мокрото... Има къде къде по жестоки режими, например еврейската държава ..А в САЩ знаеш ли колко хиляди са убитите по време на макартизма само.. а десетки хиляди други хвърлени в затворите.. да не говоря за настоящите им действия по цял свят.....

Друг път.

Май ти си друг път ...Прогледни ....

Май ти си друг път ...Прогледни ....

Докато тук се записваха за автомобили и чакаха по 15 години в държавите "пропити от капитализъм" си ги купуваха свободно. Спомни си как се радвахме на страниците на Некерман за всякакви стоки. Как чакахме на опашки за портокали по празниците и т.н. Руснаците ни набутваха боклуците си и ние на тях нашите. Имаше голямо производство което се издържаше от разни замени в бившия съветски блок.

Докато тук се записваха за автомобили и чакаха по 15 години в държавите "пропити от капитализъм" си ги купуваха свободно. Спомни си как се радвахме на страниците на Некерман за всякакви стоки. Как чакахме на опашки за портокали по празниците и т.н. Руснаците ни набутваха боклуците си и ние на тях нашите. Имаше голямо производство което се издържаше от разни замени в бившия съветски блок.

И това ли ти е бил проблема, че сте нямали кола за да се фукаш като гъзе ли laugh.gif А относно боклуците дето викаш, ами яж сега западните полуфабрикати от "качествено" месо да те видя, яж " качествените " млека, сирена, кашкавали ,консерви , носи " качествените " дрехи ( шити в Китай или в бившия соц блок- обаче с етикет някакъв уж марков ), и така нататък.. Радвай се на свободата и нравите които ти донесе САЩ....

Аз бих предпочел старите руски и български качествени храни ( поне бяха 100% натурални и с месо ) отколкото сегашните химии , както и нравите и морала на старото, отколкото сегашното донесено от демокрацията........

Но навярно на теб ти е удобно, сега гледат материалното в човека повечето, сега можеш евентуално да изгрееш някъде нали :angry:biggrin.gif и да си център на Фнимание cool.gif.. че то с друго комай неможеш да " Изгрееш "

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.