Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Некачественият материал" на България

Featured Replies

Що не емигрираш в Куба или Северна Корея :angry:

Експанзията на китайските стоки подбива всички пазари днес. За да ядеш качествени храни трябва да можеш да избираш трезво и да си доста внимателен. Иначе можеш и сега да ядеш хубава храна, стига да можеш да си я позволиш. На мен също ми липсват храните ама много други неща не ми липсват. Като сложа на кантар нещата предпочитам днешното състояние. И аз не си я представям демокрацията точно като тази в България.

• Отговори 88
  • Прегледи 6,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Що не емигрираш в Куба или Северна Корея :)

Експанзията на китайските стоки подбива всички пазари днес. За да ядеш качествени храни трябва да можеш да избираш трезво и да си доста внимателен. Иначе можеш и сега да ядеш хубава храна, стига да можеш да си я позволиш. На мен също ми липсват храните ама много други неща не ми липсват. Като сложа на кантар нещата предпочитам днешното състояние. И аз не си я представям демокрацията точно като тази в България.

За емигрирането ще трябва да попитам теб, защо ти не емигрира, вместо да подкрепяш тези които разрушиха хубавото от старото време ... поне нямаше да печелят изборите лесно

За избора, за мен не се кахъри, аз мога да си позволя да избирам в доста голяма част.. но не е това въпроса.. за другите ми е болно.... харесва ми демокрацията, в някои отношения... но като сложа на кантар нещата.. бих предпочел да съм в миналото с някои сегашни добри неща обаче....и това не са материалните блага със сигурност......

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Защото сегашния вариант ме устройва повече от този преди 9-ти ноември. Изборите се печелят лесно именно от комунистите и една противоконституционна етническа партия. Именно те ни докарват до сегашното положение.

Защото сегашния вариант ме устройва повече от този преди 9-ти ноември. Изборите се печелят лесно именно от комунистите и една противоконституционна етническа партия. Именно те ни докарват до сегашното положение.

Е точно тука грешиш тотално.... Докарването до сегашното положение не е вина на комунистите.. вината е точно в сините главно.... Ако помниш Виденов се опита да запази нещата за да не се окрадат, дори с цената на изолация от Европа ... но дойдоха сините.. и всичко отиде на майната си , окрадено, продадено, нагушено... Оттам започна голямата кражба.... и дори комунягите видяха че няма да го опазят, затова и решиха поне да го купят наши хора, с пари от държавата но вече приватизирани, отколкото разни евреи или хамериканци на безценица....И всичко тръгна наопаки...егоизма почна да взема връх във всички.... и всеки да гледа себе си....

Помня отлично Виденов как "запази" всичко. Така го "запази" че парите на хората в банките потънаха в джобовете на съпартийците му.

Помня отлично Виденов как "запази" всичко. Така го "запази" че парите на хората в банките потънаха в джобовете на съпартийците му.

Глупости, парите му потънаха точно заради сините " апотеози " на икономическата мисъл, кото вече бяха подкупили свои хора навсякъде.... И точно тези сини машинки и далавераджии направиха всичкото крадене.. Виденов се усети накъде духа вятъра, но не можеше да направи нищо.. не зависеше само от него.....дори в партията му имаше сини подривници...

А цялата операция беше поръчана от хамериканците като цяло- да е**м майката на държавата Бг, за да я принудим да ни се моли на колене за помощ...Дори Доган сгреши в началото като им повярва на сините, но после разбра истината.. и им стана неудобен ....

"Това е основата на населението в момента – 1 милион цигани, 700-800 хиляди турци, 2 милиона и половина пенсионери. Ей това е срещу ГЕРБ", обясни кметът.

Нима има някой, който оспорва този факт? :P Като се направи лесна сметка, 1-1.2 милиона хора (без децата) издържат тази държава... Всички останали са само едни кръвопийци (или по-скоро средствопийци :P)...

Относно останалото... В някои университети в България се учи здраво, в другите се плаща. Лично аз съм в такъв от първия вид... Не искам да получавам 700 лв за 5 години гърч... Сори, но само чакам да завърша и се махам. :) Като е безнадеждно, по-добре да се отървем от отговорност, нали? ;)

Поздрави!

Нима има някой, който оспорва този факт? :P Като се направи лесна сметка, 1-1.2 милиона хора (без децата) издържат тази държава... Всички останали са само едни кръвопийци (или по-скоро средствопийци :))...

Относно останалото... В някои университети в България се учи здраво, в другите се плаща. Лично аз съм в такъв от първия вид... Не искам да получавам 700 лв за 5 години гърч... Сори, но само чакам да завърша и се махам. ;) Като е безнадеждно, по-добре да се отървем от отговорност, нали? ;)

Поздрави!

sad.gif Бягството от отговорност не е за хвалба.... по-скоро за порицание... всички трябва да отговаряме.. поне тези които можем, знаем и имаме възможност.... малко са отговорните.. това е проблема....Знам, трудно е .. ще ти цитирам една мисъл ...

" Какво по голямо задоволство, от това да каже нявга народа, би се той, и не се предаде " - цитирам по памет.. и няколко бири вече.. извинявам се ако съм сгрешил, но смисъла е същия.... :P

За сегашното полужение никой не ни е виновен,сами сме си виновни. 100 партийки се състезават с една,която е винаги в играта... направете си анализ що се получава така!

На каквото си постелиш,на това ще легнеш!

laugh.gif

хаха, дерзайте.. личи си че малко сте учили .... рекламата и ПР се базират на доста неща cool.gif

еми не съм учил реклама и ПР но ти да видя да говориха в същия ден и следващия да говореха за някой повече от Бойко? Че и на следващия. И в този форум. Я кажи колко коментара си изписал по тази тема?

АМА ЧЕ ОПАШАТА ЛЪЖА:

ДС е работела за държавата... БКП е била партия -да, но също така е управлявала държавата... а за сътрудничеството със СССР , било е ползотворно..
ХA-ХA-ХA-ХA=ХA!!!!!!!!!!!!!!!!!СТИГА СИ ЛЪГАЛ, И САМ НЕ СИ ВЯРВАШ! да и БКП и ДС са работили за държавата, ама за СССР, предавайки националните интереси!!! да напомня че червените си убиха своя Трайчо Костов само защото не е искал да даде на СССР някои данни за България, които са били държавна тайна! комунистите лижеха съветските задници, за което получаваха власт и папо, ама власт не да управляват добре, те не бяха способни на това , а да я използват за лично облагодетелстване!!БКП управляваше БЕЗДАРНО, като съсипваше родината ни (е не тяхната, за червените родината им бе СССР!!), крадеше, е и даваше, но само на своите хора - "От народа за НАРОДА " ДС НЕ Е ЗАЩИЩАВАЛА БЪЛГАРИЯ А Е ЗАЩИЩАВАЛА ВЛАСТТА НА КОМУНИСТИТЕ, беше филиал на КГБ!!!

ДА ЯСНО Е ЧЕ Е БИЛ ОТ ПРИВИЛЕГИРОВАНАТА КЛИКА ПАРТИЙЦИ, ЗАЩОТО САМО ТЕЗИ КРАДЦИ И МЕРЗАВЦИ СЕ ОПИТВАТ ДА ХВАЛЯТ СИСТЕМАТА СИ!!!! А "сътрудничеството със СССР е било ползотворно" АМА за СССР а не за НАС!

Опитай се да отговориш на елементарния въпрос: ЗАЩО, ЩОМ СИСТЕМАТА Е БИЛА ХУБАВА, ВАШИТЕ, ЧЕРВЕНИТЕ ХОРА САМИ СИ Я СВАЛИХА, И ТО ВЪПРЕКИ ЧЕ БЯХА НА ВЛАСТ И ПОЛЗВАХА ГОЛЕМИ ПРИВИЛЕГИИ!

Едва ли има някой, който не би подкрепил комунизма в момента... И едва ли има някой, който не иска той да се върне, на фона на днешното бездарие... Вярно, тогава червените натискаха много..вярно, и че ако си уличен в кражба отиваш за хляб и изчезваш безследно... И също, че хората са имали пари, но не и стоки... Но какво ще кажеш за днешната ситуация? Преди преврата през 89-та в България има отворени над 3000 завода и предприятия. Те осигуряват храна на много голяма част от българите по онова време. След 89-та - съкращават заводите до около 400 и те се разграбват от политиците, с което си оправят живота на наш гръб! "За всекиго според потребностите, от всекиго според възможностите!" - мотото на комунизма, което едва ли звучи чак толкова зле в днешните смутни времена, когато само ни лъжат и крадат за наша сметка... Наскоро даже отново четох, че от 12 млрд. държавен резерв са останали 7-8, а другите цитирам: "много подозрително са се изпарили"..

Националните интереси никога не са били крити от СССР. Били сме едно цяло все пак. Сега на свой ред, тези национални интереси се предават на Европейския Съюз и отново е близане на задници. :))) А за свалянето...не е толкова от боята на партийците, по-скоро е въпрос на манталитет...

И накрая, един реторичен въпрос: Защо, когато видим политик, той е единственият българин, който се смее?

Редактирано от BoByS (преглед на промените)

Никъде в речта на Бойко не се използва думата ЛОШ, има само човешки материал, това лош е добавено от някакво жалко варненско журналистче и медиите приближени до управляващите набързо го разпространиха така, самите те - БСП и ДПС също използваха навсякъде "лош човешки материал".

Относно човешкия материал - нещата със сигурност не са никак розови, това че малцина си позволяват да говорят за тях не значи, че всичко е мед и масло

та да ги видим - 1 млн. цигани 98% от които необразовани, тотално дезориентирани, биха се завлекли да гласуват само ако някой им даде 10-20 лева

700.000 турци, 90% от тези които гласуват гласуващи за ДПС

2.5 милиона пенсионери от 7 млн. това съотношение е ужасно и става все по-зле, отделно от тези 2.5 млн. 300-400.000 са залепнали за червената бюлетина

всички тези три групи - цигани, турци, червени пенсии гласуват без изобщо да се интересуват какви ги вършат тези за които гласуват, опорочавайки напълно изборите и смисъла някой от избраните от тях да се напъва да прави нещо, та нали пак ще си го изберат

Напротив, изпълнява точно партийни поръчения - и със спирането на демонстрацията, и с тази заблуждаваща "статистика" сега, дето изкарва всички пенсионери за БСП, а турци и цигани - против нацията, т.е. него - спасителя на нацията. Всъщност номера е повече негласуващи - хората да се отблъснат от гласуване. Тогава бате Бойко ще се избере с малцинството службаши, мутри и "патриоти", дето циганите им пречат.

Това е поредния правилен другарски спасител за имитиране на поредната "промяна" - така че да си остане краденото там, където е и да продължи както си е.. след като се изпържат 3-4 средно дебели задника за пред ЕС.

Алтернативата на всичките им ментета е пряка гражданска власт - http://edname4ta.dir.bg/_files/4615857.htm

Редактирано от edname4ta (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.