Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мъж пребит до смърт в София

Featured Replies

Пребиха мъж до смърт в центъра на София

0000065563-article.jpg

63-годишен мъж почина след нанесен жесток побой в центъра на София, съобщиха от МВР.

Към 5.25 ч. столичанка позвънила на тел. 166 и съобщила за скандал и бой между двама мъже на бул. “Ст.Стамболов”.

Пристигналият полицейски патрул и екип на "Бърза помощ" констатирал смъртта на единия от двамата–63-годишен мъж от Нови Искър.

Предприети били бързи заградителни действия и малко по-късно бил заловен извършителят на престъплението – 35 годишен мъж от Берковица.

Той е криминално проявен.

С решение на прокуратурата е задържан за 72 часа.

Източник:dnes.bg

А на мен този подфорум взе да ми заприличва на "Нощен труд"

А на мен този подфорум взе да ми заприличва на "Нощен труд"

Ами т'ва е реалността в държавата ни :huh::lock:

Ами т'ва е реалността в държавата ни :wors::huh:

Очаквах точно тази реплика. Но изглежда не само у нас такава е реалността... :lock:

Редактирано от fedora (преглед на промените)

35-годишен бие 63-годишен!

И таз хубава!

Ми нищо чудно, че тоя на 63 е пребития!

Да, за съжаление нищо чудно. Би било новина обаче, ако го задържат за повече от 72 часа и си излежи докрай присъдата, полагаща се за убийство.

Това е реалността във всека една държава, нито убийствата ни са повече, нито грабежите, нито катастрофите, нито лудите. Има си официални статистики, не се хващайте за заглавията като некакви бабички.

Това е реалността във всека една държава, нито убийствата ни са повече, нито грабежите, нито катастрофите, нито лудите. Има си официални статистики, не се хващайте за заглавията като некакви бабички.

Е чак пък във всяка една държава!!!

Не може да поставиш всичко и всеки под един общ знаменател!

Пак сте изненадани, та това е нещо нормално. Единственото "ненормално" е, че е заловен престъпника така експресно. Евала.

Е чак пък във всяка една държава!!!

Не може да поставиш всичко и всеки под един общ знаменател!

Под "всека една държава" се разбира "повечето нормални държави" естествено, нема нужда всичко да се разбира буквално и да се уточнява до най-малката подробност - със сигурност в некоя ислямска държава в която режат ръце за кражби и умъртвяват с камъни жени които изневеряват, ситуацията може да е по-друга.

Хахаха, официални статистики леле! :angry:

Човече, да вярваш на тези статистики е като да вярваш на депутати и метереолози взети заедно. Нали според НСИ не сме били обеднявали, а напротив. Имаш ли си на идея колко от престъпленията изобщо не се регистрират/завеждат???

Реалност като нашата има само в Боливия, Венецуела, Колумбия и т.н...

Редактирано от Q-tech (преглед на промените)

и какво ? да го приемаме за номрално като овце ли ?!

Скитал съм доста и в много държави е така.Само дето новините не стигат до нас.Хората станаха говеда мислещи само за пари и как да си избият комплексите на чужд гръб.За това и законите в много страни станаха зверски строги,и зверски се спазват.Дано и тук стане така.

Имаш ли си на идея колко от престъпленията изобщо не се регистрират/завеждат???

Със сигурност по-големите престъпления се регистрират, ако бехме като Колумбия немаше да ни приемат в ЕС.

Хахаха, официални статистики леле! :)

Човече, да вярваш на тези статистики е като да вярваш на депутати и метереолози взети заедно. Нали според НСИ не сме били обеднявали, а напротив. Имаш ли си на идея колко от престъпленията изобщо не се регистрират/завеждат???

Със завеждането проблемът не е само нашенски, в т.н ще трябва да включим още:

Кейптаун /ЮАР - където се извършавт 62 убейства на 100 хил. жители. Убийствата се увеличават през последните години.

Нови Орлеан /САЩ - нивото на престъпност в града е много високо, но полицията не може да даде точни цифри- местните власти отчитат 67 убийства на 100 хил. жители, ФБР- 95 на 100 хил. Нови Орлеан е най опасният американски град, като изпреварва Балтимор и Детройт.

Порт Морсби /столицата на Папуа Нова Гвинея. Населението на този град е около 250 хиляди жители, нивото на убийствата е 54 на 100 хиляди жители. Повечето убийства са извършени от конкурентни престъпни групировки и от корумпирани полицаи.

Москва - 10,4 млн. жители, нивото на убийства е 9,6 на 100 хил. население. Москва заема първо място сред европейските столици по брой на убийствата. Значителен брой убийствата са извършени по расови, етнически и религиозни причини, а така също и наемните убийства.

Първенството се държи от Каракас - не е неочаквано, но пък се чудя къде е Рио? Нещо изостават

Каракас /Венецуела - население 3,2 милиона жители, ежегодно на всеки 100 хиляди жители са регистрирани 130 убийства. На практика са повече от 160. Причината за разликата е че градските власти не включват в регистрите си убийствата, извършени в затворите и убийствата по време на арест.

Източник

Аз пък вярвам на статистиките, стига да не са "платени".

и какво ? да го приемаме за номрално като овце ли ?!

Винаги ще има убийства тъй като това е заложено в човешката природа, следователно е нещо нормално. А и все пак искате демокрация - това е демокрацията - убийства, наркомания, жертви по пътищата, грабежи, секти, педерастия, СПИН и т.н.

Аз съм против демокрацията затова считам че всичко което се случва около нас и в Европа, Америка е ненормално за моите разбирания. Хората могат да живеят и много по-спокойно и сигурно, но не и в тоя полит. строй.

Приемаме всичко,обясняваме си го,преживяйки туршията и цъкайки с език надпоредната ракия,потънали в собствената си битова простотия!И чакаме новата новина за поредната свинщина!Промиха ни мозъците! :P

Редактирано от dalailama (преглед на промените)

• Автор

Лошото е че с течение на времето стават все повече и повече "гадости" в тая държава. Особено напоследък...

Приемаме всичко,обясняваме си го,преживяйки туршията и цъкайки с език надпоредната ракия,потънали в собствената си битова простотия!И чакаме новата новина за поредната свинщина!Промиха ни мозъците! :baby:

Ами кво чакаш още? Направи нещо, де!

Винаги ще има убийства тъй като това е заложено в човешката природа, следователно е нещо нормално. А и все пак искате демокрация - това е демокрацията - убийства, наркомания, жертви по пътищата, грабежи, секти, педерастия, СПИН и т.н.

Аз съм против демокрацията затова считам че всичко което се случва около нас и в Европа, Америка е ненормално за моите разбирания. Хората могат да живеят и много по-спокойно и сигурно, но не и в тоя полит. строй.

ohmy.gif

Ти искаш комунизъм (социализъм)?

Свободата е най-важното нещо, и оправдава всичко останало...

Сигурен съм, че дори и да беше социализъм, пак щеше да има убийства, наркомания, жертви по пътищата, грабежи и т.н.

Просто щяха да се прикриват от властта, която е всемогъща.

Разбира се, че демокрацията е лоша - ако си партиен секретар...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.