Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Досадно съобщение на Windows Security Center

Featured Replies

Някой знае ли как мога да премахна долу посоченото съобщение, да не ми изкчача в старт менюто след всяко включване на компютъра? :rolleyes:

post-70512-1234468014_thumb.jpg

Благодарско! :angry:

Хехе, благодарско за мечешка услуга? И ще останеш с Касперски без дефиниции. Все едно дали Winamp или Касперски ще те пази в бъдеще. По-добре си сложи програма за сигурност, която се обновява. Иначе рискуваш доста много. Виж темата с промоциите в: този форум.

Не, че вече го ползвам, но какво общо има Касперски с Майкрософтските ъпдейти - нещо не ги свързвам нещата...много жалко за Касперски тогава!!!

Ами WGA на Vista?!!! Нещо по въпроса...?!!

Редактирано от lenylucky (преглед на промените)

Не, че вече го ползвам, но какво общо има Касперски с Майкрософтските ъпдейти - нещо не ги свързвам нещата...много жалко за Касперски тогава!!!

Ами WGA на Vista?!!! Нещо по въпроса...?!!

Пак ли пишеш неподготвен? Ето виж пак. Ама много внимателно:

30scbyd.jpg

Какво се чете на картинката? Че автоматичните обновявания са изключени. Също така антивирусът на Kaspersky не е обновен. Нищо повече по въпроса...

Информирането за ъпдейтите и за антивируса е разделено , няма никакъв проблем :

http://pics.data.bg/zoom/shared/1e866081b1...68d6c9f2a867d9c

cool.gif

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

Информирането за ъпдейтите и за антивируса е разделено , няма никакъв проблем :

http://pics.data.bg/zoom/shared/1e866081b1...68d6c9f2a867d9c

cool.gif

Нямаше нужда от картинки. Като гледам мъдрото ти писание за забраняване на обновяването Windows е повече от ясно. Toва е препоръка към потребители на нелицензиран Windows. Какво прави обаче jordanp с останалото? И Virus Protection ли трябва да забрани?

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Когато искаш да си обновиш компа , се започва с хардуера , а не със софтуера.

Имаш ли представа колко потребители са си закупили XP лицензирано за домашно ползване ?

От хората , които познавам , няма такъв. Не че е хубаво , но за момента стоят така нещата.

Човека сам си решава какво да прави , аз само му показвам КАК да го направи , ако реши .

Толкова от мен ;)

Нямаше нужда от картинки. Като гледам мъдрото ти писание за забраняване на обновяването Windows е повече от ясно. Toва е препоръка към потребители на нелицензиран Windows. Какво прави обаче jordanp с останалото? И Virus Protection ли трябва да забрани?

Абе не че нещо, ама така де, прочел ли си точно какво пише?

Показаното от thejoro спира съобщенията на security center когато:

-firewall-а е спрян

-няма антивирусна

-не е ъпдейтната

-автоматичните ъпдейти са спрени.

Въпросният security center няма НИЩО общо със модула за обновяване на антивирусната. САМО го наблюдава и докладва за състоянието.

-------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------

Аз тези мили нотификации ги махам винаги на машините.

Защо?

Защото когато някоя гадина спре защитната стена, обикновено прави/е направила още дузина поразии. И спряната защитна стена е най-малкият проблем.

Това важи и за лицензни и за не чак толквоа лицензни копия.

За нелицензните които не се справят с ъпдейтите е силно препоръчително да се махне нотификацията за състоянието на windows update, освен ако не страдаш от тежка форма на мазохизъм и ти доставя удоволствие да гледаш червеното щитче.

Хехе, благодарско за мечешка услуга? И ще останеш с Касперски без дефиниции. Все едно дали Winamp или Касперски ще те пази в бъдеще. По-добре си сложи програма за сигурност, която се обновява. Иначе рискуваш доста много. Виж темата с промоциите в: този форум.

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Леле, все едно се намирам в тракер форум. Защо бе, драги "разбирачи" не напишете едно писмо до Microsoft да махнат всички досадни съобщения, барабар с Windows Security Center?

• 5 месеца по-късно...
post-134411-1250099876_thumb.jpg Не знам дали мястото на този пост е тук. Преди час някъде ми излезе това и постоянно се появяваше тази икона със сетъп. Сканирах си компютъра, но не намери вирус, видях логовете на антивирусната, но не знам какво да правя. Казаха ми, че трябва да преинсталирам, а не ми се ще.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.