Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Я сега да ви видим...

Пушите ли цигари? 180 гласували потребители

1. 1. Пушите ли цигари?

• Да, редовно
      38%
      67
    • Понякога
      6%
      11
    • Рядко
      6%
      11
    • Не, не съм и пробвал
      22%
      39
    • Не, но съм опитвал
      17%
      30
    • Отказал съм ги.
      8%
      15

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Цигарите са толкова гадни и ужасни и така смърдят...е за това нe съм пробвал и няма и да пробвам. Пия си само бира спортувам, катеря планини карам колело и това е.

Но гадното е кагато ходя на кафе, дискотека с приятели...на всякъде се пуши с пълна пара и така е задимено че едва издържам.

• Отговори 84
  • Прегледи 12,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Общоизвестен факт е, че пасивните пушачи също "отнасят" доста от неприятните последици на пушенето. Макар че майка ми ме отказа от цигарите, през целия ми живот ме е тровила с тях и сега все едно, че съм пушил през всичките тези години.

• Автор

Някъде бях чел, че пушачите са по-умни от непушачите. Интересно тоя дет го е написал от кои е бил cool.gif

опитвала съм нестига че е вредно но е и гадно.Незнам какво доставя удоволствие на хората който пушат????? :yanim::)

- Пуша! Ама много!

От кога?!

- От големия взрив!

Какво ми харесва?

- Няма нищо по хубаво от цигара след секс (освен самият секс)!

Дали ще ги откажа?

- Разбирасе, но никой няма да е жив за да разбере това!

Честно казано и аз незнам за какво пропуших, по пониакога ми достажиа удоволствие. Когато бях в казармата пушех по една кутия на ден а сега една кутия я пуша за около 4-5 дни. Пуша само черен Davidoff.

Честно казано и аз незнам за какво пропуших, по пониакога ми достажиа удоволствие. Когато бях в казармата пушех  по една кутия на ден а сега една кутия я пуша за около 4-5 дни. Пуша само черен Davidoff.

Ей така искам и аз, дано кат влезна да стане работата...

Пуша от 10 год. някъде, не съм се крил от никого. Пуша Виктори около 15 цигари дневно. Опитвал съм се да ги оставя ама ги оставям само на масата biggrin.gif.

Иначе знам че е вредно, но какво ли не е вредно вече в този свят sad.gif

Отказах ги защото се разболях и нямаше кой да ходи да ми купи.

Пуших много по 1-2 кутии на ден, особенно когато бяхме в сесия

Но се хванах на бас че ще ги откажа изведнъш, не постепенно

Беше АД , но баса си струваше. :hush: По принцип съм много упорит човек и успях

макар че беше ужасно трудно.Следващите2-3 години не бях докоснала цигара

Сега паля много много рядко. Или когато съм страшно притеснена /почти не се случва/ или в компания по някой път ако ми се е отворила глътката.

Според мен всеки може да ги откаже трябва много голямо желание и

силна воля. :ph34r:

Според мен всеки може да ги откаже трябва много голямо желание и

силна воля.  :yanim:

Знаеш ли, доста често чувам такова изказване, но почти никой не може да го изпълни. Явно са доста малко хората с такава силна воля. За някои това вече се е превърнало в нещо повече от волята и няма как да го спрат. Интересно ми е сега как се оправят пушачите с тези зверски забрани навсякъде. Дали намаляват цигарите или просто намират начини да пушат дори и на забранените места.

Когато забраняваш нещо то става по-сладко. Имам познат който пуши малко

по 3-4 цигари на ден.Забраниха им в работата да пушат и сега наваксва сутрин. 3-те цигари вместо за един ден ги пуши за 30 мин .

Когато забраняваш нещо то става по-сладко. Имам познат който пуши малко

по 3-4 цигари на ден.Забраниха им в работата да пушат и сега наваксва сутрин. 3-те цигари вместо за един ден ги пуши за 30 мин .

В предишния офис, където работех също бе забранено пушенето. Е, преди работа, през обедната почивка и след работа си наваксвах. Сутрин за 10 минути докато пиех кафе пушех по 3-4 цигари, а вечер по половин кутия....грозна работа беше...

Абе хора не мога да ви разбера! Сякаш имате лимит от цигари на ден. Явно си поставяте някаква цел (бройка цигари) и трябва да я изпълните. Предполагам че това е нужда, но чак пък толкова. Нещо не разбирам, явно е защото никога не съм пушил и сега звуча като идиот.

Напротив, аз поне не си поставям норма, кято трябва да изпълня. Следя количеството с цел намаляване с течение на времето. Не съм много сигурен как точно ги намалявам де, защото снощи бях на купон - тръгнах с пълна кутия от нас, а се прибрах с една цигара...даже и не разбрах, кога ги изпуших всичките. Имам чувството, че на пушачите им е супер гадно като си помислят, по колко пушат на ден и споделяйки с някого това, те се опитват косвено да му прехвърлят част от вината - за това че те пушат по толкова. Много задълбах май, но аз често се усещам как се оплаквам на някого, че пуша много, все едно, че него го е грижа или пък може да направи нещо по въпроса...

• 3 седмици по-късно...

Аз съм на 23 г. и никога не съм пушила.

Дори не съм пробвала да запаля цигара.

Като се замисля, не знам защо точно, но определено не изпитвам такава нужда.

Не обвинявам тези, които пушат! Те си знаят защо го правят.

Но не ми се иска да пушат! Тровят се!

Да вземат да спрат, а? :nono

Айде като на всяко гърне похлупак и аз да се изкажа.

Пуша от 20 години. Колко изпушвам на ден не знам. Различно е, но винаги е над 1 кутия. Естествено знам, че е вредно. И аз съм пробвал да ги откажа, но за жалост безрезултатно.Надявам се, че някой ден и това ще стане. Вервайте. cool.gif

Ами аз си пуша от колко станаха.....7-8 години нормално по кутия на ден пушех правила съм опити да ги спра и рекорда ми е 3 месеца но нещо не мога повече или по точно не искам като ми се пуши си пуша и така...;) Сега ги понамалих 1 кутиика за 3 дена...но е гадно би ми си се искало никога да не ги бях пропушвала... и то защо го направих да се изфукам .... ее кат бяхме младиии...;)

Помогнете: искам да откажа цигарите!!!!

Искам да откажа цигарите, не защото на мен ми пречат, а за семейното благо, но помогнете!!!!

Преди опитвах, но и вудо магия да си бях направил, пак си беше същото!!!ДАйте съвет

Пробвал съм ги тия неща, когато бях в 7-ми клас (преди 17 години).

Ей така от гъзария. Някъде около седмица се опитвах да ги започна сериозно.

След това от мързел да си ги купувам просто не съм палил. ;)

В днешно време всичко е вредно и за това няма да изтъквам вредата като аргумент против цигарите. Дори ще дам един пример "в полза" на вредата: Асистент по белодробни болести обяснява на студенти медици вредата от пушенето, а след това в почивката заедно с тях пали цигара. Студентите го питат защо пуши, щом като е вредно, а той казва "Тъпо е да умреш здрав!" ;)

Това, което аз не харесвам на цигарите е гадния дъх, който придобиваш. Ужасно е някой да ти вони така, особено когато обстоятелствата са те притиснали към него (в автобуса, маршрутката и т.н.)

Също така дрехите ти засмърдяват на пушек. Изобщо гадна работа. ;)

И тука, като непушач ще вметна злобничко: когато един непушач не пуши, той не пречи на пушача до него. Обратно - ако един пушач пуши, той пречи на непушача до него.

Това е нещото с което пушачите не се съобразяват. sad.gif

Пуша по 15 цигари на ден а като отида някаде на диско или на купон може да станат и 30.Започнах преди около 10 години бяхме на екскурзия целия клас и всеки си беше купил някакви цигари за да се први на интересен после вички ми ги дадоха на мен да ги скрия и така се започна.В момента пуша Viktory LUX поне като пуша да се тровя по малко.Някои казват че били "планински въздух"-де да беше така.Пробвал сам да ги откажа,или по точно се бяхме хванали на бас с мои приятел че няма да си купуваме цигари,е мислите ли че не пушехме пак laugh.gif За момента не сам си го поставял за цел да ги отказвам,но ще се позамисля сериозно когато станат по 4-5 лв. :)

• 10 месеца по-късно...

Еми и аз пуша.... sad.gif.Е,не много ама пак е нещо.И то започнах от глубост-заради момче???!!!!И сега наистина не се харесвам като пуша.Но когато съм бясна се искушавам и си запалвам една,две....И се опитвам да ги спра-не ми се харчат парите,мога да си купя нещо много по-смислено!

Добре деистват на нервичките ..успокояват но може и без тях

Като бях 5 клас.. ей така с приятели бяхме се събрали и почнахме да пушим.. и така 2 седмици, в които не пуших много, но достатъчно. След това си казах "Има ли смисъл?!" и реших да ги откажа. А отказването беше толкова лесно.. просто нямаше нужда от никаква воля, нямах желание на следващия ден да пуша повече и много се радвам :) Така осъзнах, че пушенето не ми е стихията. ;)

не пуша ... не съм опитвал цигарите и нямам и желанието да ги опитвам :) особено след като видях снимки на белите дробове на пушачите

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.