Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сутрешните блокове

Featured Replies

Най-после някой нормален, а не карикатури като Бюрека.

аз се чудя изобщо кой ги гледа. Отвратителни рубрики, водешни до болка банални.Определено не се чувствам тонизиран с пускането на ТV, а това е желателно

аз ги гледам :lol6:

вчера сутринта даваха само ръчичките на Митко, а в анкетата в сайта на Бтв много гласуваха, че новият партньор на Ани ще е Милен Цветков. Слава богу, не познаха :wub:

И аз слушах редовно Митака, докато беше водещ в Ретро радио и много му се кефех, уникален е. На екрана май е малко по-скромен, не ръси чак толкова много шеги, но все пак си го харесвам и се радвам, че с него ще ми започва денят :)

ще повърна, много ми е антипатичен Митко Павлов с тъпите си "остроумни" шегички, и на визия е зле

• 1 месец по-късно...

мисля си че няма нужда от нова тема ...

Митко Павлов си тръгва от сутрешния блок на bTV

0000089471-article2.jpg

Димитър Павлов вече няма да е част от екипа на сутрешния блок на bTV – “Тази сутрин“, съобщиха от медията. Павлов работел по ново предаване, което ще започне излъчването си в началото на май. То ще е забавно-развлекателно и ще се излъчва всяка неделя. Той започна като водещ в "Тази сутрин" на 1 март, след като седна на стола на напусналия Николай Бареков. Димитър Павлов е познат като водещ на "Форт Бояр", "Това го знае всяко хлапе", второто издание на "Денсинг Старс", "10-те най". Дълго време беше и водещ на сутрешния блок на Ретро радио.

dnes.bg

;) !

като отиде другаде ... ще направим нова тема

Тази сутрин го гледах sad.gif Накрая каза, че от понеделник няма да е вече водещ и изоставя Ани...Два месеца само беше съводещ на Тази сутрин, но ми беше хубаво да се будя с тях, много пъти Ани все се смееше, неиздържайки покрай него, някак по-весела изглеждаше покрай него.

Вярно, че пак ще го има в ефир, ама няма да е всеки ден. Досега можеше някой ден да го проспя, ама пък на другия знам, че ще го гледам, а сега от седмица на седмица...Дано да си заслужава и да е по-добре за него.

а сега де ...

Виктор Николаев каза чао на БНТ, отиде в bTV

0000089774-article2.jpg

Виктор Николаев замени „Здравей България” с „Тази сутрин”.

Това стана факт, след като водещият напусна държавната БНТ, за да седне в овакантения сол до Ани Цолова в bTV.

От частната медия коментират, че сериозният журналистически опит и фактът, че Николаев идва от подобно предаване са надделели за назначаването му в екипа на „Тази сутрин”.

Николаев ще е третият екранен партньор на Цолова в сутрешния блок на bTV.

Преди Митко Павлов тя си партнираше с Николай Бареков, който напусна медията през ноември 2009 г.

dnes.bg

Демек - Ани Цолова с двама мъже ? :yanim:

Не бе брат ... то Анито в момента е самотна :cool: ... ама като му знам гафовете на тоя пич от " Господарите " ... ще става шоу !

• Автор

Не бе брат ... то Анито в момента е самотна :) ... ама като му знам гафовете на тоя пич от " Господарите " ... ще става шоу !

Мхм.

Значи на Ани не и върви с мъжете - всички я изоставят ...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.