Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сутрешните блокове

Featured Replies

От седмица насам всяка сутрин, докато си приготвям закуската и кафето преглеждам сутрешните блкове по различните канали. Какво ми направи впечатление - "Здравей , България" по Нова ТВ

Със завръщането си Милен Цветков явно е получил карт бланш за оптимизация и ръководство на предаването и се получи следното

1.)студиото е обновено - въведена е "домашна" обстановка.По стените има картини, на плота има кафемашина и водещите си правят кафе или черпят гостите с такова.

2.)четенето на вестниците е превърнато във шоу, при което четата не само Милен Цветков и Лора (стандартното), ами са вкарали всички, които седят обикновенно зад кулисите - редактори и т.н Да не говорим, че Милен Прави преглед и на вестник "Шок" laugh.gif

3.)ползването на facebook, преглед на блогове.

Отрицателно (поне за мен) са :

1.)четенето и излъчването на "смешни клипчета" от интернет (ползват vbox7), а моето чувство за хумор явно не е същото като на МИлен Цветков

2.)връзки по скайп и т.н. които се разпадат и се получават доста неловки моменти.

Като цяло обаче предаването се отличава в пъти спрямо конкуренти си и започнах да го следя редовно, въпреки,че все още като източник за новини ползвам Бареков и бТВ.

bTV - "тази сутрин "

бареков е увиснал някъде в небитието, програмната схема на предаването не е променяна от години.Верно - сутрин като се събудя, без да гледам часовника знам, че е малко преди 7 ако ми говори майор Костов, или около 7:10 ако четат вестниците.

Да - хубаво е да знаеш кое след кое следва, но пък омръзва, а с това предаване ми започва всяка божа сутрин от години насам.

Най - неприятни обаче са ми политическите коментари пред 8 часа и водещата. Такъв крокодил просто няма в нито една друга телевизия - като си опули очите и започне да "търси сензация" - превключвам на друг канал.

БНТ 1 - много ми е червено студиото и за това нямам много впечатления, освен, че програмния директор е садист и кара всички да стърчат цяла сутрин прави, което е тъпо от където и да се погледне.

Кажете и вие - кой блок и по телевизия гледате и защо ? Какво ви харесва или не в сутрешните програми.

Здравейте ! Според мен изтъкнатите по-горе "положителни" качества на "Здравей България" са по-скоро крачка назад. Непринудената обстановка, фриволното общуване и особено ровенето в Интернет за смешни клипчета е нещо супер инфантилно, едва ли предаването се гледа от деца на 10 - 12 години. За синоптичката им нямам думи, ако по БТВ е "крокодил" то това същество с мазна косица и бързо говорене, от което я хванеш две думи, я не, как да го определим ?! Определено крачка назад в сравнение с Коритаров. Децата от детската градина да заповядат, но сутрешните блокове се гледат предимно от пенсионери, безработни, отпускари и т.н., не от малки деца.

Редактирано от crazyfrog (преглед на промените)

• Автор
Децата от детската градина да заповядат, но сутрешните блокове се гледат предимно от пенсионери, безработни, отпускари и т.н., не от малки деца.

Тъй като не съм нито пенсионер, нито безработен, нито отпускат - явно попадам в категорията "дете от детската градина", за което ти благодаря много - защото никоя жена досега не ми беше правила такъв комплимент относно възрастта ми :headphones:

Тъй като не съм нито пенсионер, нито безработен, нито отпускат - явно попадам в категорията "дете от детската градина", за което ти благодаря много - защото никоя жена досега не ми беше правила такъв комплимент относно възрастта ми ;)

"Предимно" е думата, която сте пропуснали да прочетете. Мисля, че един работещ човек по това време има друга работа.

абе авторе, защо смяташ, че изобщо нещо зависи от тоя нещастен комплексар и мишок Цветков? тая човешка изтривалка била направила промени в предаването, хахахх... медиен експерт си ти, а Милен Нааканият - собственик на НОВА ТВ!

абе авторе, защо смяташ, че изобщо нещо зависи от тоя нещастен комплексар и мишок Цветков? тая човешка изтривалка била направила промени в предаването, хахахх... медиен експерт си ти, а Милен Нааканият - собственик на НОВА ТВ!

Браво, отличен коментар !

Аз преди като станех сутрин си пусках бТВ, обаче от няколко дни Милен ми вдига настроението и затова него зяпам ;) много е смешен .. funny guy :)

Моля Ви спазвайте т 2.13 от Правилата на форума . Автора на темата е изразил лично мнение , като не сте съгласни с неговото не започвайте с обидите !

bTV - "тази сутрин "

бареков е увиснал някъде в небитието, програмната схема на предаването не е променяна от години.Верно - сутрин като се събудя, без да гледам часовника знам, че е малко преди 7 ако ми говори майор Костов, или около 7:10 ако четат вестниците.

Да - хубаво е да знаеш кое след кое следва, но пък омръзва, а с това предаване ми започва всяка божа сутрин от години насам.

Най - неприятни обаче са ми политическите коментари пред 8 часа и водещата. Такъв крокодил просто няма в нито една друга телевизия - като си опули очите и започне да "търси сензация" - превключвам на друг канал.

Не знам за другите, но Диляна на живо има доста интересни форми и не е за изхвърляне. Ма кво да ти кажа, щом и аз се появих в един сутрешен блок какво повече да коментирам ;)

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Моля Ви спазвайте т 2.13 от Правилата на форума . Автора на темата е изразил лично мнение , като не сте съгласни с неговото не започвайте с обидите !

не съм заплашвал и не съм използвал вулгарни думи, цинизми и обиди към никой член на форума. обсъдих Милен Цветков (и то не с вулгаризми), а той доколкото знам не е член на форума. ако, пък, той самият предяви иск към мен - няма проблем, не се крия и поемам цялата отговорност за думите си към него с този си пост. нека ме и осъди, и без това винаги ми се е искало да го засека някъде на живо тоя.

Уважаеми kaldata.com вашето мнение за Милен Цветков си е ваше ! Можехте да го излазите без да нападате Trichocephalus

човека / говоря за Trichocephalus / с нищо не е заслужил тези епитети . Допринесъл е толкова много за този форум че не заслужава това отношение ! Като си имате мнение , изразете го НО не замесвайте никой друг от тук присъстващите !

Успехи !

Няма по велика от Калинка - сутрешният блок на " Скат " biggrin.gif

О,да и аз много я харесвам!Особено като вземат да и звънят селските ергени с пикантни предложения!Да завидиш на обожатилите!

Аз също гледам...по-скоро слушам. Милен Цветков макар че предпочитах Коритаров, сега много се лигавят. С Бареков не съм свикнал нещо ама май ще почна него да гледам, защото по Нова като почнат да пускат и Вучков ще стане лудница. То бива шоу ама искам да гледам и друго.

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

Аз веднъж да остана до по-късно и що да видя, било месец на оралната хигиена и гледам как Лора и Милен си мият зъбките.

Хм, студиото е удобно. Милен ми е неприятен, Лора - тази неин цвят на косата ме разсейва, кафемашината - нашата служебна е по-по-по.

• Автор
Аз веднъж да остана до по-късно и що да видя, било месец на оралната хигиена и гледам как Лора и Милен си мият зъбките.

Хм, студиото е удобно. Милен ми е неприятен, Лора - тази неин цвят на косата ме разсейва, кафемашината - нашата служебна е по-по-по.

Нали ?

Всяка сутрин слушам Бареков,отделям му 20 мин, няма време повече,все едно и също дъвчат .Как не им омръзна :speak: .По Нова много лиготии ,бе . :huh:

• 2 седмици по-късно...

Най-много ми харесва сутрешния блок „Сутрин в 7” на TV 7.

Не наблягат на политиката, а на по-интересни и полезни теми.

• 1 месец по-късно...

Е па немаше по интересно за мен преди време да бягам от часове в даскало заради "Искренно и Лично" :)

Най ме дразни, че след като изслушам новините и тръгвайки за работа си купя вестник в него чета за същите тези водещи.....опротивели са ми и новини и водещи.....ма явно това са ни ВИП персоните, щом само за тях пишат, коя бременна, коя родила, кой изневерил, кой се напил.....и т.н......да не говорим че по-противно нещо от бременна водеща няма....свършиха ли се нормалните хора та трябва да ги търпим до 9-тия месец.Баси дивотията !!!

• 10 месеца по-късно...

Митко Павлов замества "имаме новина" по bTV

0000086595-article2.jpg

Димитър Павлов е новият екранен партньор на Ани Цолова в "Тази сутрин" по bTV. От 1 март той сяда в стола на тръгналия си Николай Бареков. От националната медия обявиха, че са се спрели на него заради естествения му чар, харесван от публиката, а и заради доброто му държание пред камерата. Павлов пък обещава, че ще внесе свежест в предаването и ще се опита да го направи с една идея по-хумористично. Роден е на 30 декември 1977 г. в София. Завършил е НАТФИЗ, специалност "Публична реч". Твърди, че обича усмихнатите хора, таратор, кюфтета с лютеница, миш-маш, ракия и бира, жените и "Манчестър Юнайтед". Три години е водил новините по "Евроком", година и половина – "10-те най-...", "Dancing Stars 2". Сега е водещ на "Форт Бояр".

dnes.bg

• Автор

Митко е пич :)

Още като беше водещ в сутрешния блок на "Ретро радио" си го слушах с кеф.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.