Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Wanted: Weapons of Fate - Официална тема!

Featured Replies

Wanted: Weapons of Fate

wanted-weapons-of-fate.jpg

Играта Wanted: Weapons of Fate се разработва за Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360 и е по филма WANTED. И тъй като не съм гледал филма все още и разбрах за играта преди 3 дена, ще Ви покажа няколко снимки и трейлъра и ще Ви оставя да обсъждате великолепието ѝ. :clap: O и релийс дейта е 24-ти Maрт, 2009

wanteddec25.jpgwanted-weapons-of-fate-01.jpg

wanted_ign.JPG

951187_20090210_embed001.jpg951187_20090210_embed002.jpg

Официален сайт

IGN: Wanted: Weapons of Fate

WikiPedia: Wanted: Weapons of Fate

GameTrailers: Wanted: Weapons of Fate

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

• Отговори 66
  • Прегледи 6,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Първо бях изгледал няколко трейлъра от играта и се бях яко надъхал! После реших да изгледам и филма и... каква непростима грешка! Такъв тъп филм беше, че ми се развали кефа.

• Автор
Първо бях изгледал няколко трейлъра от играта и се бях яко надъхал! После реших да изгледам и филма и... каква непростима грешка! Такъв тъп филм беше, че ми се развали кефа.

Аз гледах филма днес и ми хареса от страна на ефектите. Иначе като стори лайн е много заплетен и объркващ. Според мен филма е готин, а играта м/у ще е продължение на филма.

• Автор
Изглежда брутално :yanim:

Някой нива ще са МНОГО стелт, а и най-якото е, че няма да чакаме много докато излезе! biggrin.gif

Че какво си му има на филма. Страхотен и като ефекти и като история (макар и доста клиширана), пък и има гола сцена с Анджелина Джоли. Само това гоп прави класика. ;)

А иначе играта се чака с нетърпение. Дано има версия за PC.

• Автор
Че какво си му има на филма. Страхотен и като ефекти и като история (макар и доста клиширана), пък и има гола сцена с Анджелина Джоли. Само това гоп прави класика. :rolleyes:

А иначе играта се чака с нетърпение. Дано има версия за PC.

Има, има. А междо другото разбрах, че е излязло демо за ХВОХ 360..., някой да знае нещо за демо за РС?

Уау,една от игрите,които с нетърпение ще чакам да изязат.Много яко изглеждаха трейлърите.

• Автор
GraffiK_POP_FAN, Тимур Бекмамбетов има ли нещо общо с играта ?

Мисля, че не. Предполагам, че само режисира филма и едва ли има нещо общо с играта.

• Автор
Излза във вторник! :) Изглежда брутално ! Някой може ли да каже изискванията ?

Добър въпрос! :P

• Автор

Хора, абе някой да е мярвал някъде играта по торент сайтовете, че ми се играе 2 не виждам?

Извинявам се :P Показа ми,че това е последното мнение в темата...

Хора, абе някой да е мярвал някъде играта по торент сайтовете, че ми се играе 2 не виждам?

;)

Редактирано от SilentScream (преглед на промените)

За да я пробват, преди да теглят 3.75 GB ? И аз свалих демото от ###### и сега ще я видя въпросната игра и ще реша дали има смисъл изобщо да я тегля цялата или не. Според мен това е най-правилният начин, вместо да се пише по някакви теми "играта хубава ли е", "заслужава ли се да се тегли" и т.н. като всеки има различно мнение и за едни едно е добро, а за друго лошо ..

ОК, пиши вплечатления. Много ми я хвалят, ама все не намирам време да я пробвам...

• Автор
Ей сега я мернах в Арената>Link

Евала, брат. Сега я тегля. Най-на края да излезе хубава игра. От одавна не съм теглил игра която да си заслужава!

Е като не си я играл още, от къде знаеш че си заслужава. Аз смятам че дори и демото да минеш, понякога не се добива пълна представа за играта, а камо ли от гледане само на снимки и трейлъри за нея. Вярно че изглеждат много добре, но и такава е целта на създателите и разпространителите и. Да се направи колкото се може повече шум покрай нея, та всички да получат това първосигнално мислене "Тази игра ще е супер яка." Не че казвам обратното, просто не съдете книгата по корицата ..

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.