Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avant Brouser-какво ще кажете?

Featured Replies

В основната страница на "Калдата" имаше съобщение и линк за този браузер.Аз като истински търсач на силни усещания си го свалих,инсталирах и останах много приятно изненадан:има всичко,което ми харесваше в Explorer,Opera и FireFox:интерфейсът е като на Explorer,tab-браузването,бързината и навигацията-като при Opera,а могат и да се слагат eztensions от mozila....Правиш си с него каквото си искаш.На всичкото отгоре и не е от MicroSoft.

Не мога да разбера още какви са му недостатъците....

Някой може да ли ми каже какви са те? sad.gif

Ами има някои бъгове. Поне при мен е така. Но въпреки това си джиткам с него.

Като поработя няколко часа и се случна да не може да се отвори нова страница , при натискане на "НОВ"

Случва се макар и по рядко изобщо да не се зареждат страници

Другите кусури са дребни.

Казвам , че това е от броузъра защото при рестарт на същия нещата се оправят. Така или иначе е по - добре от IE, Mozilla, Opera и Internet Multinavigator с които също съм пробвал (Мое лично мнение).

Аванта го ползвам от половин година някъде и да ти кажа се справя добре зависи какво очакваш ,но хубавото за мен е че аз си ползвам преводача често , всъщност има много функзий които си вършат работата.Така че пробвай и сам прецени :bye:

Редактирано от fivi (преглед на промените)

• Автор
Това е скин за ИЕ.Ако искаш браузър различен от ИЕ пробвай Мозила Файрфокс или Опера

<{POST_SNAPBACK}>

както вече казах рабитл съм със всички възможни браузери-просто обичам да експериментирам.До вечера бях с FireFox ver 1.0.7 и не ми е по вкуса (таговете не се разполагат където искам;няма функция да запомня последните отворени страници (Опера) и има още много други недомислици)Това браузерче ми харесва повече като опции за интерфейс и функции.

Общо взето мерси на Castigado Pantockrator за критичните бележки.Засега не ми е "увисвал",но ще видим. laugh.gif

Ами има някои бъгове. Поне при мен е така. Но въпреки това си джиткам с него.

Като поработя няколко часа и се случна да не може да се отвори нова страница , при натискане на "НОВ"

Случва се макар и по рядко изобщо да не се зареждат страници

Другите кусури са дребни.

Казвам , че това е от броузъра защото при рестарт на същия нещата се оправят. Така или иначе е по - добре от IE, Mozilla, Opera и Internet Multinavigator с които също съм пробвал (Мое лично мнение).

<{POST_SNAPBACK}>

Ами аз тоя проблем си го имам и с операта, но въпреки това не мисля да я сменям! Нека всеки ползва това което му харесва и му върши работа:wors: Все едно да сравняваме Mercedes, BMW, Audi и т.н. Това е безмислено :nono:

• Автор

И аз мисля така-всеки сравнява моделите коли и си избира която му подхожда за нрава.

Дайте идея как да си прехвърля Bookmarks във Favorites.от доста време насам бях с Opera и FireFox и поради тази пречина всичките ми линкове са в техните формати за фаворити.Avant обаче работи с Favorites и не иска прост импорт.Ако знаете някоя тънкост-кажете sad.gif

Моля.....

както вече казах рабитл съм със всички възможни браузери-просто обичам да експериментирам.До вечера бях с FireFox ver 1.0.7 и не ми е по вкуса (таговете не се разполагат където искам;няма функция да запомня последните отворени страници (Опера) и има още много други недомислици)Това браузерче ми харесва повече като опции за интерфейс и функции.

Общо взето мерси на Castigado Pantockrator за критичните бележки.Засега не ми е "увисвал",но ще видим. laugh.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Хубаво е човек да експериментира. За да намериш това, което ти харесва, трябва да пробваш различни неща. От друга страна за да може да сравняваш, трябва поне малко да си на влезнал/опознал това което пробваш.

Мисля, че не си разбрал идеята на Firefox, а именно екстенжъните с които се разширяват възможностите му. Някои харесват Опера или Авант именно заради липсата на екстенжъни. Обаче да твърдиш, че Firefox няма дадена функция...

Всичко това, което си споменал като недостатък се добавя допълнително.

и аз първоначално не се разбрах с Firefox, след като 1 година бях карал на Авант, но в последствие се залюбихме и... ;)

• Автор

kayovas,уважавам мнението ти,и ако ти си бил на Avant,искам и аз да пробвам.Но не си прав за ".........Мисля, че не си разбрал идеята на Firefox, а именно екстенжъните с които се разширяват възможностите му. Някои харесват Опера или Авант именно заради липсата на екстенжъни. Обаче да твърдиш, че Firefox няма дадена функция....."

Твърде добре съм я разбрал,но ми писна всеки път да инсталирам всички екстенжъни,които са ми нужни (в смисъл-да ми правят ми работата по-приятна и удобна).В Авант повечето от тях са вградени,а винаги има възможност за разширения.

Кажете ,моля как да си вкарам Favorites?В Firefox/Opera са в html формат като линкове.Имам си ги запаметени,но как да ги направя всеки линк от файла *.html да стане на *.lnk?

Пиша неща,които май само аз си чета.....

Между другото пак съм с Опера.Не ми трябват Аванти,Мозили,ЙЕ и Лисици.Дълбоко съм възмутен и огорчен от всички тях.Лека им пръст,а бог да помага на ползвателите им.

;)

Редактирано от neoscanner (преглед на промените)

Твърде добре съм я разбрал,но ми писна всеки път да инсталирам всички екстенжъни,които са ми нужни (в смисъл-да ми правят ми работата по-приятна и удобна)

<{POST_SNAPBACK}>

Ами и за това си има начин: веднъж като си подбереш това, което ти върши работа, ползваш MozBackup и си сейфаш не само екстеншъните, но и линковете...въобще целия профил. Така след всеки преинстал- само 3 сек. и Firefox-a е настроен напълно. И Лисицата си има трески за дялкане.

Както казах - ползвай това, което ти харесва най-много, но недей да заклеймяваш останалите.

• Автор

Това не го знаех....

Мерси,но вече няма значение.Ще си слушам Операта,а тя няма да ме предаде :bye:

Това не го знаех....

Мерси,но вече няма значение.Ще си слушам Операта,а тя няма да ме предаде :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Исках само да ти покажа, че човек ако иска да е обективен, трябва малко повече да се порови.

Опера е много хубав браузър. Ползвай го със здраве.

Авант е един много добър и динамичен браузър!Само това мога да добавя!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.