Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на mp.4

Featured Replies

Извинявай, сега отварям темата, след малко ще ти дам линк.

П.П. Ето линк с шаблона - http://4storing.com/fnqib/94d9554537657d58...9179d77cec.html, настройките са от лаптоп DELL. В архива има и снимка, на която се вижда асоциирането на формата с плейъра и разширението на възпроизвеждания в момента файл (снимка с картината няма как да ти покажа чрез MS Paint)

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

До колкото разбирам си имаш WMP,защо са ти тези допълнителни Кмplayer ,Gom.....и т.н.?

Аз преди се хвърлях на тях и си тормозех компа с излишни неща!

Сложих си К-Lite Mega Codecs и си ползвам WMP които има доста добър звук и не е по зле от другите!

Не го подценявай и не си пълни компа с програми.

Windows Media Player 11+K-Lite Mega Codecs!!!

Уверявам те всичко отваря и не си инсталирай Player_а които ти предлага К-Lite

• Автор

hlevoust благодаря ти за съдействието, но нищо не се получи отново! Абе започвам да се замислям това дали може да е свързано със SP3 - вие как сте с това нещо?!? А иначе вече се изчерпах отвсякъде!

Androcure06 благодаря ти за съвета, но просто съм си харесал този плейър и искам да си го ползвам. А плейъра, за който говориш с K Lite е BSPlayer, нали?! Също харесвам този плеъйр, но както и да е - проблемът е друг!

hlevoust благодаря ти за съдействието, но нищо не се получи отново! Абе започвам да се замислям това дали може да е свързано със SP3 - вие как сте с това нещо?!? А иначе вече се изчерпах отвсякъде!

Androcure06 благодаря ти за съвета, но просто съм си харесал този плейър и искам да си го ползвам. А плейъра, за който говориш с K Lite е BSPlayer, нали?! Също харесвам този плеъйр, но както и да е - проблемът е друг!

Няма проблеми щом така си си решил,но съм минала през почти всички плеари и стигнах до този извод.

Кmplayer не отваря всичко.Това което ти липсва е пълни кодеци!!!

Ти мислиш ли че това е лош Player?

fwi1hz.png

p.s.K-Lite предлагат това:

# Media Player Classic Homecinema

# Media Player Classic

но аз не ги инсталирам за да не си слагам излишни неща на компа и да ми пълнят диска и т.н.

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

• Автор

Колеги, проблемът е решен! Както и предположих накрая проблемът се оказа в SP3. Наложи се да изтегля The KMPlayer Build 1434 и всичко тръгна сякаш досега е нямало нищо. Сещам се, че лаптопа на който пробвах също е със SP3. Та ако някой се сблъска с подобен проблем да знае къде е проблем и какво да прави. Благодаря много на всички взели и невзели участие в темата, мисля, че се получи интересна и полезна дискусия. Предполагам че проблемът с Winamp ще е подобен и ще трябва да дръпна последната версия може би! Както и да е! Още веднъж благодаря! cool.gif

П.П. Androcure06 Както виждаш проблемът не се оказа в кодеците и те уверявам, че този плейър чете доста неща, може би повече и от WMP. Той си е с вградени кодеци и не му трябват външни за разлика от WMP!

Редактирано от icemans (преглед на промените)

Колеги, проблемът е решен! Както и предположих накрая проблемът се оказа в SP3. Наложи се да изтегля The KMPlayer Build 1434 и всичко тръгна сякаш досега е нямало нищо. Сещам се, че лаптопа на който пробвах също е със SP3. Та ако някой се сблъска с подобен проблем да знае къде е проблем и какво да прави. Благодаря много на всички взели и невзели участие в темата, мисля, че се получи интересна и полезна дискусия. Предполагам че проблемът с Winamp ще е подобен и ще трябва да дръпна последната версия може би! Както и да е! Още веднъж благодаря! cool.gif

П.П. Androcure06 Както виждаш проблемът не се оказа в кодеците и те уверявам, че този плейър чете доста неща, може би повече и от WMP. Той си е с вградени кодеци и не му трябват външни за разлика от WMP!

Няма проблеми,и аз те уверявам,че го ползвах до преди 1м в продължение на 2 години и го разкарах!!!

Така както чакам Windows Media Player 12 които е още бета!

Все пак Microsoft не падат от марс :)

• Автор

Вече отиваме в друга тема на разговор! Ти може би ползваш само продукти на Microsoft?!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.