Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV от чужбина!

Featured Replies

Ами...даа..ама като ходя на кафе, ходя да се видя с приятели а не да гледам телевизия...и всяко удоволствие се плаща да...+ това мога да си го нося на гости и в чужбина...бачка навсякъде.

И аз се рових по свободни линкове преди...тука има, тука няма...живота ми замина в ровене...не съм скрънза за 20 евро да си гледам каквото си искам

А бе не гледаш каквото искаш а какво ти предлагат и 20 евро то тия тука се замислят за 5лева дали да платят и са прави пък камоли за 20 евро остави тая дивотия не става за тая тема изчакай тука правят торент тв и се включи безплатно ,е булсатком им е подписал да им излъчват каналите по интернет.

Редактирано от Pifi Pedala (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

А бе не гледаш каквото искаш а какво ти предлагат и 20 евро то тия тука се замислят за 5лева дали да платят и са прави пък камоли за 20 евро остави тая дивотия не става за тая тема изчакай тука правят торент тв и се включи безплатно ,е булсатком им е подписал да им излъчват каналите по интернет.

Аааа има и българи които си гледат ИПТВ....а ..

аз булсат си го гледам от 6 месеца по ИПТВ бокса...51 канала + 10 адулт + SKY UK + SKY IT, + C+, OTE Greek.., кво да 4акам...бе ясни са ми тия фрее твта...аман от измикярски телевизии...+ това аз бачкам на компа...кво да гледам там, за телевизор ли да го ползвам, или да опъвам кабели и да си пържа видео картата ...който иска плаща и си гледа...и без това скоро вси4ко ще минава по ИП.

Аааа има и българи които си гледат ИПТВ....а ..

аз булсат си го гледам от 6 месеца по ИПТВ бокса...51 канала + 10 адулт + SKY UK + SKY IT, + C+, OTE Greek.., кво да 4акам...бе ясни са ми тия фрее твта...аман от измикярски телевизии...+ това аз бачкам на компа...кво да гледам там, за телевизор ли да го ползвам, или да опъвам кабели и да си пържа видео картата ...който иска плаща и си гледа...и без това скоро вси4ко ще минава по ИП.

Поднасям те малко да видя как си с мисловния процес , щото тука има някакви наивници си мислят така да карат , нито пък булсат ще им подпише  но според тях това е прогреса ти така като здраво стъпил на земята как мислиш има ли надежда в тоя проект на века.

Поднасям те малко да видя как си с мисловния процес , щото тука има някакви наивници си мислят така да карат , нито пък булсат ще им подпише  но според тях това е прогреса ти така като здраво стъпил на земята как мислиш има ли надежда в тоя проект на века.

Няма връщане назад...хората хвърлиха чиниите и си купиха кутийката на Инфомир, а ИПТВ провайдерите си нагласиха контента им да се зарежда на тази машинка. Американците пък разработват HTML5 video za IPTV.

Квото и да се лъжем тука, файда няма...до 2015 потребителите на ИПТВ ще задминат потребителите на САТ ТВ. Телекомите минават на ИПТВ отдавна, само 4е при тях са затворени мрежи. 

Няма връщане назад...хората хвърлиха чиниите и си купиха кутийката на Инфомир, а ИПТВ провайдерите си нагласиха контента им да се зарежда на тази машинка. Американците пък разработват HTML5 video za IPTV.

Квото и да се лъжем тука, файда няма...до 2015 потребителите на ИПТВ ще задминат потребителите на САТ ТВ. Телекомите минават на ИПТВ отдавна, само 4е при тях са затворени мрежи. 

Не ме разбра това за иптв е ясно , питам те за тая групичка която мисли че торент тв е бъдещето според тебе тази върховна технология има ли шанс,значи да ти обясня накратко в какво се състои технологията че не си запознат.Намираш някъде някое удп или сървар с адреси или друго да излъчва по възможност не твое и го качваш  на някои торент и гледат хиляди какво ще кажеш за тая евтина технология на бъдещето.

Не ме разбра това за иптв е ясно , питам те за тая групичка която мисли че торент тв е бъдещето според тебе тази върховна технология има ли шанс,значи да ти обясня накратко в какво се състои технологията че не си запознат.Намираш някъде някое удп или сървар с адреси или друго да излъчва по възможност не твое и го качваш  на някои торент и гледат хиляди какво ще кажеш за тая евтина технология на бъдещето

Разбрах те, винаги ще има .... и нещо друго...нищо чудно и Торент OS да има скоро....въпроса е винаги да има някой без работа и свободно време да търси ...и там работата е всяко чудо за 3 дни...докато сървера блокира УДП-то, и се почва пак отначало.

Разбрах те, винаги ще има .... и нещо друго...нищо чудно и Торент OS да има скоро....въпроса е винаги да има някой без работа и свободно време да търси ...и там работата е всяко чудо за 3 дни...докато сървера блокира УДП-то, и се почва пак отначало.

Хехехехе  точно така  как бързо разбира човек когато знае какво ще се случи, обаче на тия не им пука местат се като цветарки важното е да има врътка нали знаеш българина е майстор на врътката.хехехехехихихи.Ай де жив и здрав и си ползвай с здраве МАГ имаш достатъчно  да гледаш , разбира се разбра тука за какво гледане става (нищо да не се плаща по възможност да са всички канали в света  да са в ХД да не засичат и да не си мръднат пръста нещо да направят от себе си всичко да им е сервирано на готово само да дойдат и да го вземат от тука)

Редактирано от Pifi Pedala (преглед на промените)

Хехехехе  точно така  как бързо разбира човек когато знае какво ще се случи, обаче на тия не им пука местат се като цветарки важното е да има врътка нали знаеш българина е майстор на врътката.хехехехехихихи.Ай де жив и здрав и си ползвай с здраве МАГ имаш достатъчно  да гледаш , разбира се разбра тука за какво гледане става (нищо да не се плаща по възможност да са всички канали в света  да са в ХД да не засичат и да не си мръднат пръста нещо да направят от себе си всичко да им е сервирано на готово само да дойдат и да го вземат от тука)

Аз не разбирам само за кои тия говориш...всеки си има мнение и вкус и разбира се дали може да си го позволи...ама щом така им харесва, нека се лутат в тая джунгла....между другото то ИПТВ-то не е направено само за Българи...така че ще го бъде...Поздрави!

Pifi  колко си смешен само ако знаеш :)  Точно ти  да  питаш  дето  си разпилял тонове листи  и продължаваш  в тоя дух .  Просто човека му е писнало  да сканира като тебе и  е решил да си плати  и да гледа  спокойно без да се надява на такива като тебе.  Дали ти харесва или не ти харесва алтернативи винаги ще има . Хубавото на MAG поратлите е ,че не може такива пиявици  като тебе да  пречат на хората да си гледат .  Отделно от това е напълно отворен код и може всеки който иска и има необходимата техника да си пусне един такъв портал  и   да  достави услугата до който си поиска без да  има ограничение  на кой доставчик е  или къде се намира по света. 

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Аз не разбирам само за кои тия говориш...всеки си има мнение и вкус и разбира се дали може да си го позволи...ама щом така им харесва, нека се лутат в тая джунгла....между другото то ИПТВ-то не е направено само за Българи...така че ще го бъде...Поздрави!

Ето тоя под тебе дето го поздравяваш е организатор на групата много компетентно момче да ти раздува локуми.хехехехехихихи

Като  казваш ,че съм организатор  на нещо да имаш  доказателства ?  Да  има нещо  незаконно което аз  разпространявам под каквато и да е форма ? Преди да пишеш  се спри и помисли (ако можеш)   и не се изказвай неподготвен .  Имам си напълно легална  кабелна и сателитна телевизия   за която си плащам таксите всеки месец  и въобще не се   занимавам с организация,реализация или  каквото и да е относно торенти.  И наистина съм много компетентен  във тази тематика със телевизията по ред причини.Утре ако ти каже някой ,че има розов слон който лети сигурно и на него ще повярваш :) :) :)  Отиди да кандидатстваш в цирка за работа  та да можеш да си позволиш и ти  20 лева за телевизия.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Няма циркове :)  Лекинко така го бъзкам ,че ми  прави кеф как  се ядосва :P  По ми е гот да излезна да  пресканирам някоя мадама  от колкото  проксито на някой .  Много по добре ми е да си сипа едно винце и да си  легна на диванчето  срещу камината  с дистанционното от колкото да се гърба  пред компютъра  за поредното прокси дето за 2 дена е умряло.

Няма циркове :)  Лекинко така го бъзкам ,че ми  прави кеф как  се ядосва :P  По ми е гот да излезна да  пресканирам някоя мадама  от колкото  проксито на някой .  Много по добре ми е да си сипа едно винце и да си  легна на диванчето  срещу камината  с дистанционното от колкото да се гърба  пред компютъра  за поредното прокси дето за 2 дена е умряло.

Друга песен ще запееш на други места сега ти е лесно да пишеш глупости тука но там в тъмната стаичка на бай Спиро всичко ще си изпееш.хехеххехихи .Тогава  можеш да  пресканираш всички мухи там безплатно.хехехехихихи

дай и паролката де....

дай и паролката де....

как да я даде като не я знае.

дай и паролката де....

Нали си имаш иптв за какво ти е ?Или не си кихнал еврото за този месец :) 

Ако търсите БГ Пакет на 18 eu , ако търсите Скандинавски на 35eu, SKY UK  е на 20 eu  и т. н.IPTV World Ltd.

По голями кожудери от тия не бях виждал!Само най-голямия балък би отишъл при тия измамници!

Редактирано от Bobby77 (преглед на промените)

кажете ми как да нафлудя някой бокс, че да го изключа веднага че не ми се чака

Остави боксовете на хората намира това че си тъпичък и не знаеш как се работи с бокс или  го гледаш като извънземно си е твоя работа собственика на бокса не е виновен че ти си тъпак.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.