Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV от чужбина!

Featured Replies

Паролата си я търси от твоят дружка Pifi :) аз имам достъп до където трябва и гледам каквото ми трябва. 

Биричката си е екстра, ама май твоята информация е втасала. Това е миниторинг система и няма да видите нищо освен едни препълнени графики ...ама айде аз да не се обаждам, отивам да си пийвам биричката ;) Успех с разбиването !

Жестоко се лъжеш в тоя мониторинг са вътре и стриимовете.

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

аз няма да отворя линка на радиото, за чий ми е - мога да ползвам гугъл

Повярвай ми, точно на това радио няма да му намериш стрийма в гугъл! :)

За паролата се обадете на тия  http://www.next-stream.com/. Това е софтуер за мониторинг  и изграждане на IPTV  платформа  и  го пишат Българи. Още преди 2  месеца ви ритнаха в задника  големите риби в бранша и си затвориха прокситата за  собствените абонати и боксове :) Тия хубавите големи листи дето бяха  ше има да ги сънувате само. Ей така  ще ви пускат празни проксита  да ви гледат как се мъчите да намерите нещо дето го няма и ще ви се смеят отстрани.

Така си мислиш за тия големите листи, всичко си работи нормално и нищо не е затворено

а как ще докажеш, че не блъфираш

Няма нужда да доказвам,защо ли,а за IPTV МОНИТОРИНГА където се спори че няма там стриимове не е вярно а са точно там,няма как да не са и се гледа без проблем,има много примери .

Редактирано от TROJAN HORSE (преглед на промените)

Да прав си, но ето заповядай да се обедиш !

Публикувано изображение

Останала част са от вътрешни мрежи тип: 10.10.1.2 с една камара криптировки :)

Няма нужда да доказвам,защо ли,а за IPTV МОНИТОРИНГА където се спори че няма там стриимове не е вярно а са точно там,няма как да не са и се гледа без проблем,има много примери като този     http://u.to/56QxBw

Не споря, че няма стриймове! Споря за това, че не могат да се гледа извън тяхната мрежа! 

Редактирано от eXss (преглед на промените)

Да прав си, но ето заповядай да се обедиш !

Публикувано изображение

Останала част са от вътрешни мрежи тип: 10.10.1.2 с една камара криптировки :)

Не споря, че няма стриймове! Споря за това, че не могат да се гледа извън тяхната мрежа! 

МОЖЕ ДА СЕ ГЛЕДА колко пъти да ти казвам.

Бегай да сканирараш за  IP-то дето ти го даде  mcmlxx  и стига писа тъпотии ,че си мега смешен.  Какво ше гледаш  на мишките очите като адресите са  от локалната мрежа :)  За да гледаш трябва някой да ти пренасочи порт  от компютъра си  навънка и да е  абонат на тоя доставчик  бе разбирач.  Видяхме ти и  платените скриптове какво могат  и ти самия какво можеш така ,че няма нужда повече да се доказваш колко си бос в тая  тема с телевизиите.

МОЖЕ ДА СЕ ГЛЕДА колко пъти да ти казвам.

Е докажи тогава де :) Застъани зад написаното! 

Браво е! Има една листа от Плевен останала то това се знае, ама ми покажи онеееези големи листи от Силистра и от Бургас ..

Е докажи тогава де :) Застъани зад написаното! 

Браво е! Има една листа от Плевен останала то това се знае, ама ми покажи онеееези големи листи от Силистра и от Бургас ..

Искате да Ви се показва и доказва и като Ви се докаже и постави тук почвате да плюете,а голямата листа никога няма да я видиш вече защото е много ценна,ако я срещнеш пусни я тук хората да гледат,

Искате да Ви се показва и доказва и като Ви се докаже и постави тук почвате да плюете,а голямата листа никога няма да я видиш вече защото е много ценна,ако я срещнеш пусни я тук хората да гледат,

Карам те да си докажеш думите! Не те плюя, но искам доказателсва за да ти вярвам. Ето вземи пример от мен, говорим за въпросната листа и .,.. Воала [gallery='']pleven_proxy.PNG[/gallery]

Няма да я споделя и да убия всичко, но ще застана зад думите си и ще се защитя!

Искам да споделиш и ти как гледаш точно от тази мониторинг система??? Един скрийшот е достатъчен...Сега да те видим колко голям  разбирач си, щото се начетох на сумати глупости  събрани в 3 теми от почти 100 страници! /2 затворени вече/

Редактирано от eXss (преглед на промените)

Бегай да сканирараш за  IP-то дето ти го даде  mcmlxx  и стига писа тъпотии ,че си мега смешен.  Какво ше гледаш  на мишките очите като адресите са  от локалната мрежа :)  За да гледаш трябва някой да ти пренасочи порт  от компютъра си  навънка и да е  абонат на тоя доставчик  бе разбирач.  Видяхме ти и  платените скриптове какво могат  и ти самия какво можеш така ,че няма нужда повече да се доказваш колко си бос в тая  тема с телевизиите.

Мдам, номера става само ако ти опишат ip-то, иначе проксита да искаш, имам десетки - нали пуснах едно отворено и така и не успяхте да улучите опашките, а сега като ви ги дават пак не може да гледате без да ви е описано ип-то - ловиме ли бас? :)

Е защо да не можем да гледаме,можем                http://uploadche.info/images/filmplzkz.png          http://uploadche.info/images/foxcrimhm.png

Хмм... добре се справяш ;)

Редактирано от m3gab0y (преглед на промените)

Мога ли да помоля за линк към бтв-лейди.

За предпочитане на лична.

Благодаря предварително.

не, неможе да помолиш

Е що пък да не може тука има и добри хора които помагат, а не само да се ежат като някои. 

Може ли Планета СД?

Ама вие нямате насищане ... радвай се и на това...

Планета ТВ

http://74.122.193.194:1935/DrundooDVR/_definst_/smil:405f1996-77f1-47e9-9646-0c6bfa5e18aa.smil/playlist.m3u8

този линк го има в една от плейлистите качени в темата....ама нали трябва да се чете!

Редактирано от mzprix (преглед на промените)

Планета ТВ

http://74.122.193.194:1935/DrundooDVR/_definst_/smil:405f1996-77f1-47e9-9646-0c6bfa5e18aa.smil/playlist.m3u8

този линк го има в една от плейлистите качени в темата....ама нали трябва да се чете!

знам го този стрийм ама е гаден. прекъсва на всеки 10 секунди с vlc

Редактирано от Greshka (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.