Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV от чужбина!

Featured Replies

Има ли оператор/сайт, който да предлага пълен списък с hd бг канали (включително HBO HD, BTV Action HD, RingBG HD, Nova Sport HD, FenTV HD) срещу заплащане?

http://www.kaldata.com/forums/topic/114806-гледане-на-онлайн-tv-от-чужбина/?p=2796737

Обади му се и си в играта.

Редактирано от Pifi Pedala (преглед на промените)

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

на m3gaboy или teo?

От първият гледах последните няколко месеца. Каналите са му наистина с добро качество. Аз също му дадох няколко канала и сайтове, от където вземам канали. Бях много доволен, но от вчера насам user/pass-а ми не важат.

Опитах се да се свържа по емайл, но отговор няма.

Явно не влизам в кръга, с "хората, които са допринесли до развитието на IPTV-то му". Жалко...

на m3gaboy или teo?

От първият гледах последните няколко месеца. Каналите са му наистина с добро качество. Аз също му дадох няколко канала и сайтове, от където вземам канали. Бях много доволен, но от вчера насам user/pass-а ми не важат.

Опитах се да се свържа по емайл, но отговор няма.

Явно не влизам в кръга, с "хората, които са допринесли до развитието на IPTV-то му". Жалко...

Изритал те е като мръсно куче ,така е използва те и те изхвърля за това трябва да предприемеш нещо като не държиш кранчето може да те изхвърли когато иска

Обади се на teo

Редактирано от Pifi Pedala (преглед на промените)

за да му спрат публикувай тук

То ги има няколко страници назад. А и да ги нямаше, не бих ги публикувал. Няма смисъл да му спират. Предпочитам да градя, вместо да руша....

В 1 друг сат форум бях публикувал какво търся най-вече: бг листа с HBO BG HD и BeIn Sport HD.

Имам сат приемник, от който мога да стриймвам с много добро качество събития т.е. мачове/филми и т.н. Не го правя 24/7. Нямам и намерение да го правя. Не получавам сигнал от спътниците на 25 и 39 градуса за това търся по-горе изброените канали.

За мен има 2 варианта: 1. да взема от извора платено (най-добре от официален оператор като IPTV Виваком) или

2. да взема от някой със сат приемник, с който да си разменяме канали за по 5-10 часа седмично

Чета, чета, чета и не намирам нещо работещо. Някой гледа ли онлайн телевизия и може ли да сподели, моля? :)

да Здравейте всичкинякой получава добра връзка към португалски класикаБенфика-Портоблагодаряпродължаване на голямата работа

разглеждах ъоотуб, и ми стана чудно как мога да кача телевизия в ъоутуб

другите как качват

Правиш си профил после даваш на сабития на  живо пращаш един смс безплатен  и ако те одобрят ти пращат кода за достъп аз пробвах но само 8 4аса ми дават да излъ4вам по добре стимвай с http://veetle.com/index.php/broadcast#0 стигал сам до 1000 Viewers без да наси4а Bitrate 2260 kbps

Редактирано от dimo000 (преглед на промените)

Диана кабел - Ямбол

rtmp://78.83.128.247/stream/8

Ето още един линк за същата тв

http://78.83.128.247/dk1/

Извинявайте, че отново питам, ама може ли да ми кажете от къде мога да гледам Film + и Film plus HD, защото  там дават Формула 1!  Още веднъж извинявайте ако нахалствам!

Какво стана с телевизията на @m3gab0y, нали като я пусна каза, че ще е за всички с български ип-та, но дали 2-3 дни работеше, а сега иска user & pass? 

Какво стана с телевизията на @m3gab0y, нали като я пусна каза, че ще е за всички с български ип-та, но дали 2-3 дни работеше, а сега иска user & pass? 

Човека взе парите, каза:" Чакай малко!", хвана самолета....

Както по-рано самият m3gab0y каза, това беше само тест,  за да се види как ще се държи оборудването му под голямо натоварване. Дано скоро реши пак да отвори достъпа до системата си за голям брой потребители.

Както по-рано самият m3gab0y каза, това беше само тест

Спомените са ми, че каза, че тази телевизия я пуска за всички с БГ ип-та, а останалите да му пишат на лични. След известно време взе да говори за някакви други тестове и после ги спря. Но както и да е, така е решил така е направил, явно е решил да препечели от операторите по това, което ми пишат други.

Я ми го покажи тоя доставчик дето  си е  споделил IP телевизията за всички с Български IP-та !!! Момчето каза ,че ще ограничи достъпа  само до БГ адреси а не ,че ще  пусне на цяла България да гледа !!! Трябваха му 2 -3 дена да си настрои  нещата  и дума не е ставало за гледане  от  целокупния Български  интернет потребител .

Имам въпрос... Мисля, че не е точно по темата, но все пак... Проблема е следния: Dreambox-сът на колега нещо не можем да го на караме да стриймва като хората, по-точно е да кажа, че когато пуснем някой канал през VLC виждаме, че има трафик м/у dreambox-а и компютъра, но няма нито картина, нито звук.... Ако някой има някакви идеи да казва :) Знам, че тук има хора които са гледали стриимове от почти всички възможни устройства затова питам тук. Според мен е проблем с кодеци, защото виждам че има трафик м/у устройствата, но VLC-то нещо не ще да го възпроизведе... Някакви идеи?

Редактирано от Wizzi Lalev (преглед на промените)

Имам въпрос... Мисля, че не е точно по темата, но все пак... Проблема е следния: Dreambox-сът на колега нещо не можем да го на караме да стриймва като хората, по-точно е да кажа, че когато пуснем някой канал през VLC виждаме, че има трафик м/у dreambox-а и компютъра, но няма нито картина, нито звук.... Ако някой има някакви идеи да казва :) Знам, че тук има хора които са гледали стриимове от почти всички възможни устройства затова питам тук. Според мен е проблем с кодеци, защото виждам че има трафик м/у устройствата, но VLC-то нещо не ще да го възпроизведе... Някакви идеи?

Като дадеш на Инструменти -> Информация за кодека там изписва ли ти Щифровано:Да ?

Редактирано от Прокси регулатор (преглед на промените)

Спомените са ми, че каза, че тази телевизия я пуска за всички с БГ ип-та, а останалите да му пишат на лични. След известно време взе да говори за някакви други тестове и после ги спря. Но както и да е, така е решил така е направил, явно е решил да препечели от операторите по това, което ми пишат други.

Не точно. ТВ-то си беше онлайн за всички ип-та, особено последния ден, когато отфилтрирах флуда. Това, че вече играя сериозно с различни големи оператори е друга тема и на сървъра има вече над 2500 канала в ексчейндж, но дадох плейлист с подбрани канали, защото не е практично да пусна абсолютно всичко, което има в този ексчейндж.Поне вече знам какво да очаквам при натоварване, но все пак - скоро ще има нови тестове. Така, че stay tuned. ;)

Редактирано от m3gab0y (преглед на промените)

Не точно. ТВ-то си беше онлайн за всички ип-та, особено последния ден, когато отфилтрирах флуда. Това, че вече играя сериозно с различни големи оператори е друга тема и на сървъра има вече над 2500 канала в ексчейндж, но дадох плейлист с подбрани канали, защото не е практично да пусна абсолютно всичко, което има в този ексчейндж.

Поне вече знам какво да очаквам при натоварване, но все пак - скоро ще има нови тестове. Така, че stay tuned. ;)

aз, така и не разбрах как се ползва тази листа , нито пък про4етох някой да е успял да я види ........?????

:cant believe:

Като дадеш на Инструменти -> Информация за кодека там изписва ли ти Щифровано:Да ?

Ето това са данните които ми дава VLC за стрийма:

част 1

част 2

Редактирано от Wizzi Lalev (преглед на промените)

Кои са тези големи оператори, с които кооперираш и продават ли ИПТВ?

Кои са тези големи оператори, с които кооперираш и продават ли ИПТВ?

Който ме познава достатъчно добре, знае за кои фирми иде реч, подказвам че 3 от тях са национални, има и няколко международни. Като цяло реализирах идеята си, която не е да давам ИПТВ на хората а да създам пиъринг мрежа от оператори и източници на канали, които да обменят данни през изгодни пиъринг точки в страната и чужбина. ;) Все пак за това съм Ексчейндж точка, нещо като BIX.bg но за по-специфичен IPTV трафик ;)oktay89, пусни ми 1 мейл че не мога да те намеря в мейлите ми.

Редактирано от m3gab0y (преглед на промените)

Който ме познава достатъчно добре, знае за кои фирми иде реч, подказвам че 3 от тях са национални, има и няколко международни. Като цяло реализирах идеята си, която не е да давам ИПТВ на хората а да създам пиъринг мрежа от оператори и източници на канали, които да обменят данни през изгодни пиъринг точки в страната и чужбина. ;) Все пак за това съм Ексчейндж точка, нещо като BIX.bg но за по-специфичен IPTV трафик ;)

oktay89, пусни ми 1 мейл че не мога да те намеря в мейлите ми.

я, дайте списък с канали , стига сте се надлъгвали кой , колко ;

единият бил световен разпространител на тв , друг бил световен откривател на кодове на тв и ,

3-ти бил световен експериментатор с неясна идея за завършек,........................

накрая няма и е 1-на тв да работи поне седмица.

я, дайте списък с канали , стига сте се надлъгвали кой , колко ;

единият бил световен разпространител на тв , друг бил световен откривател на кодове на тв и ,

3-ти бил световен експериментатор с неясна идея за завършек,........................

накрая няма и е 1-на тв да работи поне седмица.

Абе те доста такива които казваш че не издържат седмица си работят но само между дадени ип-та примерно няма да видиш голяма листа в нета дълго време поради ред причини...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.