Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV от чужбина!

Featured Replies

Тъпо просто и нахакано.хахахахахихи.Ама така е като пишеш по цел ден глупости по форумите няма време да разбереш как работи.Ето гледай глупачето ми как прекрасно работи-това не е спирало въобще.хахахахихихи

http://imgur.com/EdsZUKW

http://imgur.com/R25nt4N

Какъв е тоя плеър ?

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Pifi аз за разлика от тебе не чакам на разни изпърдяни сървъри  а си гледам целия им пакет направо от спътника  и не само  на тоя  провайдер ами на още 10 . Гледам над 300 спортни канала със перфектно качество дето ти няма  да ги гледаш никога от тия смотани  еднодневни листи . Много ше има да гледаш флаша от Футубокс и  подобни сайтове  и никога няма да имаш  качество и стабилност. Не  се моля на никой и не рова като клошар  за 2 линка в 2000 форума ясно ли ти е мой човек. Айде бегай си играй сега на пясъка с другите деца умник.

Pifi аз за разлика от тебе не чакам на разни изпърдяни сървъри  а си гледам целия им пакет направо от спътника  и не само  на тоя  провайдер ами на още 10 . Гледам над 300 спортни канала със перфектно качество дето ти няма  да ги гледаш никога от тия смотани  еднодневни листи . Много ше има да гледаш флаша от Футубокс и  подобни сайтове  и никога няма да имаш  качество и стабилност. Не  се моля на никой и не рова като клошар  за 2 линка в 2000 форума ясно ли ти е мой човек. Айде бегай си играй сега на пясъка с другите деца умник.

Гледай си каквото искаш боли ме к..  за това какво гледа някакъв драскач по форумите , виждаш че се изказваш неподготвен за пореден път така че трай си и не ми се дупи тука .

Какъв е тоя плеър ?

PotPlayer

http://forum.ru-board.com/topic.cgi?forum=5&topic=46658

http://hardwarebg.com/forum/showthread.php/178900-PotPlayer-%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%81%D0%B8%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%B8-%D0%B8-%D1%82-%D0%BD/page67?s=974208d46fd13a38162eda2afc6894d6

Това тука не ти е Червения кръст на всеки нещастник да търчат да помагат- даже и те не го правят а внимателно помагат на хората които трябва.Решил тоя че трябва да гледа на аванта и някой му задължен веднага пък и претенции тука предявява това не му работи онова му прекъсва  така ще е -както казваше един форумджия тука -айде у лево.

Абе, глупендер ти къде ме прати в червения кръс уЕ Педал ! Кой ти е казал да търчиш бре, шЪ вземе да се спъниш, че после няма и Тв да гледаш  :lol6: 

Помагал на хората които трябвало ! Тези хора да не идват във офиса ти и да попълват молба за одобрение и тогава да им даваш да гледат Тв от твоите линкове които си събрал. Ти не гледаш ли Тв на аванта бе ? Защо да не гледат и другите. Май си мислиш, че си единствения които гледа, а другите не - както и по цял свет го правят !

Ако щеш и У дясно си го сложи знаиш как ме интересува !

Никой не е освободен от спазване на добрия тон. Следващ пост, ползващ подобна свободна реч ще предизвика наказание на автора си!

Здравейте, момчета. Дали някой има линк към канала FILM+? Или за друг канал с тенис ?

Аз нямам много време, но обичам да гледам по малко тенис. Друго не ме интересува в момента.

Бих минал към Булсат заради тоя канал, но ми остават още 10 месеца при сегашните...

Благодаря предварително!

Здравейте! Извинявайте, но и аз като колегата искам да попитам, може ли да ми кажете къде мога да гледам Филм+ или Филм+ HD, че само там дават формула 1 на български?

kaкво сте се забили пред тези компютри, излезте навън малко да ви духне вятъра

Времето вече е хубаво че май незнаете още http://vid.btv.bg/vod/2014/04/09/33bb49e66e_2110141585.mp4 

Ако можех нямаше да седна пред компа :(

Този уикенд ще се гледа много телевизия - кажете какви предпрочитания имате като канали, за да мога да се подготвя пълноценно като ги пусна. И, също така следете темата за вълшебния плейлист, които ще Ви дам малко по-късно днес.Отделно се търсят потребители на Корес нет и Мегалан - абонати на интернет и цифровата им ТВ.

Редактирано от m3gab0y (преглед на промените)

Ето тук само за хора които разбират

на мястото на звездичките трябва да се поставят цифрички и всичко тръгва,това е нова листа,има към 130 тв,УСПЕХИ .    ://bulgarian14.BG7700:*022*/udp/233.99.61.102:****

Всичко е наред с адресите. Сайтът нещо се е бъгнал и не дава реалните адреси. dodo00 да m3gab0y е доста по-умен отколкото предполагаш.

незнам как е при вас но при мен накъсва и то доста

Накъсва ти от интернета. Казах ти да си смениш доставчика няколко пъти! Всичко е точно и няма насичания.

Редактирано от Petyr6 (преглед на промените)

Не се безпокой и без това няма да изкара повече от 5-6 часа-така че все едно го е нямало.

Калдата реже линковете ми - взимайте си плейлист файла от тук:

Ако това не стане - кода е тук: http://pastebin.com/B7F2TT2M

Безкрайно много Ви благодаря, радвам се, че има филм плюс за формула 1

Подцених форума, бързо го натоварихте за това вдигнах капацитета.

Особено приятни бяха хората, които го атакуваха, но до тук нищо не постигнаха и няма да постигнат. 

Не се безпокой и без това няма да изкара повече от 5-6 часа-така че все едно го е нямало.

За теб няма да го има.

И за теб.

А за останалите припомням:

Подцених форума, бързо го натоварихте за това вдигнах капацитета.

Особено приятни бяха хората, които го атакуваха, но до тук нищо не постигнаха и няма да постигнат. 

За теб няма да го има.

И за теб.

А за останалите припомням:

Хахахахаха.Направо затварай че революционната ти платформа ще катастрофира яко.хехехехихихи

Много голям интерес бе хора.... 2 трасета по 10 гбпс ги опукахте.... повиших още малко капацитета :) enjoy :)

Просто се научете освен да взимате, а  и да давате, бъдете малко продуктивни и се подкрепяйте.

Само при тези условия можем да имаме стабилна IPTV платформа и да я подобряваме с общи усилия.

Може само да поздравите m3gab0y за това, което прави и да се поинтересувате с какво вие можете да помогнете за да стане платформата още по-стабилна.

Спрете с този скептицизъм, хейт, злоба и .... не знам как да го нарека.

В тази тема с пълна пара важи българската поговорка "Не е важно на мен да ми е добре, важно е на вуте да му е зле".

И да добавя, за всеки който мисли, че платформата е бъгава и, че не работи, може да бъде сигурен, че се лъже жестоко.

Гледам тази платформа от доста време и по-стабилно нещо в нета от нея няма.И разбира се това се случва с подкрепата на добросъвестни хора, които не злоупотребяват.Все пак не пускам по 15 канала от едно IP и не правя брут форс атаки и пинг суийп само и единствено с цел да прееба на човека труда, което както сме се убедили до тук изглежда няма да стане.

Айде дишайте :)

Публикувано изображение

Редактирано от Бум (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.