Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV от чужбина!

Featured Replies

Секат ти и ще  ги гледаш по 2 дена защото  не си само ти с желание да гледаш . Ти можеш ли да си дадеш интернета да го ползва целия квартал примерно и да  имаш бързодействието и скоростта която имаш в момента ?

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

http://95.158.145.9/ на този адрес има доста канали и работят от 7 , 8 месеца над 150 канала ето например диема фемили http://www.onlinetvstreams.net/play/14 не е видимо от бг

https://proxy2china.appspot.com/www.onlinetvstreams.net/index.php

NOVA Sport 

http://95.158.145.9/hls2/nova_sport_low/nova_sport.m3u8 

NOVA Sport

http://core.iptv.bg-vpn.net/hls2/nova_sport_low/nova_sport.m3u8 

Редактирано от mag0 (преглед на промените)

Секат ти и ще  ги гледаш по 2 дена защото  не си само ти с желание да гледаш . Ти можеш ли да си дадеш интернета да го ползва целия квартал примерно и да  имаш бързодействието и скоростта която имаш в момента ?

Ами това исках да чуя .защото мислих,че проблема е само от мен и като сечат тея стриймове каква  е ползата тогава от тях ? То няма логика ...

Ами това исках да чуя .защото мислих,че проблема е само от мен и като сечат тея стриймове каква  е ползата тогава от тях ? То няма логика ...

Ivet искаш ли заедно да гледаме Тв :). Мога да ти осигуря всички канали....

това е отдавна известно както и другите портове , нищо ново

на това ИП: 85,14,32,3 порт 5555 е единствен, няма други портове с удп прокси! По правилно е да се каже Другите ИП сьс сьщият порт не са ги постнали още,

и понеже сме разбирачи и тепеме всичко наред 85,14,32,6:5555

аиде ресетваите ,ребутваите,  правете некадарни саитове с онлаинеТВ или квото си знаете там!

Собствениците просто си тестват обурудванвто или по скоро вече просто се гаврят с хакери разбирачи !

Пич не се  ядосвай  за глупости. Ситни камъни,криви дървета и глупаци няма да се свършат никога. Остави ги да си сканират  като гламави , то и без това  което можеше да прецака те вече го  направиха и останаха само частните проксита дето нито ще ги видят нито ще  влязат в тях .  И  администраторите  на различните оператори влизат в тая тема и други такива  и знаят  кой влиза кой сканира  така че  каузата им е обречена предватително.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

#EXTINF:-1,Pink Premium 
#EXTINF:-1,Pink Movies 2 
#EXTINF:-1,Pink Action 3 
#EXTINF:-1,RTL 
#EXTINF:-1,Pink 
#EXTINF:-1,Nova TV 
#EXTINF:-1,Prva 
#EXTINF:-1,Discovery Channel 
#EXTINF:-1,National Geographic 
#EXTINF:0,HBO Adria 
#EXTINF:0,HBO Comedy 
#EXTINF:arena1 

#EXTINF:-1,Pink Premium 
#EXTINF:-1,Pink Movies 2 
#EXTINF:-1,Pink Action 3 
#EXTINF:-1,RTL 
#EXTINF:-1,Pink 
#EXTINF:-1,Nova TV 
#EXTINF:-1,Prva 
#EXTINF:-1,Discovery Channel 
#EXTINF:-1,National Geographic 
#EXTINF:0,HBO Adria 
#EXTINF:0,HBO Comedy 
#EXTINF:arena1 

Редактирано от jonikbr (преглед на промените)

Името и паролата на тоя сървър ше  я намерите ама не в това  хилядолетие :)

Името и паролата на тоя сървър ше  я намерите ама не в това  хилядолетие :)

ми ще я намерят като се напрегнат малко и е много лесна,и какво му е толкова специално на тоя сървър че чак го подчертаваш все едно е много специален.само къде има много тв това е специалното.

явно ти неможеш щом искаш друг да ти го свърши

не искам нищо аз вече я имам с малко упоритост и се получава,а дали мога ели не се ми е тая какво казваш.

ми аз каво да ти кажа, гледай си ги а като сменят паролата пак може да скенираш

хората са го казали преди мен

луд умора няма, само се поти

АЗ не сканирам колко пъти да ти обяснявам имам си скрипт и всичко става за секунди така че споко не се изморявам нито се потя всичко става много бързо научи се да го правиш и ти така и коментирай когато нещата ти са ясни,и вместо да пишете глупости вземете да почетете малко за да се получава и при вас.

Няма такъв скрипт  който да ти сканира  ей тоя диапазон бързо 224.0.0.0 - 239.255.255.255 . Ако си добър с математиката ше ти стане ясно колко адреса трябва да ти провери компа  и евентуално да ти покаже на кой точно има нещо. Отделно от това имаш  и портове  пред и зад тоя  адрес. Ако на мене ми не вярваш  нека някой дето е програмист да  вземе да го  коментира тука тоя казус  .

Няма такъв скрипт  който да ти сканира  ей тоя диапазон бързо 224.0.0.0 - 239.255.255.255 . Ако си добър с математиката ше ти стане ясно колко адреса трябва да ти провери компа  и евентуално да ти покаже на кой точно има нещо. Отделно от това имаш  и портове  пред и зад тоя  адрес. Ако на мене ми не вярваш  нека някой дето е програмист да  вземе да го  коментира тука тоя казус  .

това което си написал не се коментираше по горе,така че това беше излишно,и другото което ти пишеш има такава програма вече която ги яде като топъл хляб и излизат  само активните адреси и друга програма която е много бърза и показва какво точно е на този ип,и ти не пиши глупости а намери моя изход и тогава няма да говориш така.

Тия ги разправяй на някой в 3- клас  през голямото междучасие. Ако я имаше тая програма  да е  публикувана много отдавна в  интернет на 1000  места.Има една програма за Линукс която се казва ntop но и тя не ти върши работа в случая.

Тия ги разправяй на някой в 3- клас  през голямото междучасие. Ако я имаше тая програма  да е  публикувана много отдавна в  интернет на 1000  места.

ми то си я има тая програма разбирачев от много отдавна,и не пиши за 3 клас че си много много назад с тия неща,а пък ти си пиши тук каквото ти дойде на глава.

Ето ти едно прокси да му извадиш адресите  и да гледат  потребителите на темата http://37.57.37.23:8888/status . Да те видим ти майстор ли си или само си чешеш клавиатурата.  Имаш срок до утре на обяд да сложиш цялата листа от това прокси тука.

Ето ти едно прокси да му извадиш адресите  и да гледат  потребителите на темата http://37.57.37.23:8888/status . Да те видим ти майстор ли си или само си чешеш клавиатурата.  Имаш срок до утре на обяд да сложиш цялата листа от това прокси тука.

ЕТО заповядай ШЕФЕ     http://37.57.37.23:8888/udp/238.0.0.42:1234

Редактирано от TROJAN HORSE (преглед на промените)

Знаех си ,че програмата ти се казва "кибичене из форуми "  ама  трябваше да те провокирам  сам да  си признаеш :)

Знаех си ,че програмата ти се казва "кибичене из форуми "  ама  трябваше да те провокирам  сам да  си признаеш :)

АЗ знам че ти нищо не знаеш,що не ми дадеш всички български къде им нямаш опашките но аз мисля че ги имам и то всички до една ..не знаех че си толкова глупав и като не знаеш какво да пишеш пишеш глупости спирам да се занимавам с теб защото не си ми на нивото както се изразяват някои хора.

Редактирано от TROJAN HORSE (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.