Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV от чужбина!

Featured Replies

Много ше има да чакаш баш аз да ти дам нещо :)  И тая Украинската продънена листа  ти е много за тебе :) Български проксита  ще видите през крив макарон вече в тая тема.

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Много ше има да чакаш баш аз да ти дам нещо :)  И тая Украинската продънена листа  ти е много за тебе :) Български проксита  ще видите през крив макарон вече в тая тема.

аз ги имам всички до една но ти ги нямаш,това ти е проблема на тебе и няма и да ги имаш щото няма как да се получи при теб,щото не си навътре в нещата а само говориш,и знам какво имаш а това което аз имам ти никога няма да го имаш защото тря много да четеш.

Всичко което е 2 страници  назад вече е мъртво и няма смисъл да се пробваш. Те по толкова карат листите като се сложат тука (2 дена) и са мъртви.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Извинете,каналите от Враца как могат да се гледат в другите градове?

Питам,защото търся канала YFE детски дублиран н български и го има там. 

Ако може някой да ми помогне и съдейства ще съм му много благодарна.

Едно малко детенце на 4 годинки много иска този канал и търся всячески начин да го намеря. Ако случайно знаете къде другаде може да го има освен при Врачанците?

Мерси предварително!

Канала го има във пакета на Виваком .

Аз имам двугодишен договор с Булсатком и ми е невъзможно да се прехвърля към Виваком за момента.

Има ли начин някъде да го гледам онлайн?

Мерси за отговора! 

Всичко което е 2 страници  назад вече е мъртво и няма смисъл да се пробваш. Те по толкова карат листите като се сложат тука (2 дена) и са мъртви.

Е, жалко :(  ! Значи за това не иска да тръгне и си мисля, че нещо е от "VLC" защото преди си вървяха и сега изведнъж спря !

Имам и още едни където ги съм ги сложил "Notepad"  и преди си вървяха но сега не иска.

А тука каквито и линкове да пуснете не ми тръгва нищо - не това което търся !

Ти ако чакаш тука да ти  пуснат нещо интересно и качествено значи  си объркал мястото. Никой няма да си  постави тук хубавата листа с 600-700 канала  от цял свят само и само за да  получи плюсчета. Хората си се организират на групички и си пускат частни затворени  проксита и си гледат на спокойствие. След като се  окъкаха с листите от Бургас  и малкото хора дето имаха хабер  от понятие как да  се намери телевизия се отдръпнаха  и няма да ги видите тука.Разменят си канали  и си гледат и помагат на другите в групичката кой с каквото може. 

Ти ако чакаш тука да ти  пуснат нещо интересно и качествено значи  си объркал мястото. Никой няма да си  постави тук хубавата листа с 600-700 канала  от цял свят само и само за да  получи плюсчета. Хората си се организират на групички и си пускат частни затворени  проксита и си гледат на спокойствие. След като се  окъкаха с листите от Бургас  и малкото хора дето имаха хабер  от понятие как да  се намери телевизия се отдръпнаха  и няма да ги видите тука.Разменят си канали  и си гледат и помагат на другите в групичката кой с каквото може. 

Е ми да хората  вече си слагат такива листи  :1935/udp/6.live.cdn:y=1234   без статус  за да не могат такива като тебе да гледат на аванта а само такива глупави като мен имат късмет да ги гледат.

Здравейте! Има ли някъде къде мога да гледам Диема тв, че искам да гледдам бокса с Кобрата?

Не чакам нищо такова ! Този линк който бях пуснал малко по-назад, ми стигаше да гледам "CINEMA-COMEDY-The Voice" не искам всички канали да имам и  да се скъсвам да гледам Тв ! 

За тези хора които споменаваш горе-долу знам кои са, но нищо не може да се направи - живи и здрави !

Все ще намеря някой ден ;)

Пичуе, днес или утре започва четвъртия сезон на Игра на тронове, де ша го гле'аме?

Пичуе, днес или утре започва четвъртия сезон на Игра на тронове, де ша го гле'аме?

у комшийото...

Е ми да хората  вече си слагат такива листи  :1935/udp/6.live.cdn:y=1234   без статус  за да не могат такива като тебе да гледат на аванта а само такива глупави като мен имат късмет да ги гледат.

Съгласен ли си да ти дам задачка? Ако успееш да намериш udl адресите те признавам :)http://188.226.160.92:4022/statusТук вървят мултикасти на 8+ оператора с над 1000 канала общо но има една особеност - няма да стане с обикновенния скенер ;)

Съгласен ли си да ти дам задачка? Ако успееш да намериш udl адресите те признавам :)http://188.226.160.92:4022/statusТук вървят мултикасти на 8+ оператора с над 1000 канала общо но има една особеност - няма да стане с обикновенния скенер ;)

Това са твои неща и ми се правиш на интересен мисля,дай нещо български ип и да не ми е познат но едва ли има такъв 

as34224.0.9.netix.net (193.218.0.9)

94.156.254.70.neterra.net (94.156.254.70)

195.69.147.98

95.85.0.242

iptv.m3gab0y.com (188.226.160.92)

и като не става с обикновен скенер има пък по специални така че не бери грижа.

Редактирано от TROJAN HORSE (преглед на промените)

Не знам вече кой какво предлага, но през миналата седмица ми се наложи да гледам нашенска телевизия в чужбина. Не се сещам в момента кой точно сайт беше, регистрирах се безплатно за 3 месеца и така си пуснах bTV Action, че да гледам мача от ШЛ. Вървеше безпроблемно и без никакви засечки до започването на мача, след което картината изчезна. На следващата вечер - същото, съвсем буквално. Гледах мачовете чрез стриймове от чужди телевизии, никакъв проблем.

Разни сайтове предлагат български програма, при това цели списъци, но огромната част от линковете така и не тръгват.

Не знам вече кой какво предлага, но през миналата седмица ми се наложи да гледам нашенска телевизия в чужбина. Не се сещам в момента кой точно сайт беше, регистрирах се безплатно за 3 месеца и така си пуснах bTV Action, че да гледам мача от ШЛ. Вървеше безпроблемно и без никакви засечки до започването на мача, след което картината изчезна. На следващата вечер - същото, съвсем буквално. Гледах мачовете чрез стриймове от чужди телевизии, никакъв проблем.

Разни сайтове предлагат български програма, при това цели списъци, но огромната част от линковете така и не тръгват.

Ми не си попаднал там където трябва,има и много добри сайтове за гледане на бг телевизия.

Ми не си попаднал там където трябва,има и много добри сайтове за гледане на бг телевизия.

Използвах доста линкове от тая тема, но все не става или пък ми се предлагат доста "екзотични" телевизии. Би ли предоставил нещо, което наистина върши работа?

Това са твои неща и ми се правиш на интересен мисля,дай нещо български ип и да не ми е познат но едва ли има такъв as34224.0.9.netix.net (193.218.0.9) 94.156.254.70.neterra.net (94.156.254.70) 195.69.147.98 95.85.0.242 iptv.m3gab0y.com (188.226.160.92) http://netix.net/partnersи като не става с обикновен скенер има пък по специални така че не бери грижа.

То е мое но си има всичко дори от БГ, просто е добре прикрито ;) НЕ забравяй че имам собствени сесии към чужбина през Tier-1 мрежа ;)Освен това, щом има специални скенери защо още не си достигнал до UDL-то в това прокси? Не наподобява нито едно от познатите UDL адреси в нета и е на 5-цифрен порт в диапазона 224.0.0.-239.255.255.255 - ако го намериш през проксито ти давам достъп за да гледаш колкото си искаш :).

Не знам вече кой какво предлага, но през миналата седмица ми се наложи да гледам нашенска телевизия в чужбина. Не се сещам в момента кой точно сайт беше, регистрирах се безплатно за 3 месеца и така си пуснах bTV Action, че да гледам мача от ШЛ. Вървеше безпроблемно и без никакви засечки до започването на мача, след което картината изчезна. На следващата вечер - същото, съвсем буквално. Гледах мачовете чрез стриймове от чужди телевизии, никакъв проблем.Разни сайтове предлагат български програма, при това цели списъци, но огромната част от линковете така и не тръгват.

Тук в тази тема се предлага всичко друго но не е и ИПТВ. ОТ къде си и какво си ползвал до сега като доставчици? И нека продължим на лични.
m3gab0y

Няма да се занимавам с твоите неща защото не е сигурно това дали работи и да ме пращаш за зелен хайвер,така че съжалявам,и не съм сигурен че е добре прикрито каквото и да било..

m3gab0y

Няма да се занимавам с твоите неща защото не е сигурно това дали работи и да ме пращаш за зелен хайвер,така че съжалявам,и не съм сигурен че е добре прикрито каквото и да било..

Работи си и още как но от сега ти казвам че няма нищо на 239.1.1.1 ;)

Ето ти другото прокси на същото ип на което операторите си правят мониторинг на програмите, но искам да те видя на празно прокси дали ще се справиш :) и 2те проксита са еднакви и отговарят на същите UDL адреси ;)

Публикувано изображение

Окей - подсказвам ти един адрес:

http://188.226.160.92:4022/udp/237.183.149.219:56128
Публикувано изображение

Наградата си заслужава ;) Дерзай

колко време ще се радва на наградатаили всяко чудо за 3 дни :D

Който я спечели ще се радва с години ;) Просто искам да видя как ще улучи каналите ми там без да ги знае. Видях че опитахте над 100 000 адреса и пак нищо не хванахте - даже не бяхте и близо до излъчванията ;)А пък всеки който е подходил културно към мен е получил каквото му трябва и е доволен, така че безплатния обяд трябва да го получите с труд - трябва да си го заслужите и ще имате ТВ ;) Радвайте се че аз не съм от тия хора тук във форума които искат пари, дават споделени публични листи които гърмят всеки ден и претендират че са голямата работа и за финал те докладват в СДВР като престъпник :)

Редактирано от m3gab0y (преглед на промените)

Каналите от http://voyo.bg/welcome са сложени отдавна тука вече работят 6-7 месеца това че ни се ги видял си е за твоя сметка.Освен това Арена Спорт  (SF Telekom)се търкалят по всички форуми не виждам нищо екзотично в това работят на 1200кб/с повече от 2 месеца нон стоп

http://www.4shared.com/rar/H87oXUiMba/SF_Telekom.html

Каналите от C More Sweden  също са по всички форуми и работят прекрасно , просто тебе те мързи и искаш всичко на тепсия това ти е проблема.

BeIN Sports 1 Arabia rtmp://5.135.134.110:1935/teledunet?idu=flash_010420141749fa/bein_sport_1 BeIN Sports 2 Arabia rtmp://5.135.134.110:1935/teledunet?idu=flash_010420141749fa/bein_sport_2 BeIN Sports 3 Arabia rtmp://5.135.134.110:1935/teledunet?idu=flash_010420141749fa/bein_sport_3BeIN Sports 4 Arabia rtmp://5.135.134.110:1935/teledunet?idu=flash_010420141749fa/bein_sport_4 BeIN Sports 5 Arabia rtmp://5.135.134.110:1935/teledunet?idu=flash_010420141749fa/bein_sport_5 BeIN Sports 6 Arabia rtmp://5.135.134.110:1935/teledunet?idu=flash_010420141749fa/bein_sport_6 BeIN Sports 7 Arabia rtmp://5.135.134.110:1935/teledunet?idu=flash_010420141749fa/bein_sport_7 BeIN Sports 8 Arabia rtmp://5.135.134.110:1935/teledunet?idu=flash_010420141749fa/bein_sport_8

Редактирано от Pifi Pedala (преглед на промените)

Важното е че троянеца ни лъже яко - няма такъв скенер който да отгатне опашките - дори да си в мрежата на доставчика няма да успееш освен ако не е мултикаст ама пак трябва да знаеш групата освен ако нямаш кутийка от оператора, добър съсед и доста акъл... така че... който намери канал различен от обявения тук да ми цъкне с адреса на лично и получава достъп веднага :) Каналите вече са над 1600 но са добре разбъркани сред 16 милиона възможни комбинации и ограничения на сканиране от 50/сек.

Редактирано от m3gab0y (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.