Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV от чужбина!

Featured Replies

Поздравления, Пифи. Сега и на нашите ЦС хлапета ли плащаш да ми запушват трафика?! Барем да ми беше дал тези 15 бона на мен - шях да се флудя сам себе си цяла нощ! :)За останалите - не съм очаквал такъв трафик, близо 10 пъти над капацитета на сървъра ми. Това не е краят на ТВ-то, просто ми трябва малко време да имунизирам оборудването си и доставчиците си.

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Луд умора нема само се поти. Ама и тия дето  му се  връзват са по -зле и от него :)  Няма как да  флуидите още 10 други сървъра дето  си работят в 5 държави. Нищо няма да спрете най много да изнервите  доставчиците  и да ви  резнат кранчето  та и пощата да не може да си отворите после. 

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Поздравления, Пифи. Сега и на нашите ЦС хлапета ли плащаш да ми запушват трафика?! Барем да ми беше дал тези 15 бона на мен - шях да се флудя сам себе си цяла нощ! :)За останалите - не съм очаквал такъв трафик, близо 10 пъти над капацитета на сървъра ми. Това не е краят на ТВ-то, просто ми трябва малко време да имунизирам оборудването си и доставчиците си.

Е един пакистанец saif_saady от Швеция те търси на http://www.tvonlinestreams.com/balkan-super-list/  с цел кооперация да ти намали малко мъките.Обади му се може да измислите нещо.([email protected]) :wink12:

Редактирано от Pifi Pedala (преглед на промените)

m3gab0y Благодарности за това което си направил и правиш, а още повече - че го сподели и с други!

то добре, нооооооооооооооо ...........................................според мен трябва да направи като другите платформи, да пусне безплатно само 2-3 телевизии които и без това се разпространяват безплатно, и да пише ако искаш да гледаш и други трябва да изпълниш еди кои си условия, защо ако съм например аз ще искам да видя как работи канала (за половин час има ли моменти да насича/стабилно ли е , добро ли е качеството, достатъчно добра ли е връзката ми с сървърчето и др.)

Това се прави при комерсиалните оператори. Аз искам бързо да натоваря мрежата си за да мога да тествам оборудването си и това е най-добрия начин, но явно преча на някой хора тук.Но хубавата новина е, че успях да постигна целта си и системата вече не се влияе от всичко, което се излива в/у нея. Така, че скоро пак ще има ТВ :)

m3gaboy в момента гледам един хубав филм и изведнъж излезе грешка а оправи каналите имам около 60 udpxy турски канала да дам на тебе...

Ще изпратя на тебе на ЛС m3gaboy :)

Това се прави при комерсиалните оператори. Аз искам бързо да натоваря мрежата си за да мога да тествам оборудването си и това е най-добрия начин, но явно преча на някой хора тук.Но хубавата новина е, че успях да постигна целта си и системата вече не се влияе от всичко, което се излива в/у нея. Така, че скоро пак ще има ТВ :)

Добър начин за бърнинг тест. Пожелавам ви оборудването да работи гладко и спокойно :)

m3gaboy след малко ще свърши филма поне края да гледам пак не работи...

5 минути остана...

Платформата не мислена изобщо  за тая цел  и няма и да  се реализира  в тая насока. На никой не му се седи  в затвора 3 до 5 години  и да го глобят 20 000 лева  за  разспространение на защитени  от закона за авторското право телевизии.

В момента има доста свободни слотове, но понеже бързо ще го запълните - скоро ще има тестове на cluster-а ми, където капацитета на практика е неограничен :)И за останалите припомням как да гледат

взимайте си плейлист файла от тук:generate.m3uАко това не стане - кода е тук: http://pastebin.com/B7F2TT2M

Благодаря ви за вашата работа m3gab0y. Разчитам на ден, за да видите, че работи. 

Браво на m3gaboy . дано платформата му издаржи на натоварването 15:30 Футбол: Ливърпул - Манчестър Сити - мач от английската Висша Лигa  http://veetle.com/v/14fdcd593b9e232f4b738e445884c85f

Редактирано от dimo000 (преглед на промените)

m3gab0y още веднъж поклон за труда, който полагаш  :wors:  и молбата ми е, ако може да се добави от ВАС или който може да помогне :help wanted3:  да се гледа и   Télé Mélody . :guitar10:

Поне да работеше това което си предложил :>

Не работи, защото няма свободни слотове - опитай пак по-късно и ако се закачиш, не спирай да гледаш за да не освободиш слота за друг. Ако ти е достатъчно добър международиня интернет, няма да имаш проблеми с гледането.Трябват ми бета тестъри който са абонати на доставчиците Корес Нет и Трафик нет (TBC) в София, както и на кабелен (фиксиран) интернет от Мтел в страната! Ако си абонат на някой от конкретните доставчици - пиши ми 1 email до [email protected] и ще получиш достъп до революционна IPTV платофрма с над 300 канала като бета тестър.Изисванията за всички кандидати е да имат пакет с Интернет и телевизия, както и да отделят един приемник и компютър, които да бъдат достъпни 24/7 за целта. Компютъра е желателно да има аудио вход (line in).И за останалите припомням как да гледат

взимайте си плейлист файла от тук:generate.m3uАко това не стане - кода е тук: http://pastebin.com/B7F2TT2M

Не работи, защото няма свободни слотове - опитай пак по-късно и ако се закачиш, не спирай да гледаш за да не освободиш слота за друг. Ако ти е достатъчно добър международиня интернет, няма да имаш проблеми с гледането.Трябват ми бета тестъри който са абонати на доставчиците Корес Нет и Трафик нет (TBC) в София, както и на кабелен (фиксиран) интернет от Мтел в страната! Ако си абонат на някой от конкретните доставчици - пиши ми 1 email до [email protected] и ще получиш достъп до революционна IPTV платофрма с над 300 канала като бета тестър.Изисванията за всички кандидати е да имат пакет с Интернет и телевизия, както и да отделят един приемник и компютър, които да бъдат достъпни 24/7 за целта. Компютъра е желателно да има аудио вход (line in).И за останалите припомням как да гледат

Моят е Новател (Оптилан)

Някой може ли да помогне : Става дума за VLC player , доста често като пусна от плейлиста някоя телевизия програмата прехвърля 2,3 понякога и 10 канала надолу и пуска друг канал , трябва да я стартирам 5-6 пъти докато захапе канала който искам .  Някаква настройка ли е или ? . Благодаря

Цъкаш тука докато не ти излезе (1)  и така ще ти седи на канала който искаш .

Публикувано изображение

''Ти да даваш на мен аз да гледам телевизия, почакай докато се свърши филмата!'' Тук се напълни с некви екземпляри които пишат с гугъл транслейт, привлечени от революционната телевизия, направо ми се обръщат червата докато прочета какво искат да кажат. Може за друго да не става тая тема, ама поне да се посмее човек става :)

''Ти да даваш на мен аз да гледам телевизия, почакай докато се свърши филмата!'' Тук се напълни с некви екземпляри които пишат с гугъл транслейт, привлечени от революционната телевизия, направо ми се обръщат червата докато прочета какво искат да кажат. Може за друго да не става тая тема, ама поне да се посмее човек става :)

Ти да не си единствения авантаджия какво се учудваш такива като тебе с лопата да ги ринеш ,тоя поне предлага някакви канали а ти нищо.Никъде не пише запазено за pintoblanko.hehehehihihihe

Ти да не си единствения авантаджия какво се учудваш такива като тебе с лопата да ги ринеш ,тоя поне предлага някакви канали а ти нищо.Никъде не пише запазено за pintoblanko.hehehehihihihe

А такива като тебе колко ги има? 1000 пъти повече.. Хора които не осъзнават колко са смешни.. Все да кажат нещо, и то е НИЩО.. Жал ми е за тебе момче, сериозно ти казвам.. Не разбирам даже защо се обаждаш? Имаш някаква мания да се излагаш ли? Радост ли ти носи?

Е m3gab0y сам каза, че това е само тест за да види как се държи оборудването му. Все пак дано скоро пак отвори платформата си за всеки които желае :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.