Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV от чужбина!

Featured Replies

страшен си! не съм виждал толкова пълен iptv лист от бая време.

Да и то с едно и също радио на всички канали екстра отдавна не бях чувал.хехехехихихихи

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Да и то с едно и също радио на всички канали екстра отдавна не бях чувал.хехехехихихихи

Примоцията свърши :D

Каналите на Мегабой вече не ми работят изобщо

Като в дискотека светка кършиш се лудуваш изпадаш в екстаз но на края всичко свършва.хахахахиихихи

И  радиото е спрял скръндзата му с скръндзата,както го прокле един на съседен сайт дано и той да пукне заедно с неговата революционна платформа.хахахахихи

то  пак една платформа 20 човека и умира дето видите нещо да пише m3u8 не ми го хвали

то  пак една платформа 20 човека и умира дето видите нещо да пише m3u8 не ми го хвали

Като има такива m3u8  ги давай на мене аз си ги гледам без грешка :) 

Като в дискотека светка кършиш се лудуваш изпадаш в екстаз но на края всичко свършва.хахахахиихихи

И  радиото е спрял скръндзата му с скръндзата,както го прокле един на съседен сайт дано и той да пукне заедно с неговата революционна платформа.хахахахихи

Щом казваш - верно новата мода тук е да ме стреляте, гърмите, режете главата, да ми викате путка, гей и тн. - много ги обичам тези заплахи в стил стария ме шеф, когато е бесен на някого. А нали някой тук писа в миналото да му звънят за да ви давам достъп до ТВ - звънкайте - той лично ще Ви даде достъп до по-добра негова революционна платформа и продава на килограм!  :)

Аз си постигнах това което искам и ТВ в момента няма докато не почнат следващите тестове.

Благодаря на всички, които се отнесоха културно с мен и ми помогнаха в тестовете. А за останалите, които толкова много ме презират - haters gonna hate. :)

А радиото е аут защото изп*д*р*с*я брутално и лично аз те баннах :) Ако си направиш труда да му чукнеш името в гугъла ще можеш да слушаш пак.

С бг каналите беше лесно - само към 15 000 човека го налазихте за целия тест общо. Когато пуснах останалите канали - над 100 000 за 1 час. Вече ще знам какво и къде да пускам ако ми трябва много бърз стрес тест. :)

Редактирано от m3gab0y (преглед на промените)

ок щом си казал не споря и нямам намерение

само има едно нещо наречено математика

ок щом си казал не споря и нямам намерение

само има едно нещо наречено математика

А бе остави го много добре знаеш че това са пълни глупости това неговото е умряло в зародиш щом го пусне в интернета и банкрутира веднага особено като сложи 10-20 спортни канали ,колкото и да се стресира от тестове накрая винаги завършва в лудницата.хахахахихи.

така е момчето не е чувало за сарвари те ТВ няма си копуват сървари за по 3000 евро за 1 каналче ами ще стремват докато им даржи връзката на нета и като гледам момчето има много нет не сам мо видял ъпа с тия 640x480 дето бутна 

не му е ясно колко дарпа 1 човек за това иска математика да си сметне ама едва ли има 4000к ъплоад  и то вънкашен трафик после да ми изчисли за 15 000 човека колко ще му земе пак да не говорим за 100 000 да си земе калкулатора и да смята

и нямам намерение да се занимавам с такива дето понятие си нямат

така че точка по тази тема

така е момчето не е чувало за сарвари те ТВ няма си копуват сървари за по 3000 евро за 1 каналче ами ще стремват докато им даржи връзката на нета и като гледам момчето има много нет не сам мо видял ъпа с тия 640x480 дето бутна 

не му е ясно колко дарпа 1 човек за това иска математика да си сметне ама едва ли има 4000к ъплоад  и то вънкашен трафик после да ми изчисли за 15 000 човека колко ще му земе пак да не говорим за 100 000 да си земе калкулатора и да смята

Преди да пишеш си направи проверка на правописа! 

http://slovored.com/spellchecker/

Преди да пишеш си направи проверка на правописа! 

http://slovored.com/spellchecker/

не знаех че темата е правопис

Хайде мери си го защото май твоя нет е проблема: http://iptv.m3gab0y.com/test.file

Мрежата ми е клъстер със скромните 50 гигабита - от днес и с директен пиъринг от 10 гигабита през една от най-големите БГ мрежи. Просто ~100 000 по 12 мегабита е малко повечко от възможностите ми в момента за разлика от ~15 000 по 2 ;).

А за временните мейли - тези отдавна съм ги блокирал - те вече звънят на бишвия шеф да ме псуват и пак не ми пречат - давай и злобей на воля - искам да видя какво можеш :)

А всеки, който все пак има желание да ми помогне - нека пише на 1 лично съобщение с каква скорост тегли файла, за да знам къде трябва да се доизкусурява връзката. Все пак за това е тест ;)

Редактирано от m3gab0y (преглед на промените)

виждам че не си схванал още за какво говоря

помисли над един вапрос

писах го по рано

не трябва ли да има нещо да ти обира потока

за да не се получават тия за сечки

дано да отговориш поне този въпрос

има 3 възможности

да си купиш

да си наемеш

да си направиш

виждам че не си схванал още за какво говоря

помисли над един вапрос

писах го по рано

не трябва ли да има нещо да ти обира потока

за да не се получават тия за сечки

дано да отговориш поне този въпрос

има 3 възможности

да си купиш

да си наемеш

да си направиш

Добре ще е да си зададеш правилно въпроса на български език,

така ще бъдеш взет на сериозно и ще получиш добър отговор.

не искам да ставам учител

сами да се научат

мога да го задам в цифри

ако искаш сигурно ще е по лесно

Bomba стига се прави на умен . Тестовете ви ги пуска да стигне по-бързо до шейпъра и да види как се държи  трафика.  Нито ще  може да се гледа от  1000  човека в реално време с  тия  скорости нито нищо.  При доставчиците с такава услуга тоя проблем го няма защото всичко им е в локалните мрежи  и там трафика няма значение. Не се  иска  висше да се съберат 400 канала  и колко трафик ще вземат ако са пуснати  едновременно. При доставчиците има динамичен шейпър  който при достигане на лимита на канала започва да реже от скоростта на всички с  5%  на всеки 5 минути  докато падне под  лимита.

m3gab0y

Какво става с радиото кога ще го пуснеш пак , ма друго си е да го слушам от революционна платформа иптв отколкото от някакъв загубен сайт.

Редактирано от Pifi Pedala (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.