Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гледане на Онлайн TV от чужбина!

Featured Replies

Нарочно не анонсирам стрийма на сайта като публичен - тези стриймове, които имаш са стари на 6 год. и се чудя защо още ги държа пуснати.

Публикувано изображение

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Нарочно не анонсирам стрийма на сайта като публичен - тези стриймове, които имаш са стари на 6 год. и се чудя защо още ги държа пуснати.

Публикувано изображение

Ма и аз ти се чудя защо държиш това старо радио на 6 години то  е от годините когато беше студент сложи онова якото с 100000 абонати.

това не го разбрах за какво се ползва ако е възможно малко повече информация благодаря

кодове за дигитален приемник за булсат

слагаш ги в приемника и гледаш пакета

кодове за дигитален приемник за булсат

слагаш ги в приемника и гледаш пакета

Обясни му на човека как се слагат поне не виждаш ли че тря да му се обясни бре.

Трябва да е начучите да  преценявате  кога се обяснява и кога не се обяснява на някой.  И като му кажеш на тоя човек ,че това са  ключовете  за разкодиране на  каналите и се сменят на определено време  с какво ще му е полезна тая информация ако той няма тунер  със  линукс  и съответните настройки в него да  ги ползва тия ключове.  В тая тема  трябва да се слагат линкове  на които  само да се цъкне с мишката и да гледаш . Заключени боксове и  архивирани листи  с пароли и всякакви други простотии  са излишни в темата.

не ща да съм учител

ако има желаещи моля да му обяснят как се слагат

да не сам баба Ванга да знам дигиталния му приемник

и дали подържа БУЛ крипта

ако не му са за неговия

може да му блокира

Вместо да разтягате локуми с една дума можеше да му обясните,приятел не се занимавай с това и толкоз.

само да поясня приемника ми поддържа линукс ву+соло, но не разбрах къде и как се инсталират дадените ключове

само да поясня приемника ми поддържа линукс ву+соло, но не разбрах къде и как се инсталират дадените ключове

А бе човече тука не е темата за такива въпроси има си сайтове за това и теми специализирани всеки ден се слагат ключове информация и т.н, тука батко темата е как без нищо да гледаме ТВ-то ест не ни трябва апаратури приемници ключове антени само интернет(ако може някои друг да ни го плати още по -добре)или да обобщим това е все едно да си вървим по-улицата и изведнъж от небето почват да падат банани обаче ние сме тарикати няма да се навеждаме да ги събираме а се интересуване как да си отворим устата та да може директно да влязат повечето от тях.Както виждаш тая твоята технология е доста остаряла. Тука е за хора които са еволюирали и са на съвсем друго ниво.

А бе човече тука не е темата за такива въпроси има си сайтове за това и теми специализирани всеки ден се слагат ключове информация и т.н, тука батко темата е как без нищо да гледаме ТВ-то ест не ни трябва апаратури приемници ключове антени само интернет(ако може някои друг да ни го плати още по -добре)или да обобщим това е все едно да си вървим по-улицата и изведнъж от небето почват да падат банани обаче ние сме тарикати няма да се навеждаме да ги събираме а се интересуване как да си отворим устата та да може директно да влязат повечето от тях.Както виждаш тая твоята технология е доста остаряла. Тука е за хора които са еволюирали и са на съвсем друго ниво.

я по спокойно не ме учи къде и как да пиша просто продължавам по гореспоменатия топик, който е даден за ключовете, нито съм го отворил нито аз съм го писал, имах само един въпрос, а ти както обикновено си мюродия във всяка манджа, ако не си компетентен по дадени теми просто не се меси, а това което е дадено е желателно и да се поясни не само за мен а и за останалите във форума, а що се отнася до плащането нито съм ти поискал нито съм те помолил за услуга, за да го пишеш, това за приемника ми изглежда, че не си чувал за такива приемници явно ти си човека изостанал от еволюцията и си на друго ниво, в теб има толкова много агресия и немога да разбера защо

За почитателите на световният спорт да си свалят таз програмка

И май българска телевизия няма да гледаме скоро.....Да сте живи и здрави.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

я по спокойно не ме учи къде и как да пиша просто продължавам по гореспоменатия топик, който е даден за ключовете, нито съм го отворил нито аз съм го писал, имах само един въпрос, а ти както обикновено си мюродия във всяка манджа, ако не си компетентен по дадени теми просто не се меси, а това което е дадено е желателно и да се поясни не само за мен а и за останалите във форума, а що се отнася до плащането нито съм ти поискал нито съм те помолил за услуга, за да го пишеш, това за приемника ми изглежда, че не си чувал за такива приемници явно ти си човека изостанал от еволюцията и си на друго ниво, в теб има толкова много агресия и немога да разбера защо

Това не е темата тука да си обсъждаш как да спретнеш Булсатком на скапания си приемник .

Това не е темата тука да си обсъждаш как да спретнеш Булсатком на скапания си приемник .

...

радо благодаря за изчерпателния отговор

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Защо просто не си инсталирате XBMC + p2p-steram plugin и си решавате дертовете завинаги освен, ако не държите на БГ-канали, ама колко да държите като тук всякакви пришълци ви занимават с линкове валидни по 2 часа, а други "много хитри" пускат линкове като на опитни мишки за по 1-2 дни да си тестват мрежите. Айде да ходят да пасат някъде, не им угаждайте на акълите. Оставете хората с "боксовете" тук да си чешат езиците и да се правят на хакери и това е...  

Горната комбинация ви осигурява пълния лист канали на торент-тв.ру, Скай Спортс, Виасат, Филмови Канали, Музикални и какво ли още не. Линковете са с много добро качество, гледам ги на FullHD без насичане, даже зарязах вече Булсата и си гледам мачовете само на тази платформа - много по-качествен коментар и често много по-качествена картина ... има линкове с по 3000-5000кбс, които са просто перфе... 

Просто след като разберете, че линковете тук са еднодневки за опитни мишки, ще разберете, че комбинация подобна на тази която ви предлагам е най-добрия компромис. Ако вкарат и филмотеката на торент-тв.ру, тогава пък ще стане още по доволно.

Другото, което е тук дори и да оцелее някоя листа повече от ден два, като се накачат повече от 10 човека и гледаш само картинки, просто нашите хората не знаят как се правят нещата, колкото и мерак да имат. Единственото качествено, което гледах ден-два беше на мегабой листата, ама и тя закъса сериозно като се качиха на клона повече юзъри, пък и след като ми стана ясно, че ни ползва само за тест, реших да не му правя кефа, а да ходи и да си плаща както подобава за подобни дейности .. 

Само не можах да разбера каква е целта на тия снимки по горе,ако аз нещо не съм наред кажете :)

Евала гъзар даде старшно прокси :)  Картината е сълзица :P Я да питам аз онова лошото хъски   ще  наказва ли за  скрита реклама на блогове,сайтове и мулти акаунти или само ще пище със син шрифт за офтопик в темата. 

Е ми работят идеално човека така си ги гледа а пък ние като не ни изнася да се оправяме.

Публикувано изображение

Да му кажа на човека че повечето хора ги гледаме по този начин.

http://uploadche.info/images/tv108tvkal.png

Редактирано от TROJAN HORSE (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.