Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ТЪРСЯ програма за възстановяване на данни от DVD

Featured Replies

Здравейте ! Преди 4 години един приятел ми даде един концерт на групата JUDAS PRIEST да го гледам и понеже ме накефи - го записах...Обаче като начинаещ тогава не знаех кои марки двд-та са добри и взех едно на слука "CREATION" ... Тогава всичко бе наред обаче след година като го пуснах и на места влачеше...сега върви 5 сек. и забива за 5-мин... после пак 5 сек. и пак 5 мин. забивка...Някоя програма която да може да ми го свали здрав и читав на харда за да го презапиша на добър диск някой ако знае...Пробвах ANYREADER и R-STUDIO ама нищо не вършат...Само една тръгна да прави нещо CD ROLLER обаче за 19 часа работа ми свали едва 160 мб...а двд-то е 4.36 гб...Търся някоя програма за по кратко време да ми свърши същата работа...Да кажем за два - три дни поне...Ако можех да намеря концерта...Ама не знам нито коя година е...Само песните знам кои са щот ги пише в началото...Помощ някой... sad.gifsad.gifsad.gif

ето това е началната картина...post-160454-1237831222_thumb.jpg

post-160454-1237830392_thumb.jpg

Един съвет: ако диска ти е физически увреден (надран, пукнат), ако ще Господ да слезе от небето няма да може да ти възстанови информацията. Кажи по-добре това от скрийншота всички песни ли са за да ги потърся! Ако не са напиши ги всичките!

Редактирано от instrument (преглед на промените)

Дай мейл да ти пратя една, че нещо прави проблем с прикачването. Стартираш exe-то и избираш източник и дестинация на файла. Не съм я пробвал с DVD формат, но върши чудеса с DivX файлове на повредени дискове. Забърши диска от отпечатъци, ако има такива.

Редактирано от Trifon73 (преглед на промените)

• Автор

Диска ми няма нито драскотина нито пръстов отпечатък...Всичките ми дискове (повече от 600 ) са сякаш си ги извадил току-що то кутията...Бях записал и филми на тази марка двд и сега ми пише направо "бланк диск"...А без да го свалям не става щото забива каквато и програма да пробвам...

Пробвай да прочетеш дисковете от друг компютър, респективно четящо устройство и ако резултатът е отново същия, то проблемът ще да е в носителите, колкото и идеално да изглеждат.

• Автор
Пробвай да прочетеш дисковете от друг компютър, респективно четящо устройство и ако резултатът е отново същия, то проблемът ще да е в носителите, колкото и идеално да изглеждат.

Носил съм го този диск на още 4-5 компа все същото прави...Явно е от диска...Аз имам две двд записвачки на компа и една на лаптопа...нек и сони оптарк...Все същото е...Процесор дуал кор на 2 гх и 2 гб рам...Не е от това...Сега ще пробвам съвета на ВАНКЕЛ и proletsearch

и ще видя...

Имай предвид, че ползвайки IsoBuster, програмата докато работи изглежда понякога че е забила, което не е така, така че не я спирай ако това се случи. Първо тествай диска за нечетими файлове. Тя генерира списък с файловете, които евентуално са афектирани, след което пусни да създава image на носителя на своя хард диск. От създадения image/огледално копие ще можеш по-лесно и по всяко време да направиш опит да възстановиш информацията. На твое място бих я оставил да работи преди лягане, понеже операцията ще отнеме часове. Успех!

Aко дисковете са съхранявани в шпиндел, може да има огромен проблем. По-добре е да си правиш бекъп на по-важните DVD/CD през около две години и да ги съхраняваш в класьор. Може да ти се стори доста глупаво, но опитай нещо такова: пускаш изтриване нa CD/DVD RW на някоя от записвачките ти. После веднага виж дали няма да се четат дисковете, с които имаш проблем.

P.S. Oтдавна има всичко на Judas на DVD, HD. Aко искаш, потърси, наместо да се опитваш да възстановяваш...

Редактирано от nologo (преглед на промените)

• Автор
Имай предвид, че ползвайки IsoBuster, програмата докато работи изглежда понякога че е забила, което не е така, така че не я спирай ако това се случи. Първо тествай диска за нечетими файлове. Тя генерира списък с файловете, които евентуално са афектирани, след което пусни да създава image на носителя на своя хард диск. От създадения image/огледално копие ще можеш по-лесно и по всяко време да направиш опит да възстановиш информацията. На твое място бих я оставил да работи преди лягане, понеже операцията ще отнеме часове. Успех!

Да знам ще я оставя вечерта , но ако има на сутринта пак едва 4% ...Откри 3 фаила които имат червен кръст отпред явно нечетими...Ще я оставя все пак...

Aко дисковете са съхранявани в шпиндел, може да има огромен проблем. По-добре е да си правиш бекъп на по-важните DVD/CD през около две години и да ги съхраняваш в класьор. Може да ти се стори доста глупаво, но опитай нещо такова: пускаш изтриване нa CD/DVD RW на някоя от записвачките ти. После веднага виж дали няма да се четат дисковете, с които имаш проблем.

P.S. Oтдавна има всичко на Judas на DVD, HD. Aко искаш, потърси, наместо да се опитваш да възстановяваш...

Имам и в класиори ( 4-96 диска всеки) имам и на шпиндел(специално този беше в класиор)...обаче после се овълчих и всичките ми дискове са само MAXELL и VERBATIM ...И никога не съм имал провлем...А по-важните ги имам дублирани...Но ,както вече казах, овълчих се по-късно...А номера ще го пробвам утре щото сега съм оставил ISOBUSTER-а...Да му дам един шанс...Търсил съм концерта обаче понеже не знам нито годината нито къде е правен не е лесно да се намери...

Редактирано от valentincami (преглед на промените)

........................

Имам и в класиори ( 4-96 диска всеки) имам и на шпиндел(специално този беше в класиор)...обаче после се овълчих и всичките ми дискове са само MAXELL и VERBATIM ...И никога не съм имал провлем...А по-важните ги имам дублирани...Но ,както вече казах, овълчих се по-късно...А номера ще го пробвам утре щото сега съм оставил ISOBUSTER-а...Да му дам един шанс...Търсил съм концерта обаче понеже не знам нито годината нито къде е правен не е лесно да се намери...

Aко това може да ти е от помощ, ето малко Judas Priest DVD издания, които намерих след няколко минути търсене: Rising in the East, Electric Eye, концерт в Лондон, British Steel, концерти в Дортмунд (1983), Аржентина (2001), Детройт (1990), после Visual Metalogy (2002), Killing Machine (2008), Rock In Rio (1991), България (2004), Fuel for Life, Канада...

Ама записвай си друг път на диска с маркер какво има на него, как се казва, коя година е и пр. Виждаш, че това е основния ти проблем. А ако дискът е маркиран, никога не го слагай в шпиндел. Успех!

• Автор

Благодаря на всички , които се опитаха да ми помогнат ...Опитах всичко , но нищо не става ...Утре ще потърся концерта ...Ще го пусна като тема в "музика" все някой ще го е гледал за да ми каже поне коя година е...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.