Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сергей Станишев и Бойко Борисов в директен двубой

Featured Replies

София. В последните години действително имаше ръст в икономиката и действително държавата се повдигна. И когато хората се почувстваха по-добре, дойде кризата. Това заяви в предаването „Референдум” на БНТ на живо от НДК лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в дебата с лидера на БСП Сергей Станишев. Кризата се отрази и на София. Основното перо от инвестициите бе в строителството.

от агенция Фокус

Гледайте и коментирайте.

Ако имаше някакви Национални приоритети,Национална доктрина,може би щеше да има и доста допирни точки между тези двама политици !

Колкото повече се приближаваме до изборите, толкова по-ясна е вече бъдещата коалиция.

Аз лично видях волята и на двете страни да вървят заедно напред и остава само открит въпроса кой ще е премиер от двамата.

Наясно са хората, че един без друг няма как да станат нещата.

А и Европа все пак си казва думата също, а тя не е по-различна.

Смешна работа... та чак жалка. След няколко години до Източните Родопи ще се ходи с паспорт и чудно, но оттам ще внасят най-хубавите картофи и тютюн.

Заради е такива утрепници като тия двамата.

Колкото повече се приближаваме до изборите, толкова по-ясна е вече бъдещата коалиция.

Аз лично видях волята и на двете страни да вървят заедно напред и остава само открит въпроса кой ще е премиер от двамата.

Наясно са хората, че един без друг няма как да станат нещата.

А и Европа все пак си казва думата също, а тя не е по-различна.

Зависи от резултатите на изборите.

При получаване на пълно мнозинство на ГЕРБ - коалиция няма да има и БСП минава в опозиция.

Но си прав, че бат Бойко си подготвя почвата за коалиция с БСП , ако не спечели пълно мнозинство. Само ми е интересно какво ще правят с ДПС след изборите.

Защото и при двата варианта - мнозинство на ГЕРБ и самостоятелно правителство, или коалиция ГЕРБ/БСП , за ДПС няма място в правителството ....

Защото и при двата варианта - мнозинство на ГЕРБ и самостоятелно правителство, или коалиция ГЕРБ/БСП , за ДПС няма място в правителството ....

Не коментирам ДПС просто защото те са ясни. Били са, са и ще бъдат в правителството без значение дали искаме или не искаме. И без значение кой е на власт. Спирам до тук с тях, защото не те са темата на дискусията.

Иначе няма как ГЕРБ да имат мечтаното мнозинство и това е ясно и на Б.Б., да не говорим за какво почват да ги натискат и тия от ЕС. Всъщност Борисов го каза таман два пъти какво точно искат от нас, за да имаме пари и спокойствие.

И не виждам някой да се дърпа от това. Просто ще си разпределят по равно баницата, а няма да я папка един.

След няколко години до Източните Родопи ще се ходи с паспорт

глупости!

и чудно, но оттам ще внасят най-хубавите картофи и тютюн.

а защо ти е чудно, бе момко, като винаги е било така?

хора а отворете си очите и ушите малко и помислете преди да гасувате за охраната на тодор живков, защото ББ е същата кукла на конци като СС

глупости!

а защо ти е чудно, бе момко, като винаги е било така?

Радвам се, че мислиш така... дай Боже! Може би просто аз съм леко афектиран заради това, че миналата седмица бях там по работа

и просто не вярвах, защото преди 10-тина години просто не беше такова... турско някакво.

Радвам се, че мислиш така... дай Боже! Може би просто аз съм леко афектиран заради това, че миналата седмица бях там по работа

и просто не вярвах, защото преди 10-тина години просто не беше такова... турско някакво.

Явно преди си си мислел че турци няма , затова :)

В България има турци. Също така има българи, които изповядват ислям.

хора а отворете си очите и ушите малко и помислете преди да гасувате за охраната на тодор живков, защото ББ е същата кукла на конци като СС

Не виждам,ти каква алтернатива предлагаш !

Съдейки по правописа ти,може би Анархия ?

А пък подписа си може да го редактираш така,че не полицай да оставиш гладен,а твой роднина-Жив !

Дано никога не ти се случва !

Поздрави !

В България последните 10 години масово се нарои с всякакви турски емисаръета и фирмички, дето ДПС работи и лобира за тях и техните искания в парламента. Преди нямаше турци. Говоря за такива родени в турция и родителите им също. Нямаше... просто нямаше. Знам какво говоря защото наполовина може да се счита че част от родът ми е помашки.

Хайде придържайте се към темата, а който е забравил каква е нека си припомни от заглавието.

Не превръщайте отново всичко в агресия и нападки.

Сори за офтопика.

Не е директен и не е двубой. Просто едно хвърляне на прах в очите на хората. Поредната простотия за ляво и дясно, център.

Или искаш страната ти да върви напред и да знае мястото си (като датчаните примерно) или нахлузавш потурите.

сори, че го казвам аз, ама и двамата си ги бяха извадили, да си ги мерят пред публиката... и нищо по същество, а за положението на хората, да не говорим

dragozow, доста добра карикатура, обмислям да си я сложа като аватар :P

По темата, надявам се единствено, ако е коалиция да е 2, не както до сега.

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

• Автор

Всички анализи твърдят че коалицията ще е трудна. Дано ББ да спази обещанието да не работи с БСП и ДПС защото ще излъже народа. От друга страна останалите "десни" само се карат и са доста непостоянни. Остават Атака :cheers:

Трудно, при условие, че в програмата не ГЕРБ е записано черно на бяло за сътрудничество с Турция за влизането им в ЕС, докато АТАКА са твърдо против такова сътрудничество и против влизане на Турция в ЕС изобщо, защото това я прави най-голямата страна в ЕС и съответно с повече гласове в Евро-парламента в последствие. То не че сега 2/3 от дрехите и друг вид стоки не са от Турция де, но тогава съвсем трагично ще стане...

Няма как да искаш от българи да помагат на турци, при положение че вторите не си правят труда дори едно елементарно "Извинявайте!" да кажат за 500 години откъсване на българите от Европа, когато там са се раждали светилата на науките и изкуствата. В това число и Гърция още отпреди това...

Изобщо ние сами ще заслужим изчезването си като нация с такива управляващи като бивш руснак, турчеещ се циганин и някакъв австро-итало-кобург?!

Къде ни е умът!? От 1018-та година... никакъв българин не ни е управлявал. Бай Тошо си беше съветска креатура. Такива "българи" за жалост има много.

Трудно, при условие, че в програмата не ГЕРБ е записано черно на бяло за сътрудничество с Турция за влизането им в ЕС, докато АТАКА са твърдо против такова сътрудничество и против влизане на Турция в ЕС изобщо, защото това я прави най-голямата страна в ЕС и съответно с повече гласове в Евро-парламента в последствие. То не че сега 2/3 от дрехите и друг вид стоки не са от Турция де, но тогава съвсем трагично ще стане...

Няма как да искаш от българи да помагат на турци, при положение че вторите не си правят труда дори едно елементарно "Извинявайте!" да кажат за 500 години откъсване на българите от Европа, когато там са се раждали светилата на науките и изкуствата. В това число и Гърция още отпреди това...

Изобщо ние сами ще заслужим изчезването си като нация с такива управляващи като бивш руснак, турчеещ се циганин и някакъв австро-итало-кобург?!

Къде ни е умът!? От 1018-та година... никакъв българин не ни е управлявал. Бай Тошо си беше съветска креатура. Такива "българи" за жалост има много.

laugh.gif

АМи да кажа тогава аз.. извинявай скъпа моя, че са пребили предците ти от бой, вината е била тяхна.. шамара от мойте biggrin.gif

П.С Като махнем комичното и нелогичното, като махнем и правещите се на обидени и ощипани девици, и сънуващи просо в минало време ... е тогава ни остава само сегашното, населено пак със същите кокошки сънуващи просо .....

Просто няма как да е правят нещата с това твое мислене Монолитчо... вземи промени себе си първо....

Ще ги видим ГЕРБ какво ще направят първо на изборите, както и другите партии, и тогава ще мислим за коалиции с някой си....

Редактирано от Diin (преглед на промените)

О, щом вече ми казваш първo аз себе си да променя, значи ти не си го изпълнил за себе си.

А мъдростта казва: "Народ, който не знае миналото си, няма бъдеще!"

Затова хамерикнаците имат-нямат и 400 години история, но постоянно ни я натрапват от филмите си и закусвалните си.

Така се прави, за да утвърждаваш позицията си на млада нация.

Аз не съм избрал къде да се родя или дали да се родя англичанин, французин, зимбабвиец или марсианец.

Но докато това се отчита като белег на самоличността ти в официални документи, щеш не щеш си такъв какъвто си.

А аз съм българин.

Е, не отричам, че доста често последните няколко години ми се е искало да пише датчанин... ама ти можеш ли да ми

го промениш!?

Щом не можеш, тогава не можеш и да ми казваш как аз ще чувствам себе си като българин и сънародниците си.

Защото турци са заклали пра-пра дядо ми... заради коня му, който не е дал да му го вземат, защото е бил хубав кон.

Нещо като сега някои турци да искат да ми вземат колелото, щото е готино, аз да не им го дам и...

Затова не можеш да ми казваш да забравя миналото си. Защото ако и за секунда го забравя, аз съм просто един човешки индивид, единица билогичен вид, белтък изграден от аминокиселини.

А докато го има гражданството като белег за принадлежност в официални документи за самоличност дори и само на един човек от дадена държава по света, то и аз ще помня какъв съм.

Защото в край свободен аз живея и съм син на юнашко племе.

Хубаво ще контрираш, че не съм. И какво от това... ти се гордей с кланетата и девширмето над българи и арменци.

Ако искаш не се гордей, но тогава и не пречи на останалите да се чувстват и такива, каквито посочва официалният им документ от раждането им.

Редактирано от Monolith (преглед на промените)

....задваш ли си въпросът докъде ще стигне етническото противопоствяне? Това, че не може да сложиш 'датчанин' в паспорта си, какво прибава към това, че си българин?.. Български белтък?..

Повярвай-никой няма да излезе жив от този свят, докато не се откаже доброволно от белтъците си... Ни кон ти треве, ни магарето на Исус. ;)

То не става лесно и бързо. изборът трябва да е съзнателен, тъй като етническото 'надървене' води до още по-голямо влизане, и то-взаимно...въртележка, аз гоня-ти гониш..... cool.gif

О, щом вече ми казваш първo аз себе си да променя, значи ти не си го изпълнил за себе си.

А мъдростта казва: "Народ, който не знае миналото си, няма бъдеще!"

Затова хамерикнаците имат-нямат и 400 години история, но постоянно ни я натрапват от филмите си и закусвалните си.

Така се прави, за да утвърждаваш позицията си на млада нация.

Аз не съм избрал къде да се родя или дали да се родя англичанин, французин, зимбабвиец или марсианец.

Но докато това се отчита като белег на самоличността ти в официални документи, щеш не щеш си такъв какъвто си.

А аз съм българин.

Е, не отричам, че доста често последните няколко години ми се е искало да пише датчанин... ама ти можеш ли да ми

го промениш!?

Щом не можеш, тогава не можеш и да ми казваш как аз ще чувствам себе си като българин и сънародниците си.

Защото турци са заклали пра-пра дядо ми... заради коня му, който не е дал да му го вземат, защото е бил хубав кон.

Нещо като сега някои турци да искат да ми вземат колелото, щото е готино, аз да не им го дам и...

Затова не можеш да ми казваш да забравя миналото си. Защото ако и за секунда го забравя, аз съм просто един човешки индивид, единица билогичен вид, белтък изграден от аминокиселини.

А докато го има гражданството като белег за принадлежност в официални документи за самоличност дори и само на един човек от дадена държава по света, то и аз ще помня какъв съм.

Защото в край свободен аз живея и съм син на юнашко племе.

Хубаво ще контрираш, че не съм. И какво от това... ти се гордей с кланетата и девширмето над българи и арменци.

Ако искаш не се гордей, но тогава и не пречи на останалите да се чувстват и такива, каквито посочва официалният им документ от раждането им.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.