Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Call of Duty: Modern Warfare 2

Featured Replies

обърнете внимание и че сапуна е станал русофил,използва АК,нещо което при мен в COD4 правеше постоянно...сигурно от там го е прихванал :speak:Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от gogo velev (преглед на промените)

• Отговори 405
  • Прегледи 42,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Който и номер да е CoD е върха.

Публикувано изображениеА аз смятам да изчакам до десети и да бъда много приятно изненадан. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Неофишъл ковър! То се вижда от надписа под краката на войника.

и аз мисля че не е фейк....това си е логото на модерн уорфеър 2....

И аз така мисля.Имаше 1 клипче пак тея,но не беше само снимка,а се движеха.Ако го намеря ще дам линк. ;)

BOX ART на MW2: http://modernwarfare2.net/

EDIT!!!!! тея много ме зарадваха :) почвам да събирам кинти :)http://cyberrabbits.wordpress.com/2009/07/...prestige-editi/

Редактирано от gogo velev (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
Луда работа.Графика,физика,огъня,експлозиите.Доста по-добра от другите Call of Duty също и от 4-ката.Това по-графика е направо се доближава до Crysis Warhead,а сигурно ще е 2-3 по-лека.Някой знае ли системните изисквания

якоооооооооооооо :) сензационно е и най накрая да има АТ4 (да напомня че в четворката бе завършен но не бе пуснат в финалната версия)

Луда работа.Графика,физика,огъня,експлозиите.Доста по-добра от другите Call of Duty също и от 4-ката.Това по-графика е направо се доближава до Crysis Warhead,а сигурно ще е 2-3 по-лека.Някой знае ли системните изисквания

да наистина ще бъде хубаво да разберем системните изисквания(за да мога да знам какво трябва да си правя по компютъра)

Редактирано от KAMOV (преглед на промените)

да наистина ще бъде хубаво да разберем системните изисквания(за да мога да знам какво трябва да си правя по компютара)

Аз предполагам че препоръчителни ще се

Intel Dual core 2,6ghz или AMD Athlon x2 2.8 ghz

2gb ram за XP и 3gb ram за Vista/7

Nvidia 8800gt или АТИ HD4850(знам че не са на едно ниво,но по принцип така ги правят изискванията,ако играта е писана за нвидиа)

Dx9

7ГБ HDD

Windows XP sp3 или Windows vista SP1/2 или Windows 7

Ще видим дали ще са такива

Тука следете за нещо

http://en.wikipedia.org/wiki/Modern_Warfare_2

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

Демончо, едитни заглавието на темата - играта ще се казва само Modern Warfare 2, без Call of Duty ;)

до колкото знам искаха да си остава само модерн уорфеър но май осстана CoD в заглавието....

до колкото знам искаха да си остава само модерн уорфеър но май осстана CoD в заглавието....

Не, CoD няма да има, това е сигурно вече...

• Автор

Не виждам смисъл. Все пак си остава част от поредицата, така че... Според мен така е по-добре. Ще видим, като излезе играта може и да ми скимне друго. (:

да се надявам че поне на 1024х768 на медиум ще ми върви :speak:

Де тоз късмет на мене. Аз не знам дали изобщо ще ми върви Публикувано изображение

Де тоз късмет на мене. Аз не знам дали изобщо ще ми върви Публикувано изображение

А на мен ше ми върви на макс без никакъв проблем благодарение на силата на двуядрения процесор. Публикувано изображение

Не, CoD няма да има, това е сигурно вече...

Не е вярно решиха последно че Call of Duty ще остане като основно заглавие,за да може играта да е по-продавана

Не е вярно решиха последно че Call of Duty ще остане като основно заглавие,за да може играта да е по-продавана

ЛОЛ, ок както кажеш... Само мойто инфо е от френско списание от 27-ми. Във Френските магазини за видео игри, шелфовете са пълни с Modern Warfare 2 кутии + кавъри (не, няма диск вътре, за pre-order e, но кавър си има). Ето погледни им и сайта - http://modernwarfare2.infinityward.com/#/en_US/VIDEO/video1

Та ако са решили да внесат Call of Duty пак... ще бъде голяма галимация Публикувано изображение

ЛОЛ, ок както кажеш... Само мойто инфо е от френско списание от 27-ми. Във Френските магазини за видео игри, шелфовете са пълни с Modern Warfare 2 кутии + кавъри (не, няма диск вътре, за pre-order e, но кавър си има). Ето погледни им и сайта - http://modernwarfare2.infinityward.com/#/en_US/VIDEO/video1

Та ако са решили да внесат Call of Duty пак... ще бъде голяма галимация Публикувано изображение

Не знам,може и да си прав,защото вече по-нова инфо. виждам само modern warfare 2 на много места.Последно бях чел друго.За мен е абсурдно първата част да е била call of duty,а новата да е само подзаглавието,но каквото и да е името ние знаем че ще е част от поредицата call of duty,защото е свързана с 4-та

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.