Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Call of Duty: Modern Warfare 2

Featured Replies

между другото забелязахте ли че ще има и мотори(експлодиращи) заедно с автомобилите :P това ще е хитът тази година,несъмнено!!! :)

• Отговори 405
  • Прегледи 42,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

между другото забелязахте ли че ще има и мотори(експлодиращи) заедно с автомобилите :P това ще е хитът тази година,несъмнено!!! :)

Аз искам да видя нивата с шейните и дето са под водата.Това е ново и определено е интересно да видим как ще се справят. :)

Ще може да се кара мотор и да се стрля в същото време... Сега гледах gameplay от E3 на Microsoft. Къртииии :huh:

Дано не я превъртя за един ден!

нали обещаха кампанията да е по-дълга от тази на КоД4( а Инфинити Уард си държат на думата!!! ;) )

!!!ВАЖНО!!ние най накрая ще видим капитан Мактравис!!!погледнете субтитрите на този клип http://www.youtube.com/watch?v=AdqtMV8MTjc тук се виждат най-добре,значи мактравис е жив ;)

Редактирано от gogo velev (преглед на промените)

Като стана дума, именно Сапун Мактавиш е този, който те спасява в трйлъра. Демек - ще играем с друг герой, но той ще присъства в играта Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

ако си гледал геймплей трейлъра и си обърнал внимание на субтитрите се разбира ;) играта вече ще е страхотна(не както казвах за КоД5 и накрая излезе БОЗА!!) а съм на 100000% сигурен,инфинити уард знаят какво правят ;) ЕДИТ:обърнахте ли внимание как е минимап-а?отваря се като камера и е на оръжието....гениално!!!

Еми Call of duty 5 не е боза.Просто се знаеше как ще свърши поради факта че са взели историята от 2-рата световна.Дори и накрая когато знаех че ще се кача на Райхстага и ще закача знамето ми беше супер интересна.

Еми Call of duty 5 не е боза.Просто се знаеше как ще свърши поради факта че са взели историята от 2-рата световна.Дори и накрая когато знаех че ще се кача на Райхстага и ще закача знамето ми беше супер интересна.

всеки си има вкус ;)

всеки си има вкус ;)

Не съм казал че Call Of duty 5 е по добра.Мога да кажа че от всичките части най добра за сега е 4-ката просто накрая грандиозен край.А докато 5-цата историята се знаеше и все пак това не е прави боза .Интересно ми е накъде ще подходи серията Call of duty след 6-тата част.

както казах за мен CoD:WAW си беше по скоро аркадна,щото оръжията не ги "чувствах" както ги чувствах в CoD:UО и CoD2(прекаръл съм бая време на мулти в тях :) ),саунда на оръжията не ми хареса...за мен Infinity Ward са единствените които правят добри Call of Duty-та(освен CoD:UO който е плод на Gray matter studios) но това е за темата за CoD5 а не за тази тема :) Дано тази(CoD:MW2) да има поне 10 часа сингълплеър,щото CoD4 я превъртях за около 5....

Не съм казал че Call Of duty 5 е по добра.Мога да кажа че от всичките части най добра за сега е 4-ката просто накрая грандиозен край.А докато 5-цата историята се знаеше и все пак това не е прави боза .Интересно ми е накъде ще подходи серията Call of duty след 6-тата част.

Познай! http://www.gamespot.com/xbox360/action/cal...=best-on;e32009

Treyarch is developing the next installment in the Call of Duty franchise, rumored to be set during the Cold War.

Holy s**t! Ей тва ще е играта! Тотално!

Ама чек, първо да излезе MW2, после да му мислим за 7 Публикувано изображение CoD4 е най-добрата CoD и според мене... И точно затова очаквам MW2 с такова нетърпение :angry:

Айде бб, че гледам Е3 на Сони.

CoD 4 е наистина най - добра. Но така като гледам петицата няма да ми грамне окото .. ( поне не веднага )

CoD 4 е наистина най - добра. Но така като гледам петицата няма да ми грамне окото .. ( поне не веднага )

:) Ами и мене не ме грабна петицата много много, обаче шестицата ше кърти ;)

Не мога да ви разбера вас, на мен петицата ми хареса. :cheers:

Всички Call of Duty-та са яки! Но Modern Warfare най-ми хареса.

хахахахаха,когато излезна четворката повечето я смятаха за боза,и такива глупости чото била развалила темата за ВСВ а сега тя има над 11 милиона продажби Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение и според мен четворката е най-добрата защото честно казано ми беше писнало да си ходя с четиредесет и четворката(MP 44) и да си трепя на ред,но пък поне картите на UO бяха огромни и беше доста забавно....особено като се съберем 32 души започва мелето....ех времена,времена....CoD:MW революционализира(уоу трудна дума за писане.....) Синъл плеъра...особено с мииите в чернобил :doh: наистина мисиите ми бяха поне десет пъти по интересни от другите части....но пък NPC-тата ме вбесяваха с техните постоянни spawn-и ;(

• 3 седмици по-късно...

Оууу SOPMOD ли виждам! :P;)

Хах и тоя смешния Famas Публикувано изображение

Мерси за скрийновете, gogo ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.