Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Call of Duty: Modern Warfare 2

Featured Replies

Еее дано да го има Gaz, че ми фаворит :sobbing: Абе нали първите мисии ще са в сибир, Николайчо няма ли да ни помага? Той уж беше руския рамбо, ама не си спомям дали си пое от талибаните или оцеля...

• Отговори 405
  • Прегледи 42,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

николай оцеля,има една допълнителна мисия където играеш от страната на талибаните и там е показано как го хващат(мисията е от modsonline,направена на MP картата Backlot ) а капитана умря :sobbing::(:biggrin: но дейтвително в реалният живот има такъв(прайс е правен по негово копие) който е бил от..познайте-S.A.S. и е бил спасил 6 заложника(до колкото си спомням) от ръцете на терористи,но не разбрах дали е бил сам,и за това IW го увековечили в лицето а прайс. :speak::biggrin: разгледайте MW2 форума и ще го видите :speak:

Редактирано от gogo velev (преглед на промените)

Нещо ново около играта няма ли, че аз днес с тея трейлъри така съм се надъхал...?

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

интересен бъг:в първото клипче(доминация) има СПАС12 със заглушител :) :) :questions::bar2:

Публикувано изображение

Бъг не, ами виц на месеца :inlove1: Аа, няам търпение да го видя тоя fail Спаска със заглушител, къв ли звук ще издава, мухаха...

Мерси за клипчетата, jamc :cool:

Между другото Закаев съществува наистина дори го съдиха несъм много запознат със случая ето погледнете - http://images.google.bg/images?hl=bg&um=1&sa=1&q=%D0%97%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B5%D0%B2&aq=f&oq=&start=0

Между другото Закаев съществува наистина дори го съдиха несъм много запознат със случая ето погледнете - http://images.google.bg/images?hl=bg&um=1&sa=1&q=%D0%97%D0%B0%D0%BA%D0%B0%D0%B5%D0%B2&aq=f&oq=&start=0

И Прайс съществува истинското му име е John McALeese

John McAleese, who became a symbol of the bravery of the SAS as he was filmed storming the building to rescue 19 hostages.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

смъртта на сина му

днес след като по-подробно разгледах всички клипчета....разочарован съм и май ще пропусна....просто я правят за големи идиоти вече,картите ми се виждат доста претрупани,СПАС 12 съъс заглушител?! а и още повече че IW слагат само американски/западни оръжия,а както всички ние знаем руснаците си обичат руското-ладите,калашките и водката...а и...абе CS а-like игра,с Akimbo и UMP...все повече заприлича на култовата игра отпреди 10 години....не знам,надявам се да греша и да се сетят да мушнат нещо руско,да махнат noob-ските heartbeat,thermal,AC130 и patriot missile,щото най-големите идиоти като се набарат до тва играта бързо ще оредее от към способни играчи(които ще се върнат към четворката която пък ще оредее от noob-ове :offtopic_s: )....и да махнат тоя гаден заглушител.....е,дано все пак греша....

Е нормално е да се стремят да направят играта повече като CS, щото 99% от хамериканците си купуват играта най-вече за мулти, без дори да я превъртат. Нядявай се нубарските оръжия да имат сериозни недостатъци, щото си прав - ако ти попадне AC130/XMAC в ръцете, какъв шанс остава за терористите?

Аз пък мисля,че Infinity няма да оплескат играта.Всички техни игри са хубави и не вярвам,че след толкова продажби на cod 4 да разочароват феновете.Все пак те не са като ЕА. П.С. До колкото видях по старите клипчета има Dragunov и Ak-47.

Редактирано от jamc (преглед на промените)

Аз пък мисля,че Infinity няма да оплескат играта.Всички техни игри са хубави и не вярвам,че след толкова продажби на cod 4 да разочароват феновете.Все пак те не са като ЕА.

П.С. До колкото видях по старите клипчета има Dragunov и Ak-47.

IW,не са виновни а са виновни Activision които искат да се изкарва всяка година нова CoD,и рано или късно ще стане като NFS

относно руските оръжия-само 3-4 ще са АК103(може би),АК47,РПД и драгунов.А къде е АКС74У?! защо не добавят АН94?!ами добавят оръжия които само американците и другите западни държави използват и кво? ще стане като делта форс блек хоук даун-вие имате огромен набор от оръжия а истинските ви противници(ако решат и те да си използват реалното въоражение-руснаците и талибаните си ползват АК-то,само бразилците може да не ги ползват) са само с АК/СВД/РПД/РПГ и тва е...

Ае стига с тоз мултиплеър, няма ли нещо за стори моуда?

не,освен че мултиплеъра ще е мноого оплескан...абе аркадка,реалността отиде на кино :) акимбо с 2 десърт ийгъла.... :) просто :( а и наистина има такова нещо като СПАС 12 с заглушител,има го на клипчетата.....

Редактирано от gogo velev (преглед на промените)

Ми само за мулти намирам.Ако има нещо за сингъла ще го постна.

http://www.youtube.com/watch?v=ZSSgabnqucQ май го дадохте но все пак!

Преди не беше цялото ниво.Който казва че играта не е реалистична,динамична с добър АИ и че е с лоша графика нищо не разбира.Въпреки че клипа е с лошо качество аз лично не съм виждал игра с по-добра графика.Няма криза,вече нищо не е в сръвнение с това

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.