Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телекинезата - мит или реалност?

Featured Replies

Съществува ли това явление или не?В интернет може да прочетете различни неща и мнения.Знам,че никой няма да ми повярва,но аз имах,макар и за кратко тази способност - местих предмети със силата на мисълта,но това трая само седмица.Ще ми бъде интересно да чуя по-разумни обяснения,от моите собствени.

• Отговори 57
  • Прегледи 7,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

И как така е траело само една седмица? cool.gif

знаех си аз, че щом има 'теле' ше ти хареса.... cool.gif както и теле-визор, теле=фон, теле-маркет, теле-патка, т.нат... biggrin.gif

Robert Leroy Johnson (May 8, 1911 – August 16, 1938) e "Terraplane Blues", от който Robert Plant взема идеята за текста на Trampled underfooot.

Просто им стравни текстовете и ще видиш за каква концепция иде реч?... biggrin.gif

Познай защо Terraplane, а не- Airplane?... biggrin.gif

• Автор
И как така е траело само една седмица? cool.gif

Консултирах се с психолог и той ми каза да не се занимавам с глупости,каза,че това не е възможно.

Консултирах се с психолог и той ми каза да не се занимавам с глупости,каза,че това не е възможно.

А ще ни разкажеш ли за опитите, които си правил и какво си успял да постигнеш през тази една седмица? cool.gif

Гледахте ли сега предаването "Хипноза" по БТВ?

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

А ще ни разкажеш ли за опитите, които си правил и какво си успял да постигнеш през тази една седмица? cool.gif

Предаването е пълна измислица! :P

Иначе аз вярвам в телекинезана и хипнозата, но просто българския ефир тотално изпростя :)

Предаването е пълна измислица! :P

Иначе аз вярвам в телекинезана и хипнозата, но просто българския ефир тотално изпростя :)

Българският ефир отдавна е тотално изпростял, ама хипнозата, както и опитите, показани там са факт. Същото и много повече може да се постигне и със самовнушение. :)

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• Автор

Предаването не беше никак лошо.Иначе както знаете уважаеми tuksum,телекинезата е способност да се огъват предмети,да се местят предмети от разстояние и т.н.При мен беше,както казах - местене на предмети.Интересното в случая е,че можех да местя предмети,които са мои лични вещи,с предмети на майка ми и баща ми нищо не стана.Явно по някакъв начин,енергийните полета на моите предмети са свързани с моята аура.Чудя се дали пак да се занимавам с телекинеза,отказах след като прочетох някъде в интернет,че не е много полезно за психиката.

Ето една статия по въпроса:

http://www.occultism.biz/content/view/1559/80/

Ето и едно видео с Нина Кулагина:

http://www.youtube.com/watch?v=L61RptUUEqU

А на теб трудно ли ти беше да местиш тези предмети и чувстваше ли се изтощен след това?

Туки,не знам дали е мит или реалност телекинезата,ама ако правилно си спомням,май е по скоро реалност.Един път със сигурност ми се наложи да поразместя малко материя в пространството,Понеже седях вътре във въпросната материя,много е възможно да е било телекинеза.Даже беше ДВеТЕЛЕкинеза,защото толкова беше общата маса на материята. cool.gif 2 телета х600 кила= 1200,тон и още 4 торби цимент. ;)

После да ти кажа честно ,хич не се чувствах изтощен,просто се чувствах жив,доста уникално усещане ,не мислиш ли? ;)

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

Съществува ли това явление или не?В интернет може да прочетете различни неща и мнения.Знам,че никой няма да ми повярва,но аз имах,макар и за кратко тази способност - местих предмети със силата на мисълта,но това трая само седмица.Ще ми бъде интересно да чуя по-разумни обяснения,от моите собствени.

Пич,ако го беше направил нямаше да питаш дали съществува . cool.gif

Наистина ли си преместил нещо и на каквао разстояние го премести и колко беше голямо.

Още не е доказано дали наистина съществува но е напълно възможно.

Както аз имам нещо като много силна интуиция така може и ти да имаш нещо подобно.

Нина Кулагина:

http://video.mail.ru/bk/rimidalw/u2U2/1050.html

:tease:

• Автор
Наистина ли си преместил нещо и на каквао разстояние го премести и колко беше голямо.

Още не е доказано дали наистина съществува но е напълно възможно.

Както аз имам нещо като много силна интуиция така може и ти да имаш нещо подобно.

може да е било халюцинация,но 300 дяволи - та аз гледах как очилата ми за четене и телевизия се въртят в кръг.не е възможно да съм халюцинирал.няма да повярвате,но всички икони на света богородица,които имам вкъщи - СЕ МЕСТЯТ,а те са точно 5 на брой.

Предаването е пълна измислица! :)

Понаучи малко и говори.

Предаването е напълно реално , от Петрич съм ела някой път в нас да видим дали е измислица...

Възжможно е , но това не зависи от тебе а от мозъка ти. Става трудно и изисква много време.

може да е било халюцинация,но 300 дяволи - та аз гледах как очилата ми за четене и телевизия се въртят в кръг.не е възможно да съм халюцинирал.няма да повярвате,но всички икони на света богородица,които имам вкъщи - СЕ МЕСТЯТ,а те са точно 5 на брой.

Ходи на църква , питай попа какво значи, защо го казваш на нас. Но щом и телевизора се е местил най-вероятно е било фалшива реалност или халюцинация.

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

Понаучи малко и говори.

Предаването е напълно реално , от Петрич съм ела някой път в нас да видим дали е измилица, ще те накарам да упънеш един циганин.

Значи ти можеш да хипнотизираш?

И аз веднъж бях попрекалил с алкохола и гледах как монитора ми се мести :)

Тея клипове дето ги давате...Тази мести само кухи предмети,в които може да има метал или метални предмети... магнит под масата? :)

Редактирано от SilentScream (преглед на промените)

май е време да смениш дилъра...

май е време да смениш дилъра...

Може пък наистина да е имал подобна дарба.

Аз му вярвам.

Може пък наистина да е имал подобна дарба.

Аз му вярвам.

ами виж, не оспорвам, но някак си му вярвах повече преди да спомене за огромната бройка икони у тях... как да ти кажа, понякога прекалена вяра в църковни символи граничи с вманиачаване, а тогава е възможно да се халюцинира. не ме разбирай погрешно - вярваш съм и съм уверен, че съществува Бог, с каквото и име да го наричат различните народи (няма как в един и същ момент на шест противоположни края на планетата ни 1 от 10 маймуни да е поела по пътя на еволюцията, а другите 9 да са си останали маймуни. убеден съм в доброто начало и изначалната искра, започнала всичко), но смятам, че човек трябва да се прекланя пред доброто начало, а не пред определени символи...

ами виж, не оспорвам, но някак си му вярвах повече преди да спомене за огромната бройка икони у тях... как да ти кажа, понякога прекалена вяра в църковни символи граничи с вманиачаване, а тогава е възможно да се халюцинира. не ме разбирай погрешно - вярваш съм и съм уверен, че съществува Бог, с каквото и име да го наричат различните народи (няма как в един и същ момент на шест противоположни края на планетата ни 1 от 10 маймуни да е поела по пътя на еволюцията, а другите 9 да са си останали маймуни. убеден съм в доброто начало и изначалната искра, започнала всичко), но смятам, че човек трябва да се прекланя пред доброто начало, а не пред определени символи...

Щом вече не може да мести предмети значи едва ли се кланя пред тези символи.

Щом вече не може да мести предмети значи едва ли се кланя пред тези символи.

братле, веднъж един приятел от Пловдив донесе едни дребни кафеви гъбки от Пирин, увити в един вестник, изядохме по 20 и после 5-6 часа всичко ми се струваше някак... меко - говоря ти за метални повърхности, стени, дървена маса и т.н. просто ръката ми потъваше и можех да се закълна, че наистина всичко е реално. та, какво е реално и какво - не е много относително понятие. затова му викам на пичагата да смени дилъра просто... или не, да не го сменя най-добре, явно оня си разбира от работата

братле, веднъж един приятел от Пловдив донесе едни дребни кафеви гъбки от Пирин, увити в един вестник, изядохме по 20 и после 5-6 часа всичко ми се струваше някак... меко - говоря ти за метални повърхности, стени, дървена маса и т.н. просто ръката ми потъваше и можех да се закълна, че наистина всичко е реално. та, какво е реално и какво - не е много относително понятие. затова му викам на пичагата да смени дилъра просто... или не, да не го сменя най-добре, явно оня си разбира от работата

о_О, 20 халюциногенни гъби

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.