Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телекинезата - мит или реалност?

Featured Replies

Телекинезата ? - според мен е бъдеща реалност,бъдеща способност на човешкия мозък.

• Отговори 57
  • Прегледи 7,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор
Телекинезата ? - според мен е бъдеща реалност,бъдеща способност на човешкия мозък.

когато поставих тази тема за обсъждане,знаех,че ще има хора,които ще погледнат с недоверие,нормално,отрицанието е първосигнална човешка реакция,когато човек се сблъсква с нещо ново и непознато.а на този,който намеква за наркотици,мога да му кажа само едно - нека да дойде с мен да ми вземат кръвна проба в някоя болница,за да му докажа,че не се друсам!!!

когато поставих тази тема за обсъждане,знаех,че ще има хора,които ще погледнат с недоверие,нормално,отрицанието е първосигнална човешка реакция,когато човек се сблъсква с нещо ново и непознато.а на този,който намеква за наркотици,мога да му кажа само едно - нека да дойде с мен да ми вземат кръвна проба в някоя болница,за да му докажа,че не се друсам!!!

Въобще да не ти пука кой какво си мислел!

И аз ти вярвам.

Всички сме имали тази способност и още много други като ясновидство, телепатия, левитация, самолечителски способности, но за жалост те са забравени и закърнели. При теб способността за телекинеза се е отворила спонтанно и временно. Това не е изключено и при напълно нормална работа на мозъчните клетки.

Чудно ми е как работи телекинезата. Все пак трябва да има някой орган в човешкото тяло, който да я поддържа.

Защо тогава такъв орган не е открит? Все пак левитацията е напълно възможна в лабораторни условия - имам предвид магнитната левитация...

А тези работи за психически енергии и т.н. - според мен са пълни измишльотини biggrin.gif

Редактирано от maxim4o (преглед на промените)

а на този,който намеква за наркотици,мога да му кажа само едно - нека да дойде с мен да ми вземат кръвна проба в някоя болница,за да му докажа,че не се друсам!!!

...може би трябва да започнеш?

братле, веднъж един приятел от Пловдив донесе едни дребни кафеви гъбки от Пирин, увити в един вестник, изядохме по 20 и после 5-6 часа всичко ми се струваше някак... меко - говоря ти за метални повърхности, стени, дървена маса и т.н. просто ръката ми потъваше и можех да се закълна, че наистина всичко е реално. та, какво е реално и какво - не е много относително понятие. затова му викам на пичагата да смени дилъра просто... или не, да не го сменя най-добре, явно оня си разбира от работата

Мозъкът ти го е чуствал реално, за тебе е било реално. Но това не значи, че е било истина, а не просто една халюцинация. Защото е било точно това.

• Автор
Мозъкът ти го е чуствал реално, за тебе е било реално. Но това не значи, че е било истина, а не просто една халюцинация. Защото е било точно това.

знаех си,че е било халюцинация,но не мога да си го обясня - не съм бил в стрес или нещо подобно,нито пък съм се друсал,както твърди мосю калдата.все пак благодаря за подкрепата на двама-трима човека от форума,те си знаят кои са. :speak:

казах вече - реалността е относително нещо, особено пък ако се сравняват две личностни реалности. никога не можеш да кажеш за другия дали той или ти живеете в заблуда.

знаех си,че е било халюцинация,но не мога да си го обясня - не съм бил в стрес или нещо подобно,нито пък съм се друсал,както твърди мосю калдата.все пак благодаря за подкрепата на двама-трима човека от форума,те си знаят кои са. :speak:

виж, просто следващият път запиши на всичко на видео. тва не е като духовете, че камера да не го хване, сещаш ли се..? а дотогава извинявай, но няма да ти повярвам.

Редактирано от kaldata.com (преглед на промените)

виж, просто следващият път запиши на всичко на видео.

И пак толкова ще повярваш. Лесно е да се нагласи това, дори сега да потърся, бих намерил записи на телекинеза в действие, кой от кой по-реални.

Редактирано от mxp (преглед на промените)

• Автор
казах вече - реалността е относително нещо, особено пък ако се сравняват две личностни реалности. никога не можеш да кажеш за другия дали той или ти живеете в заблуда.

виж, просто следващият път запиши на всичко на видео. тва не е като духовете, че камера да не го хване, сещаш ли се..? а дотогава извинявай, но няма да ти повярвам.

здравей калдата,напълно съм съгласен с теб.ще спестя некой лев,от утре почвам работа,а отдавна си мечтая за една дигитална камера.когато запиша експериментите си,ти може би тогава ще ми повярваш,но ще се появат пък тогава други хора,които ще кажат,че съм манипулирал записа,но пък тогава ще имам надявам се твоята подкрепа.

Реалността, не е относителна, нито променлива. Тя е една за всеки един от нас. Може би всеки ще каже, че има собствена реалност, но това не е така. Живеем в един свят, тези които казват, че света е различен за един и друг за друг са прави, но той си остава един сегашен свят, а не свят в който живеем два живота на две места. Не може да казваш, че реалността е относителна. Представи си, че сега съм до тебе, ти си изял тези гъби и виждаш всичко реално, защото си буден. Тези меки предмети са наистина меки за тебе, но аз дали ще виждам всичко това? Напротив, ще виждам как опиптваш предметите и се кефиш като куче на кокъл. cool.gif

Не усещаш ли, че е от гъбите които си изял?

Понеже са били отровни? При по-голяма концентрация на приетата отрова от отровните се наблюдава еуфория, делириум, халюцинации, а в най-тежките случаи гърчове и загуба на съзнание.

Редактирано от ZOnDiTino (преглед на промените)

за да се премести нещо трябва да се вземе енергия от някъде... щото иначе не става... а за хипнозата аз лично не вярвам - е има хора дето са поддатливи ама има и такива дето не са... така че ако не може да се влияе на всеки, няма хипноза... след 20 години може и да има, но ме съмнява щото хората стават все повече като брой и с по малко умствен багаж - причината за по малкото багаж са новите технологии и прогреса от които човека затъпява - няма да смята - калкулатор си има, ако трябва да направи нещо - вика фирма, бе въобще тенденцията е следната - все малко хора движат технологиите, а стадото потребители се възползва на готово и става все по тъпо и тъпо...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Хайде, по-скоро я изследвайте и научете всеки човек да я използва.

Защо само единици трябва да я владеят ? Ами предавайте си опита на останалите. Направете я всеобщо достояние.

Ми ... изследвана е и не може всеки човек да я използва. Защото хората са различни. Нали въпросът беше дали е мит, или реалност?

(ох, явно не четете руски ...)

Редактирано от Багира (преглед на промените)

Ми ... изследвана е и не може всеки човек да я използва. Защото хората са различни. Нали въпросът беше дали е мит, или реалност?

(ох, явно не четете руски ...)

Ох, явно ти не четеш както трябва :

Някои изследователи смятат, че всеки от нас е надарен с подобни "паранормални" способности, които някога са били естествени за човека, просто се намират в скрито състояние. Бъдещите експерименти може би ще помогнат да се разкрие природата на телекинезата. Засега можем само да констатираме факта на съществуването на особена псиенергия, управляваща този феномен.

няма телекинеза, мисловни енергии да местят предмети както си искат много трудна работа, да въздействат на предметите може до някъде, но не и да ги местят във въздуха примерно.

Няма и телепортация, говоря за способността на човек да се телепортира сам себе си или други предмети.

няма телекинеза, мисловни енергии да местят предмети както си искат много трудна работа, да въздействат на предметите може до някъде, но не и да ги местят във въздуха примерно.

Няма и телепортация, говоря за способността на човек да се телепортира сам себе си или други предмети.

имаш предвид да изпариш вода, да счупиш чаша ...

Ох, явно ти не четеш както трябва :

"Някои изследователи смятат, че всеки от нас е надарен с подобни "паранормални" способности, които някога са били естествени за човека, просто се намират в скрито състояние. Бъдещите експерименти може би ще помогнат да се разкрие природата на телекинезата. Засега можем само да констатираме факта на съществуването на особена псиенергия, управляваща този феномен."

Добре, де, ама в цитираната от мен статия става ясно, че не се говори за псиенергия, а за ултразвук, който може да бъде излъчен, в случая, от Кулагина. То ест, поне в това изследване, не става дума за бъдещи изследвания, а за направени вече. Този случай е доказан и изяснен.

Телепортацията си е нещо друго. Това все още е в света на фантастиката. Освен когато става дума за ключовете ми.

Редактирано от Багира (преглед на промените)

"Някои изследователи смятат, че всеки от нас е надарен с подобни "паранормални" способности, които някога са били естествени за човека, просто се намират в скрито състояние. Бъдещите експерименти може би ще помогнат да се разкрие природата на телекинезата. Засега можем само да констатираме факта на съществуването на особена псиенергия, управляваща този феномен."

Добре, де, ама в цитираната от мен статия става ясно, че не се говори за псиенергия, а за ултразвук, който може да бъде излъчен, в случая, от Кулагина. То ест, поне в това изследване, не става дума за бъдещи изследвания, а за направени вече. Този случай е доказан и изяснен.

Телепортацията си е нещо друго. Това все още е в света на фантастиката. Освен когато става дума за ключовете ми.

Какво значение има дали е ултразвук, инфрасветлина или нещо друго ?

Откъде знаеш, че не може всеки да я овладее ?

Темата е "Телекинеза- мит, или реалност" .

Опитах се да твърдя, че е реалност, поне в един случай, документиран и изследван. Може ли всеки да има такава способност? Да я владее? Не знам и не твърдя, че знам. По- скоро не. Не всички пеят вярно, нали? А пеенето е по- лесно достъпно.

За опасностите от такива възможности в неумели хора няма да говорим. А и да не става "Кон не видяло, крака размахало". Нека видим дали я има тази възможност.

• Автор
Темата е "Телекинеза- мит, или реалност" .

Опитах се да твърдя, че е реалност, поне в един случай, документиран и изследван. Може ли всеки да има такава способност? Да я владее? Не знам и не твърдя, че знам. По- скоро не. Не всички пеят вярно, нали? А пеенето е по- лесно достъпно.

За опасностите от такива възможности в неумели хора няма да говорим. А и да не става "Кон не видяло, крака размахало". Нека видим дали я има тази възможност.

"когато докажа възможностите си ще се чуе,когато не - ще умра в забвение"

• 3 седмици по-късно...

И аз...май миналата година беше, се опитвах да си развия телекинезата,ама много ме болеше главата и се отказах m048.gif

• 1 месец по-късно...

Преди време движихме 4-ма човека. Единия от тях премести фас на цигара с поглед пред нас останалите. Отделно, този същия сложи ръка на крака ми, за да ми покаже, че може да влее енергия. Усещането е, все едно се подува крака ти и се пълни с нещо си и е толкова осезаемо, че чак се стъписах по него време. Факт обаче, енергията съществува - неоспоримо. Колкото и налудничево да звучи даже може човек да си зареди батериите със собствената си енергия, която притежава. Даже може да го демонстрира на скептиците. Аз съм го правила пред родителите ми в нас.

Пробвах веднъж нещо подобно, но с игла - изкриви се много лекичко. Само това. Нищо повече, нищо друго. Даже не знам как се получи. Ъ! Друг път, когато съм пробвала нещо такова не се е получило.

Редактирано от Someone_Else (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.