Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аномалия при стартиране !

Featured Replies

• Автор
Дисковете SAMSUNG имат едно джъмперче отзад-виж го как е поставено.

Ще трябва да те разочаровам сигурно но няма джъмперче има ги тез там метални пластинки ли как се наричат ама пластмасовото онуй черното дето се поставя върху тях го няма (извинявай за неграмотното обеснение) sad.gif

Редактирано от airbus380800 (преглед на промените)

Ще трябва да те разочаровам сигурно но няма джъмперче има ги тез там метални пластинки ли как се наричат ама пластмасовото онуй черното дето се поставя върху тях го няма (извинявай за неграмотното обеснение) sad.gif

Не-обяснението си е много добро-аз нещо не съм наред-сори :)

• Автор
Не-обяснението си е много добро-аз нещо не съм наред-сори :offtopic_s:

Имам странното чувство че е от недостиг на захранване .От 4 часа от как изключих Самсунга и едното ДВД (което не ползвам често щото е за lightscribe дискове) няма син екран няма аномалии всичко си работи . От фирмата ми обещаха че ако се наложи ще ми сменят захранването дори и отново дъното 3-ти път първото правеше подобни проблеми.

Имам странното чувство че е от недостиг на захранване .От 4 часа от как изключих Самсунга и едното ДВД (което не ползвам често щото е за lightscribe дискове) няма син екран няма аномалии всичко си работи . От фирмата ми обещаха че ако се наложи ще ми сменят захранването дори и отново дъното 3-ти път първото правеше подобни проблеми.

Това най-лесно може да се провери :rolleyes: Помоли фирмата да пробват с истинско захранване ( па макар и с по-малко ватове).

• Автор
Това най-лесно може да се провери :rolleyes: Помоли фирмата да пробват с истинско захранване ( па макар и с по-малко ватове).

Още Утре съм в офиса им.

Провери захранването,но аз си мисля че може да е дефектирал SATA-кабел или нужда от обновяване на firmware на твърдия диск.Нещата отиват към смяна на диска, но наистина е добре да се вземе под внимание и захранването за всеки случай...Може ли да напишеш точния модел на диска!

• Автор
Провери захранването,но аз си мисля че може да е дефектирал SATA-кабел или нужда от обновяване на firmware на твърдия диск.Нещата отиват към смяна на диска, но наистина е добре да се вземе под внимание и захранването за всеки случай...Може ли да напишеш точния модел на диска!

cool.gif Днес във Фирмата ми смениха захранването беше ISO - 400W а сега е fortron 450W Всичко върви и хвърчи с бясна скородт без СИНИ екрани . laugh.gif Краай на мъките !! За всеки случай по нататък ще си купя и стабилизатор за компа . Включване : 1 Стабилизатор от него UPS и от UPS компа с Fortrona . А сега да го видя тока дето ми взе акъла :rolleyes:

Още веднъж благодаря на всички вас които ми помогнахте в темата :baby::rolleyes:

Редактирано от airbus380800 (преглед на промените)

За всеки случай по нататък ще си купя и стабилизатор за компа . Включване : 1 Стабилизатор от него UPS и от UPS компа с Fortrona . А сега да го видя тока дето ми взе акъла ;)

Какво имаш в предвид под стабилизатор, ония от живково време за черно-белите телевизори Пирин ли cool.gif

cool.gif Днес във Фирмата ми смениха захранването беше ISO - 400W а сега е fortron 450W Всичко върви и хвърчи с бясна скородт без СИНИ екрани . laugh.gif Краай на мъките !! За всеки случай по нататък ще си купя и стабилизатор за компа . Включване : 1 Стабилизатор от него UPS и от UPS компа с Fortrona . А сега да го видя тока дето ми взе акъла :nono:

Още веднъж благодаря на всички вас които ми помогнахте в темата :P;)

Айде честито!!! biggrin.gif

Пожелавам ти безпроблемно използване на компютъра.

• Автор
Какво имаш в предвид под стабилизатор, ония от живково време за черно-белите телевизори Пирин ли cool.gif

Да подобен от Conrad защото се оказва че токът при нас е много променлив 200;190;180;210; Във вилна зона съм ЮПИЕСА много често цъка явно нещо превключва разни режими .Посъветва ме електро инженер !

Да подобен от Conrad защото се оказва че токът при нас е много променлив 200;190;180;210; Във вилна зона съм ЮПИЕСА много често цъка явно нещо превключва разни режими .Посъветва ме електро инженер !

Можеш да вземеш само едно устройство, като минимум е нещо като това - цък а като място за пазаруване - например от Вали - цък

Този също ще цъка, такава е логиката на тези устройства от този клас. При излизане от зададените граници на напрежението се превключва с реленце източника на изходното му напрежение от директен изход от мрежата към преобразувателя от батерията му.

Има едно малко но в случая. Обхвата на тези евтините устройства е около и в границите на 192 до 272 волта. От написаното от теб по-горе (180 волта) си мисля, че няма да е достатъчно, визирам долната граница. И както винаги опираме до парите, мам@@@м sad.gif Поне от личен опит из вилните зони на Сливен зная, че напрежението играе в широки граници. Но едно наистина хубаво устройство, което покрива обхвата от около 120 до около 260-270 волта е с цена над 370 лева, от т.н. онлайн UPS, ето едно примерче - цък И освен това няма да цъка... laugh.gif Написах хубаво в смисъл, че покрива ел.параметрите но като качество и класа е някъде на минимума в ерархията на марковите производители, успех с тоците :)

• Автор
Можеш да вземеш само едно устройство, като минимум е нещо като това - цък а като място за пазаруване - например от Вали - цък

Този също ще цъка, такава е логиката на тези устройства от този клас. При излизане от зададените граници на напрежението се превключва с реленце източника на изходното му напрежение от директен изход от мрежата към преобразувателя от батерията му.

Има едно малко но в случая. Обхвата на тези евтините устройства е около и в границите на 192 до 272 волта. От написаното от теб по-горе (180 волта) си мисля, че няма да е достатъчно, визирам долната граница. И както винаги опираме до парите, мам@@@м sad.gif Поне от личен опит из вилните зони на Сливен зная, че напрежението играе в широки граници. Но едно наистина хубаво устройство, което покрива обхвата от около 120 до около 260-270 волта е с цена над 370 лева, от т.н. онлайн UPS, ето едно примерче - цък И освен това няма да цъка... laugh.gif Написах хубаво в смисъл, че покрива ел.параметрите но като качество и класа е някъде на минимума в ерархията на марковите производители, успех с тоците :)

Ами аз в момента съм с BELKIN UPS -96BGN Старият ми беще Мустек ама гръмна . Миисля по принци п по нататък да взема нещо марково Дори над 500 лева но засега възможностите са ми толкова колкото да добавя към този UPS един стабилизатор за всеки случай ,както ти казах от Конрад за 130 лева. Но до края на годината определено ще мина на марков професионален вариант . Тогава със сигурност ще те подсетя да дадещ идея cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.