Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Домашно караоке

Featured Replies

Здравейте! Имайки предвид заглавието на темата, съм сигурен че ще предположите, че певческите ми възможности са на ниво Публикувано изображение В техномаркет гледах едни крайно "професионални" микрофони за по 30лв., но в интернет четох, че е нужно и нещо наречено миксер, предполагам усилвател, за да може да се усилва звука на микрофона, иначе се чувал слабо. Като имате предвите предвид, цената на микрофона, моля препоръчайте ми подходящ за него миксер. Дано да не бъркам понятията, но откровено казано съм доста бос в тази тема. И дори, и такъв микрофон, предполагам че малко или много ще е по-качествен от сегашния ми компютърен микрофон за 10лв., нали? Благодаря предварително!

Редактирано от life_alert (преглед на промените)

Миксер = смесител... В общи линии изравнява сигнала на музиката със сигнала на микрофона и сигнала на каквото още включиш на входа... Писал съм проект на 3-канален смесител, мога да пиша с часове... В общи линии няма нищо сложно в него... Ако имаш усилвател с повече от един вход и може да работят два входа едновременно - готов си... Иначе не мисля че са особено евтини, имайки предвид, че вървят с 300 000 настройки, еквилайзери и т.н., от които реално ще ползваш 20-тина...

• 3 месеца по-късно...

Здравей,имайки предвид,че говориш за КАРАОКЕ...съм наясно с певческите ти възможности да...

Миксер = смесител... В общи линии изравнява сигнала на музиката със сигнала на микрофона и сигнала на каквото още включиш на входа... Писал съм проект на 3-канален смесител, мога да пиша с часове... В общи линии няма нищо сложно в него... Ако имаш усилвател с повече от един вход и може да работят два входа едновременно - готов си... Иначе не мисля че са особено евтини, имайки предвид, че вървят с 300 000 настройки, еквилайзери и т.н., от които реално ще ползваш 20-тина...

Що се отнася до тебе батка... не си в час с материала... щом стане дума за пеене първото нещо което трябва да се сетиш е миксер = микрофонен ефект. А смесителя... отделна тема... той може да си регулира силата на микрофона и от ПС-то или всеки вход на микрофон си има потенциометър и се регулира където и да е.

Здравейте! Имайки предвид заглавието на темата, съм сигурен че ще предположите, че певческите ми възможности са на ниво Публикувано изображение В техномаркет гледах едни крайно "професионални" микрофони за по 30лв., но в интернет четох, че е нужно и нещо наречено миксер, предполагам усилвател, за да може да се усилва звука на микрофона, иначе се чувал слабо. Като имате предвите предвид, цената на микрофона, моля препоръчайте ми подходящ за него миксер. Дано да не бъркам понятията, но откровено казано съм доста бос в тази тема. И дори, и такъв микрофон, предполагам че малко или много ще е по-качествен от сегашния ми компютърен микрофон за 10лв., нали? Благодаря предварително!

Моите знания за миксер се изчерпват с това,че го свързвам с разбиване на яйца и правене на торти Публикувано изображение ...Не си казал къде ще включваш микрофона,затова ще споделя моя опит...Купих на хлапето си микрофон за 19 лв. и го включвам в ДВД-то,има си опция "караоке" и да ти кажа добре си се чува...Може да се пее върху песен,може и самостоятелно,но това всичко е малко аматьорско,много зависи ти какво търсиш...Поздрави.
  • 2 месеца по-късно...

Моля ви, помагайте. Абсолютен лаик съм в областта. Домашното ми кино няма вход за микрофон. А аз имам http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=SBCMD150/00&slg=bg&scy=BG - такъв микрофон. Като го свържа към лаптопа, как да изкарам звука през домашното кино? Какъв е този миксер? :eek:

• 1 година по-късно...

Хора къде се намира тази опция КАРАОКЕ при DVD-то за да си го настоя.
Очаквам СПЕШЕН ОТГОВОР моля ви.

Хора къде се намира тази опция КАРАОКЕ при DVD-то за да си го настоя.

Очаквам СПЕШЕН ОТГОВОР моля ви.

Я ЧЕТИ ПРЕДИ ДА ПОСТВАШ ВЪВ ФОРУМА!

Я ЧЕТИ ПРЕДИ ДА ПОСТВАШ ВЪВ ФОРУМА!

Така и неразбрах

Нещо такова мисля,че би свършило работа на автора :)

ЦЪК

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.