Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Шампионска лига - мнения, коментари, резултати

Featured Replies

• Автор
Няма какво да си говорим определено Барселона е отборът! :)  :clap:  :clap: ,но по никакъв начин не може да отпишем както Милан така и Баиерн :)

<{POST_SNAPBACK}>

Напълно съгласен съм с теб :P:):P

• Отговори 91
  • Прегледи 8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

само Барса и Реал Мадрит.Те сякаш имат най-мнохо шанс да спечелят.Все пак да не забравяме кои футболисти играят в Реал. :)

Искам само да ВИ кажа, че това Барца и там някакви си други са просто участници, а не шампиони!!! Истинският шампион е Челси! Лондонският гигант ще прегази всички, без милост, а Мауриньо ще се хили тънко с Купата в ръце!

Благодаря за вниманието! biggrin.gif

• Автор
Искам само да ВИ кажа, че това Барца и там някакви си други са просто участници, а не шампиони!!! Истинският шампион е Челси! Лондонският гигант ще прегази всички, без милост, а Мауриньо ще се хили тънко с Купата в ръце!

Благодаря за вниманието! biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Верно,може и да ги прегази с по 1:0{в което се съмнявам}, но не мисля че играят нещо повече от Манчестър,Ювентус или Бауерн ;);):wors:

Барса,ОлЕ Champion:P

• Автор
Много искам Барса да вдигне купата, но не се знае. Сега предстои труден мач срещу Челси.

<{POST_SNAPBACK}>

В който ще бием :):):nono::nono:

само Барса и Реал Мадрит.Те сякаш имат най-мнохо шанс да спечелят.Все пак да не забравяме кои футболисти играят в Реал.

Да имат големи футболисти,но ги виждаме какво могат с тези "големи футболисти". Въртят се около 5-то и 4-то място в Примера Девизион!! ;)

• Автор

Да имат големи футболисти,но ги виждаме какво могат с тези "големи футболисти". Въртят се около 5-то и 4-то място в Примера Девизион!! :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

Прав си не ги биват много звездните ;):hush::yanim:

Да имат големи футболисти,но ги виждаме какво могат с тези "големи футболисти". Въртят се около 5-то и 4-то място в Примера Девизион!! ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Едно е Примера ... друго е Шампионската лига ... все пак да не забравяме как феновете на Реал наричат купата на Европейските шампиони - нашата купа ... затова не бива да се подценяват шансовете на Реал ... те играят там винаги по-вдъхновено :hush:

• Автор

Едно е Примера ... друго е Шампионската лига ... все пак да не забравяме как феновете на Реал наричат купата на Европейските шампиони - нашата купа ... затова не бива да се подценяват шансовете на Реал ... те играят там винаги по-вдъхновено :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

А сега си мисля,че май и Лион не е за подценяване-имат добри играчи и биха Реал в доста интересен мач ;):hush::yanim: :bye: :bye:

А сега си мисля,че май и Лион не е за подценяване-имат добри играчи и биха Реал в доста интересен мач :hush:  :hush:  :hush:  :bye:  :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

естествено , че не са за подценяване ... всеки отбор който е достигнал до тази фаза не е за подценяване :nono:

• Автор

естествено , че не са за подценяване ... всеки отбор който е достигнал до тази фаза не е за подценяване :nono:

<{POST_SNAPBACK}>

Е да де ама винаги има фаворити и Лион май е от тях :eek::eek::eek:

Е да де ама винаги има фаворити и Лион май е от тях :beer:  :eek:  :eek:

<{POST_SNAPBACK}>

е то последните години май фаворитите все се дънят...

• Автор

е то последните години май фаворитите все се дънят...

<{POST_SNAPBACK}>

Тук си прав :);):yanim::yanim:

• 3 седмици по-късно...

Байерн - Милан 1-1

ПСВ Айндховен - Лион 0-1

Бенфика - Ливерпул 1-0

Реал - Арсенал 0-1

Аз все още се учудвам на Лион - за ман те са потенциални финалисти.Според мен другата изненада е победата на Бенфика cool.gif

Real Madrid

<{POST_SNAPBACK}>

Пак паднахте :wors:

Шегувам се,дразня те :wors: В интерес на истината стана добър мач но Реал бяха доста безидеини в нападение.Зидан нямаше ден,Роналдо гледа мача пак от близо(според мен нямате нападатели)Играха добре но стигне ли се до накаателното поле и краи.Дано догодина да имате повече късмет. :)

Редактирано от bo6ko (преглед на промените)

Видя се тази вечер как Челси ще излезе и ще играе срещу всички едновременно и ще ги бие с разлика от 100 гола, ни Бенфики, ни Лиони, ни Барцелони....сите са спукани балони! Предлагам днес да гледате Внимателно как Челси печели Обезателно, защото съвременният футбол е повече прагматичен отколкото техничен!

Хайде :beer: фенове на Челси, дойде редът на Адската машина на Мауриньо да Мачка!!

biggrin.gifcool.gif:):hush::jeer::ph34r:

Пак паднахте :P

Шегувам се,дразня те :P В интерес на истината стана добър мач но Реал бяха доста безидеини в нападение.Зидан нямаше ден,Роналдо гледа мача пак от близо(според мен нямате нападатели)Играха добре но стигне ли се до накаателното поле и краи.Дано догодина да имате повече късмет. :)

<{POST_SNAPBACK}>

Абе то още не е сигурно дали Реал сега ще отпаднат от Арсенал! Ама като ги гледам сега Барса срещу Челси ми те първото полувреме само ч удар на Роналдинио, след тва Чесли повежда с човек по малко (повече от 50 мин. за доста пресилен червен картон), но поне второто полувреме е подобаващо за този мач! не че Челси ме радват, точно обратното ама на Барса така да им играеш с човек по малко си е направо Профисионализм и Мауринио!!!!!! :)

Челси - Барселона 1-2

Вердер - Ювентус 3-2

Аякс - Интер 2-2

Рейнджърс - Виляреал 2-2

Явно всичко ще се реши в реваншите.Според мен Рейнджърс със сигурност отпадат :bye:

Видя се тази вечер как Челси ще излезе и ще играе срещу всички едновременно и ще ги бие с разлика от 100 гола, ни Бенфики, ни Лиони, ни Барцелони....сите са спукани балони! Предлагам днес да гледате Внимателно как Челси печели Обезателно, защото съвременният футбол е повече прагматичен отколкото техничен!

Хайде  :)  фенове на Челси, дойде редът на Адската машина на Мауриньо да Мачка!!

biggrin.gif  cool.gif  :)  :hush:  :jeer:  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Аааа нещо не разбрах какво каза? :)

• Автор

Мда моят фаворит Барселона продължава 70% със сигурност :P:wors:;)

Невероятен мач,много автоголове{и миналата година ги имаше-явно като не могат да вкарват са решили да е в собствената им врата}

Попадението на камерунеца Eто'o е под номер 300 за Барселона в най-престижния футболен турнир.

Барса няма да има конкуренция тази година . Освен това те от доста годинки вече не са я вземали . И точно сега е момента

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.