Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Шампионска лига - мнения, коментари, резултати

Featured Replies

Шампионската лига в последно време,а не само тя, стана някакси много непредсказуема.Въпреки,че с играта си,която на мен лично изключително много ми допада,Барса показва страхотни постиженоя не се знае,ако примерно се изправи срещу Ювентус или пък Милан,ако продължат тези отбори де,където играта им е въз основата на това да рушат играта на съперника,какво ще стане.Лично за мен основен фаворит за финала си остава отново Милан.Не защото съм им върл фен,а защото изключително много се нуждаят от това,за да спасят сезонна,а в такива ситуации Милан не веднъж е доказал,че може да се справи особено ако е притиснат до стената.

• Отговори 91
  • Прегледи 8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Аз пък поддържам своето мнение, че Барселона ще бъдат победители в този сезон на шампионска лига, не защото съм им "върл" (както се изрази randb :) )фен , а защото с играта си те го показват. :clap:

1.Успяха да обърнат мача с Челси за 10 мин.(назнам за колко точно ,но..... )

2.Рйикард израсна страшно много като треньор и го показва с тактическите ходове, който предприема! :)

3. При тях играят звезди като РОНАЛДИНЬО , ЕТО'О, ЛЕО МЕСИ и др. и те се сработват по чудесен начин. Цари някакво спокоиствие и разбирателстово между тях. :P И ето защо смятам моя любим отбор за основен фаворит!

:bye:

2.Рйикард израсна страшно много като треньор и го показва с тактическите ходове, който предприема! :)

<{POST_SNAPBACK}>

Нека да не забравяме Франк Рийкард къде стана звезда,а и когато беше тренъор на Холандия на Европейското 2000 не му беше много приятно срещу Италия.Но времето ще си покаже...

• 2 седмици по-късно...

БАРСЕЛОНА - Челси 1-1

ЮВЕНТУС - Вердер 2-1

ВИЛЯРЕАЛ - Рейнджърс 1-1

Според мен нищо изненадващо,с изключение може би на трудната победа на Ювентус :bye:

• Автор
БАРСЕЛОНА - Челси 1-1

ЮВЕНТУС - Вердер 2-1

ВИЛЯРЕАЛ - Рейнджърс 1-1

Според мен нищо изненадващо,с изключение може би на трудната победа на Ювентус  :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Мда съгласен съм-Важното е,че Барселона и Ювентус продължават напред

А за играта на Челси си мисля,че не заслужаваха да продължат-не показа,че искат победата още от 1 минута :love::P;)

Както се казва -На спечелилите,честито :wors::mark:

MИЛАН - Байерн 4-1

ЛИОН - Айдховен 4-0

Ливърпул - БЕНФИКА 0-2

АРСЕНАЛ - Реал 0-0

За мен изненадите са две : разгромът на Баейрн и въобще развръзката в двойката Ливърпул - Бенфика.Продължавам да твърдя,че Лион ще е един от финалистите :bye:

Според мен Барселона и Милан са на финал.Лион играят добре но да не забравяме кои беше противника им-Антховен.Едно е да отстраниш Челси които газят всичко наред,друго е да играеш срешу Аинтховен.

• Автор

Изненадващо отпадане и не дотам на Реал Мадрид-Испаднали са в доста сериозна криза и н/з кой може да ги спаси

Ето и коментара на Рафаел Бенитес след мача Ливърпул-Бенефика

"Ако анализираме мача като цяло, всичко е много ясно: ние създадохме положения, които не успяхме да реализираме. Освен това получихме гол, който всичко промени. Ние трябваше да атакуваме, а те можеха да контраатакуват. Бяхме много сигурни в успеха преди мача, виждах го в очите на играчите, но това не беше достатъчно".

Днес беше теглен жребият за Шампионската лига.Ето съперниците:

Четвъртфинали:

Арсенал - Ювентус

Олимпик Лион - Милан

Интер или Аякс - Виляреал

Бенфика - Барселона

* първите срещи са на 28/29 март, а реваншите - на 4/5 април

Полуфинали:

Арсенал или Ювентус - Интер/Аякс или Виляреал

Лион или Милан - Бенфика или Барселона

* първите срещи са на 18/19 април, а реваншите - на 25/26 април

Финал: 17 май в Париж.

Напоследък Ливърпул създават доста положения, но не могат да отбележат. А Бенфика се представиха добре и предвид лошата форма на Европейския шампион ги отстраниха.

За мен изненада е лошата игра на Байерн Мюнхен. Милан можеха да ги победят и без помощ от страна на германците, но не чак толкова.

А за Реал Мадрид какво да кажа. Ясно е, че докато не се оправи ситуацията в клуба, навън нищо няма да се постига.

Колкото и да се спекулира с факта, че след като Барселона отстраниха Челси те са шампиони, за мен победителя ще си остане неизвестен до последния съдийски сигнал на финала. :baby:

• Автор
да ...моите любимци Лион определено нямаха късмет при жребия - може би имат някакъв немалък шанс с/у Милан,но Барса...  :P

<{POST_SNAPBACK}>

Всичко е възможно-Барса са в много добра форма,но и Лион не са за отписване laugh.giflaugh.gif

Редактирано от m_mihov (преглед на промените)

Мен ме е яд че се срещат Милан и Барселона на полуфинала(почти е сигурно)emil644466-Лион са нелош отбор,доказаха това с достигането си до този етап на турнира,но да имат шансове за титлата ми звучи хипотетично.Бяха до тук, Милан ще им покаже как се играе футбол.На мен жребия не ми харесва за да стигнат до тук Барселона трябваше да отстранят Челси,а за да спечелят купата трябва да минат (най-вероятно)през Беенфика,Милан и Ювентус.За това тази купа е наи-ценната в Европа,треябва да си наистина най-добрия за да я притежаваш. :P

Редактирано от bo6ko (преглед на промените)

• Автор

Интер победи Аякс с 1:0 и с общ резултат 3:2 продължава напред

Следващият им съперник на четвъртфиналите е Виляреал :bye: :bye:

• 2 седмици по-късно...

Четвъртфинали първи срещи:

Арсенал - Ювентус 2-0

Бенфика - Барселона 0-0

Крайно съм изненадан преди всичко от резултата в Лондон :yanim: В Лисабон няма изненада според мен

И аз съм изненадан. Неприятно:(. Но нямаше какво да направим - ние играхме безобразно, а Арсенал - перфектно, за което им свалям шапка. Браво! Иска ми се да стане чудо на реванша, но вероятността е нищожна. Особено ако играем по същия начин.

Ювентус се държа като хъркащата госпожа, а Арсенал като напорист младеж който иска да я награби! В крайна сметка всички видяха, величието на колективната игра и общата амбиция за победа на Арсенал, както и неорганизираната и разплетена защита на Юве в комбинация със беззъбо нападение!

Тея момченца от Бенфика трябва да запалят свещички в църквата и да се помолят на дедо Господ и следващият път Етоо да ги пожали от 0,5м от празната им врата! Не знам кой е излъгал вратаря на Бенфика че става за чеп за зеле, по скоро да си взема партакешите и да си бие дузпата към някой селски тим от н-тата дивизия на Португалия, че с тези изяви е точно за там, сладура! За жалост ако така играят девойките от Барца, финала ще го гледат у дома пред телевизорите си!

Тази вечер само англииският футбол ликува чрез Арсенал, с типичната си прагматичност, която радва окото на обикновенният зрител!

Хайде със здраве cool.gif

И аз съм изненадан. Неприятноsad.gif. Но нямаше какво да направим - ние играхме безобразно, а Арсенал - перфектно, за което им свалям шапка. Браво! Иска ми се да стане чудо на реванша, но вероятността е нищожна. Особено ако играем по същия начин.

<{POST_SNAPBACK}>

И особено без Виера и Зебина.

Мисля си , че Юве няма никакви шансове , понеже на реванша трябва да натискат , а всички знаем Арсенал колко са силни на контраатаки .

Четвъртфинали първи срещи:

Лион - Милан 0-0

Интер - Виляреал 2-1

Ами нищо изненадващо за мен.Интер според мен ще продължи без проблеми,а тъй като съм голям привърженик на Лион все още се надявам на крайна победа cool.gif

Четвъртфинали втори срещи:

Милан - Лион 3-1

Виляреал - Интер 1-0

Жалко за моите любимци Лион,обаче за мое щастие не познах за Интер - те са един от отборите,който мразя и съм много радостен,че отпаднаха :)

Лион играха чудесно.Малко не им достигна да се класират напред.Класата и опита на Милан си казаха своето.От коментара на мача разбрах че Милан достигат полуфинал за 3-ти път в последните 4 години.Шевченко има 10 гола в 9 мача за Шампионската лига.Много добър отбор.

Жалко за Лион!!! sad.gif Милан са ми от отборите, който не харесвам именно за това, защото са пълни случкари :wors: . Цял мач Олимпик контролираха играта и определено не заслужаваха да отпаднат по такъв начин.

П.П. Успех на Барса тази вечер :wors::wors:

Ами момчета и момичета незнам за кои отбор се вие но аз лично залагам с 2-ва гласа за Барса.Сяга гледам мача и доста добре се представят.Вообще няма да се очудя ако те вземат Шампионската Лига.Мн добар синхрон има в одбора и мн добри играчи и........Като цяло този сезон Барса са мн луди,те и миналия бяха доста добре но този са супер. :) :bye:

• Автор

Air_Alex виж ми първия пост---Барса са най-добри :clap::clap: --------

След първото полувреме водят 1:0 и сичко се развива страхотно за тях.Една испусната дуспа,но нищо :down::down:

а за снощните мачове съвсем малко не им достигна на Лион да бият МиланПобедата на Милан над Лион с 3:1 мина под знака на Филипо Индзаги мисля.И само 3 попадения го делят от рекорда на Рууд ван Нистелрой, който вкара 12 в лигата през сезон 2002/03.

Интер показа мн слаба игра и заслужено загуби от Виляреал :)

ето Голмайсторите в евротурнирите за всички времена:

1. Герд Мюлер (Байерн) - 69 гола (35 гола за КЕШ, 20 за КНК, 11 за УЕФА, 3 за Суперкупата на Европа)

2. Андрей Шевченко (Динамо К, Милан) - 57 гола (53 за КЕШ, 3 за УЕФА, 1 за Суперкупа на Европа)

3. Еузебио (Бенфика) - 57 гола (46 за КЕШ, 7 за КНК, 4 за УЕФА)

4. Филипо Индзаги (Парма, Ювентус, Милан) - 52 гола (32 за КЕШ, 2 за КНК, 7 за УЕФА, 7 Интертото)

5. Раул (Реал М) - 52 гола (51 за КЕШ, 1 за Суперкупата на Европа)

6. Юп Хайнкес (Хановер, Борусия М) - 51 гола (14 за КЕШ, 8 за КНК, 29 за УЕФА)

7. Алфредо ди Стефано (Реал М) - 49 гола (49 за КЕШ)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.