Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

СЪВЕТ за конфигурация

Featured Replies

Даже и с 10 лева надолу мога да му я дам въпросната карта на MSI. С какъв процесор си ги тествал двете видеокарти? Защото дори и върлите фенове на АТИ признават, че GTS250 е по-добрата карта. Отгоре на всичкото и грее по-малко. А единственият недостатък на Palit е гаранцията от две години. Иначе изпълненията им не отстъпват по качество на другите производители. Даже имат и чудесни изпълнения с нереферентни охлаждания, които са много приемлива цена. Galaxy също са евтина марка, както и Saphire и Sparkle. И те ли са скапани? Това, че слагат по-малка надценка за бранда, не ги прави лоши карти. Всъщност скъпите са Гигадръв и най-вече АСУС. Честно казано от тестовете в сервиза на МОСТ, съм останал с впечатление, че не си заслужава по-високата цена за тях. Както и впечатлението, че картите на nVidia се клокват по-добре, основно заради по-лесното охлаждане.

С моя процесор Е[email protected], 4GB DDR2 на 1680х1050 с Vista Ultimate SP1. И двете карти бяха с последните драйвери от сайтовете на Ati и nVidia - не се сещам точните версии. В CoD5, F.E.A.R. 2 и FarCry 2 GTS250 е по-бърза, а 4850 пък е малко по-бърза в Fallout 3, Crysis, и Red Alert 3. Това имам на харда - с това съм тествал. И понеже не съм голям фен на CoD и FarCry, а предпочитам стратегии и RPG си оставих 4850 за мен. A и така и не можах да подкарам хардуерно ускорение на HD Video с nVidia-та. Но както казах, разликата в производителността е +/- 5-6 кадъра, което на фона на 60-70fps е пренебрежимо малко. За спорта, естествено пуснах и 3DMark06 - e GTS250 направо смаза 4850 с почти 2000 точки разлика, но това никога не е била силната страна на ATi. Резултата беше към 15xxx за GTS250 и към 13xxx за 4850. За съжаление не остана време да тествам колко се клоква GTS250, че момчето бързаше да си вземе машината. btw, температурите на GV-R485MC-1GH с една 92мм. перка на охладителя са 40 в idle и към 65 с Furmark. Ако остане време тия дни(че това си отне един цял ден) ще тестваме двете карти на системата на приятеля който взе GTS250-тката, че той е с Е[email protected] да видим как ще се отрази малко по-висока честота и тройно по-голяма кеш памет.

Интересно :) Това си доказва, че Кризата е правена за АТИ. Наистина разликите между двете не са твърде големи. 3dMark-а е ясен :angry22: Твоят модел е с нереферентно, пасивно охлаждане. Не можах да я видя някъде разкостена, но ми изглежда с 4 хийтпайпа, което е двойно по-добре от референтните. Искаше ми се да видя и какъв е контактът с волтрегулаторите, та после ще потърся някаква дисекция на картата. Със сигурност след слагане на перка, охлаждането ще е чудесно. Ще ми бъде интересно да видя как се представят картите с повече кеш и клок на GTS-a.

п.п. сподели някоя походова стратегия, или добро РПГ-енце.

Редактирано от ivanvazovv (преглед на промените)

Честно казано и не виждам защо бутате 4850, след като за по-малко пари може да се вземе GTS250.

MSI 4850=220лв къде видя гтс250 за по-малко?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.