Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на малък лаптоп

Featured Replies

Какви лаптопи ще ми препоръчате за лаптоп 7-9 инча и до 480лв?

Какви лаптопи ще ми препоръчате за лаптоп 7-9 инча и до 480лв?

Заради парите ли си се ориентирал точно към това.

тук избора не е голям ->ASUS EEE PC 4G surf 422 лв с ДДС

и малко над бюджета -> ACER ASPIRE ONE 110 цена с ДДС 468лв но държа да отбележа че SSD-то му е по-бавно

Редактирано от gogo velev (преглед на промените)

Здравей, имам едно ASUS EEE PC 4G с Webcam чисто ново с гаранция на цена от 420 лв, ако го желаш пищи ЛС

за тази цена са само това...горе долу около тази цена са ASUS Eee,Acer Aspire ONE,MSI wind,май имаше и модел на Делл,но не следя цените на МСИ и на Делл,според мен най-много си заслужава Еее серията

Ако можеш да събереш още 120 лева си вземи Asus eee pc 1000H! :)

Ако можеш да събереш още 120 лева си вземи Asus eee pc 1000H! :P

грешка:220лв Публикувано изображение защото 1000h с linux е 700лв в мост,

аз препоръчвам да си събере още ~70лв и да си вземе Asus Eee PC 900/900A

успех Публикувано изображение

Поздрави,Гого Публикувано изображение

Редактирано от gogo velev (преглед на промените)

А какво мислите за тази оферта? http://get.bg/catalog/product_info.php?cPa...oducts_id=36421

Една колежка има същия,ползва го в комплект с външен хард диск 250 гига баита за съхраняване на информацията.Върши горе долу работа.

Имай в предвит че става само за сърфиране в мрежата и евентуално да гледаш филми.

според сайта на Most 1000H е 591.84 BGN Публикувано изображение

Пич, я по добре събери още някой лев и си вземи нещо като хората, да може да си гледаш НД филми, с ХДМИ изход да може да си ги пускаш на новите телевизори ако имаш, ако нямаш ще си купиш след време

примерно нещо - http://www.mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=39534 към 880 лева с ддс

на това примерно единствено няма да може да се играят нови игри, поради по-слабата видео карта

и най-добре кажи за какво искаш да ползваш нетбука, тогава ще може да ти се каже дали си заслужава да си купиш (личното ми мнение е че нетбуците не стават за нормална употреба, а са само за хора на които им е наложително да ползват нет навънка, иначе много не ги бива)

Редактирано от Pa4iko (преглед на промените)

Според сайта на Most 1000H е 591.84 BGN Публикувано изображение

Предимно за интернет.

тогава това делче ти върши идеална работа:

А какво мислите за тази оферта? http://get.bg/catalog/product_info.php?cPa...oducts_id=36421

...но и асуса не му отстъпва, да не кажа, че и по някои параметри го превъзхожда.

п.п. аз бих взел ASUS-а

А бе тея малките са много слаба ракийца. Имам достъп до няколко мини лаптопа и мога да кажа, че са си много бавни, гледаш 1гб рам, ама са супер мудни, дори и за интернет според мене са муднички. Тез, които съм ползвал са на една фирма и на тях се ползва само Access и хората, които работят с тях се оплакват много, че постоянно забиват, не става въпрос само за един отделен случай, а за 5-6 мини лаптопа мисля, че всички или почти всички са различни модели. А за игри нещо да не става дума изобщо... Не е проблема от Win-а , на компютрите се инсталира само Уин ХП(и съответните драйвери) и Майкрософт офис и няма нищо, което да тежи на работата на системата, но лаптопчетата си се влачат. Личното ми мнение, че тея лаптопи не са за купуване, по-добре спести някой лев и си вземи за около 800лв един нормален лаптоп, разбира се не е нужно да ме слушаш, но споделям личния си опит, който имам с тея мини лаптопи, който явно не е положителен.

Редактирано от vidimiq (преглед на промените)

според сайта на Most 1000H е 591.84 BGN Публикувано изображение

хах и аз съм се бъркал неведнъж,но в МОСТ цените са БЕЗ ДДС следователно 591.84Х1.2=710.20лв крайна цена ;):)

с тези малки екранчета не се работи лесно!!! поне за мен! те са за много мобилни хора! които си имат и настолно РС в къщи! има и вариант - Нормален лаптоп втора употреба - вървят на цени както мъничета! само гледай да е с запазени батерии! щото често не са!!!

Винаги ще има хора, който ще плюят "малките лаптопчета" - пояснение - Netbook (Нетбук, мн. ч. - Netbooks / Нетбуци) Моля, когато не сте запознати с дадената машина, да не поствате коментари, с които да си трупате мнения. Аз притежавам ЕЕЕ 1000 H, работя и на 701 4 GB Surf и мога да ви кажа, че подкарвам World Of Warcraft na Full Details - 3-4 FPS, ако смъкна скаличката на минимум, играя с поне 25 кадyра в секунда! Без проблеми върви и Windows 7! Плейвам 720p без проблеми, закачам Sony HD камера и плейвам нейното видео 1080p отново без ядове. Diablo II , WarCraft 3 играя също вървят на невероятни FPS!

Редактирано от MoHuToP (преглед на промените)

1000h също така подкарва и феър,бих казал че повечето хора поценяват нетбуците и си мислят че дори един нормален филм не могат да гледат,но всеки знае че нетбуците не са за игри(като изключим N10)а главно за ученици които имат презентации и такива глупости...

е не видя ли, че е намален от 800 лв.? взимай го, дори и гет.бг дават някаква гаранция, спокси.

ама побързай, защото "Специалната цена е валидна от 01.04.2009 до 30.04.2009"

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.